Reklama

Panická porucha 5

Pajka (Út, 19. 12. 2006 - 21:12)

No, mně to rozumuje nonstop :-)

Evi K, tak to by táhlo i naší fence, kdyby, však víš... Mastičku by Ti mohli poradit v lékárně. Mám moc dobrou značku Alter Heideschafer, mají je s různými bylinkami na různé problémky.

Pajka (Út, 19. 12. 2006 - 21:12)

Anie, Tys mi ale udělala radost. Díky za přáníčko a já Ti moc přeju, aby Ti bezpanikovo zůstalo a žila sis krásně zdravě, naplno a bez omezování jakýmikoliv fobiemi. Měj se pěkňunce!!!

evakrk (Út, 19. 12. 2006 - 21:12)

Anie, tobě taky, šťastný a veselý.
Pajko, táhne jí jedenáctej.
Ještě jsem se chtěla zeptat, udělaly se mě na rukách na všech prstech záděry.Bolí to jak čert a je to nepříjemný.Nikdy jsem to neměla, nevíte čím to mazat?

Anie (Út, 19. 12. 2006 - 21:12)

Ahoj kamarádi.
Sice sem už nechodím, ale stále na Vás vzpomínám. Mám se fajn už jsem třetí měsíc bez AD a zatím dobrý. Chtěla jsem vám všenm popřát hezké vánoce a hodně štěstí do příštího roku, ať se vám všem PP vyhne obloukem:-) Mějte se krásně

Návštěvník (Út, 19. 12. 2006 - 21:12)

Pajka,tobě to rozumuje neustále :-)))))

Pajka (Út, 19. 12. 2006 - 20:12)

Evi, já vím. Ber mě s rezervou, dnes mi to zase moc mluví a ještě k tomu rozumuje. Kolik je vaší fence let?

evakrk (Út, 19. 12. 2006 - 20:12)

Nechápu.....
Pajko, já bych ráda, ale nemůžu.Mám tři psy, kočky a jen jedno dítě na hlídání a krmení.Navíc se vrací domů v noci.Když jedem na dovolenou, dá to zabrat.
Víš proč k ní nechci štěně? Když jsme si koupili ti naši, tak naše první cesta vedla pochlubit se k našim a jejich stará fena měla tak hrozně smutný oči, jako by si říkala " tak to je náhrada za mě ?" Rozumíš.A tak jsem té naší stárnoucí slíbila, že jí nikoho nepřivedu. A na hraní má naší kočku, měla tehdy falešnou březost a kotě přijala jako své štěně.
Snažím se na to štěně nemyslet, ale víš co všude běhá psů? Já už se jich ujala tolik, že už prostě fakt nemůžu.

JOHANZ (Út, 19. 12. 2006 - 20:12)

IBRI KDY TI TO NAROSTLO....?:-)

JOHANZ (Út, 19. 12. 2006 - 20:12)

IBRI

Ibri (Út, 19. 12. 2006 - 20:12)

Já jsem smysl života našel. Praktikuji to asi 2 roky. Začínal jsem trubičkami prům. 3 mm, postupně jsem přidával a teď používám orig. silikonové cévky.Močová roura se přizpůsobí, používám lubrikační gel s Tea Tree oil. Ze začátku po aplikaci to při močení trochu řezalo ale teď je to bez problémů. Je to nepopsatelně příjemný pocit, když cévkou projíždíte zúžením v místě prostaty.Tak se vlastně dráždí prostata. Takto se můžete dráždit "jak dlouho" chcete a nedojde k ejakulaci a při tom zažíváte nepopsatelné pocity. Už ten pocit, že máte v penisu zastrčenou takovou trubku, která vás příjemně dráždí je rajcovní a když si jdete např. zaběhat!!!

JOHANZ (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

PS:ALE TEN PŘISPĚVEK NENÍ OD IBRI JESTLI ANO POTVRĎ MI HO NA JOHANZ"SEZNAM.CZ

JOHANZ (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

IBRI JAK JSI NA TO PŘIŠLA....JSI SKVĚLÁ....

PRO PP JOHANZ OSTARVA PIN 2+

Pajka (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

Lucie, prožívala jsem těžce příběh zabitého reportéra. Mám strach už cokoliv napsat, jakobych šlapala v minovém poli. Nic o něm nevím. Nestudovala jsem jeho pohnutky ani dětství. Člověk dostává pouze kusé informace z "černé kroniky" a je tak lehké soudit a je mnohdy těžké odpouštět, přesto si myslím, že se odpustit má. Odpustit nerovná se osvobodit... Co se skrývá za neodpoštětím? Nenávist, zloba, žárlivost, závist, sebelítost, lítost? Co všechno slovo "neodpuštění" obsahuje? Já se vážně ptám, nikdy jsem si tu otázku nepoložila, ale cítím, že pouze negativní emoce a ty škodí právě tomu, kdo je prožívá. Možná, že se zase mýlím, jsem vedle jak ta jedle, vánoční...

Jitko, znám podobný přístup dcery k otci, otce k dceři, včetně problémů a placeným odvozem odněkud někam, jen ten alkohol tam není... Tvé odpuštění vnímám jako pocit uvolnění. Skutečnost, že nebudeš v křeči v jeho přítomnosti, že společné chvíle neprotrpíš, že se pokusíš hledat jeho klady, jeho pohnutky, že se ho pokusíš aspoň v něčem pochopit, především asi v tom, že ho přestaneš nenávidět za své dětství. Ideální by bylo, kdyby sis připustila, že ho máš svým způsobem ráda. O ničem z toho není potřeba mluvit, to člověk pouze cítí. On Tvé uvolnění pocítí i beze slov.

Zito, o čem píšeš, to je extrém. Bohužel se stává, ale přesto bych řekla, že tohle nelze s Jitkou srovnávat. Jsi zneužívané dítě. Přemýšlím, čím je dáno, že lidi své děti zneužívají, kde je příčina? Jak tomu lze předcházet? Jak lze odhalit, pokud dítě trpí a nesvěří se? Na "sebepoškozování" psalo více takových lidí, kteří byli zneužíváni, těžko se mi to chápe. Na druhou stranu znám muže, jehož žena byla z možného zneužívání tak vyděšená, že kvůli ní přestal své dcery objímat, aby mu nebylo přisuzováno, že je nakročen je zneužít, takže je 20 let neobjal ani nepolíbil a trpí tím dodnes, protože je čistě otcovsky miluje a rád by je alespoň pohladil. To je taky na blázinec.

Martino, myslím, žes to zvládla, na rozdíl od Jitky. Málokomu občas nerupnou nervy a málokdo se pak necítí vyčerpaný. Z Tebe mám dojem, že umíš ze svou psychikou docela moudře pracovat a přes všechny výhrady nenávist k matce necítíš, možná pocit křivdy. Odhaduju, že až tu Tvá maminka jednou nebude, budeš na sebe hrdá, že ses k ní chovala hezky.

Evi K, nereagovala jsem na ten nový nechtěný psí přírustek ve vaší rodině. Jak víš, že by vaše fenka neuvítala psí kamarádku? Nemají se rády? Zkoušeli jste to? Mně je jí taky líto a Ty jsi taková mamina se širokou náručí... Já vím, já vím, rozum... taky ho nemám :(

Ibri (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

Johanzi,tak mi přijde, že jsi nalomený na slušnou depresi. :( copa to?

JOHANZ (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

PODLE SLOVNÍKU BY TOMU VŠE NASVĚDČOVALO

JOHANZ (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

MYSLÍŠ ŽE JE TO ON...?

evakrk (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

Hele už je tady .

.....Z (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

PRASE

JOHANZ (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

EROS
TO MUSÍM SKUSIT ZATÍM JSEM MĚL CEVKU JEN KDYŽ MI OPEROVALI LEDVINU.....

EVAKRK
ZAMRAČENO +1.3°C
PES SESKOČIL ALEŽÍ NA PALUBOVCE JAKO KOŽKA....MANŽELKA A VNUK NA ULICI....KOČKY V KOTELNĚ....BLECHY V KOŽICHU...JA SE SEŽRANOU POLEVKOU KTEROU JSEM SI SÁM UVAŘIL....
OBĚD:
PAVOUCI SE ZELÍM NEZBYL ANI JEDEN...

evakrk (Út, 19. 12. 2006 - 19:12)

Auuuuuuuuuuuuuuu.
Tak počasí: jasno, mínus 5
Zvířata: kočka v křesle, kocour ve svým pelíšku, pes na verandě, já na zemi s počítačem a flaškou naloženého červeného zelí s křenem.

Reklama

Přidat komentář