Reklama

snížená funkce štítné žlázy

Romana (Po, 21. 11. 2005 - 15:11)

Ahoj broucci....Rozi...teda to je fakt narez s tou nausnici!To bud rada,ze ji tam maji a ze Ti ji daji!Taky se mohlo stat,ze ji mohli sbalit a hotovo!To je fakt radost a kor z toho,kdyz mas neco moc rada!Ja jsem takhle ztratila uplne strasne tlustej zlatej retizek na ruku,kterej jsem dostala od manzela,kdyz se narodila Nik,jenze ja ho nikdy nenasla!Nemohla jsem to dlouho rozdejchat,takze kdyz ty mas svou nausnicku,tak vim jaka je to radost!!Zuzi....ne financnio stranka v tom neni...oni jsou na nas proste nasrani,ze bude ostuda mezi lidima!Bydlime v dedine,kde je asi 150 lidi,chapes to?Proste stupida uplne vsichni,zasvistivi hloupi lidi postizeni hospodarstvim atd!Nechci urazit nekoho,kdo tohle ma,ale ja si tu uzila svy a tak tohle neberu!Jinak stehujem se do mestecka,kde je asi 5 tisic obyvatel a je to mily mestecko a je tam vsechno!Horsi je,ze tchan vyhrozuje,ze chce barak nechat napsat zpatky a my jsme mu rekli,ze at si ho necha,ze se ho vzdavame a ze ho nechcem!jenze on nam vyhrozuje pravnikama a tim,ze mu budem platit!takze se bojim co prijde a co je schopnej udelat!A on je toho schopnej dost!Ale pozitivni je,ze jsme dnes podepsali smlouvu atd.a proste jak psala Rozarajda,je to prilezitost a my ji nemuzem pustit,protoze jina takhle dobra se nam nenaskytne!Nemusime nis platit doprdu,jen se to propocita a budem platit mesicne za byt plus najem!A rozhodne to nei nic skaredyho,je to totiz uplne nove postavena bytovka a krasny novy byty!Jsou tam plovoucky a kuch.linka a vsechno!Jasne,ze to neni takova linka jakou ja mam ted/ta je nadherna/ale je to takova mala hneda,ale nam staci!Jupiiiiii.....jen si vymalujem na barevno zdi a budem stehovat!to bude nejhorsi,ja byvam do vecera v praci a mame fofr a je moc lidi a Tomas chce uz na Jeziska bydlet v novym!Tak snad to bude bez vetsiho stresu!Ten nejhorsi je za nama!!Co se tyka toho novyho chatu,tak jsem pro!!Zdravim vsechny ostatni a taky Honzicka a tomu taky dekuju za mily slovicka!Romca

Rozárka (Po, 21. 11. 2005 - 09:11)

Jupííííííííííííííí - musím vám něco říct :o))))).V pátek jsem byla na rehabilitaci a pak jsem se stavěla v Prioru - potřebovala jsem něco v drogerii a tak - trošku jsem to tam proběhla na několika místech. No a domů jsem se vrátila bez náušnice. Dostala jsem je od Pepína k narozeninám, spolu s prstýnkem - jsou fakt nádherný a mají obrovskej bílej zirkon. Bylo mi to proto moc líto, už kvůli Pepínovi.Dneska jsem dlouze sháněla číslo na Prior, protože všude měli neplatný číslo až jsem ho sehnala a zavolala přímo do drogerie, protože tam jsem si sundavala šálu a HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ - TA NAUŠNIČKA TAM JE :o))))))))) - odpoledne o vycházky si pro ní pojedu :o)))))))))). Já mám takovou radost :o)))))). A hned si na ně nechám udělat pojistky, aby se mi to už nestalo :o).Hele, zvláštní je, že v tý samý drogerii jsem kdysi zapomněla celej nákup a oni mi ho tam schovali :o). Pak jsem tam byla ještě asi dvakrát a pokaždý na mě prodavačka musela volat: "Paní, máte tu ten nákup", takže je to tam nějaký zakouzlený, protože já pravidelně zaplatím a odcházím bez nákupu, ale ta naušnička mě fakt neskutečně potěšila :o)))))))) juch :o). Musím jim koupit nějakej dáreček - hi :o)))) ahojky Rozárka :o)

Zuzana (Po, 21. 11. 2005 - 08:11)

Také vas vsechny zdravim z dalek.Rozi to teda mame stejny problém s tim mixerem. Na tu citr.kuru musis mit uz poradny mixer. Ja mam ten ponornej a to te houbi! To me taky odrazuje tu kuru delat. To ti je takova piplacka! Ctrouhat to taky jde spatne a tak to krajim na zdibecky a po malych davkach mixuji. Trva to dlouho,ale mas dobry vysledek. Uzlik se prece jen zmensuje. Tak si to zkus a uvidis.Romance a jeji rodince preji uz jen tu pohodu a zadné stresovani. Nejhorsi mate za vama. Ale nechapu proc vas nechtej pustit? Je v tom snad financni stranka? Ale rozhodne to prehnali a to se bude tezce odpoustet. Zachovali se k vam fakt sobecky. Ale coz,zivot jde dal,ne? Tak se mej krasne. A kde to vlastne budete bydlet? Na dedine ci ve meste?

Rozárka (Po, 21. 11. 2005 - 07:11)

Ahojky všichni - ahojky Romí, Hozní, Dáší, Zuzí, Jeníčku - nerada bych na někoho zapomněla - prostě všichni, co sem rádi chodíte :o)Dáší, díky moc - i tobě Zuzí za ten citronovej receptík - uložila jsem si ho do počítače - s tím medem by to mohlo bejt mňam :o). Ovšem teda - má to jeden háček - my nemáme mixér - teda máme, ale jenom takovej ten s těma metlama :o)))))). Dáší a kdy už ti někdo nainstaluje ty antiviry???? Už se mi stejská po těch tvých mejlech, víš????? :o)Romí,jsem moc ráda, že jste dospěli k tomuhle rozhodnutí. Víš, my když jsme se rozhodovali, zda toho Kubíka přeřadit, tak nás to opravdu moc bolelo, ale nakonec jsme dospěli k jednomu jedinýmu závěru a to tomu, že je hrozná škoda, že už jsme to neudělali dávno. Mohli jsme ušetřit Kubíkovi trápení a stres ze školy a trápení nám, protože to nebralo konce. To, že se vám tahle příležitost naskytla - není jen tak - nevěřím, že je to náhoda a proto je třeba se jí chytit, možná by další už nepřišla, víš? Moc ti tu všichni držíme palečky a celý tvojí rodince, abyste to zvládli jak nejlíp to půjde :o).Honzí,taky mám radši, když tu všichni nefňukáme na téma štítná žláza. Všechny ty problémy jako je knedlík v krku, zima, pocení, únava už jsme probrali a je fakt, že psát o tom pořád dokola by byla pěkná otrava. Když ale přijde někdo novej, asi je zklamanej, protože se v tom nevyzná. Takže holky, kdybyste chtěly, můžeme si teda otevřít další místnůstku na tohle naše povídání o čemkoliv - napište, co si o tom myslíte jo? :o). Mějte se pohádkově - báječně - bezbolestně a bezproblémově :o) - pa pa Rozárka :o)

Honza w. (Ne, 20. 11. 2005 - 15:11)

Zdravím všecičky tady na tom našem chatu, Rozí, Romí, Dáší,Zuzí, Jeníčka a i ostatní, mějte se primácky :o)))).Ahojky Romí, tak to jsem moc rád, že jste to řekli tchýňákům a že jste se správně rozhodli se přestěhovat, to je moudré řešení a víš jak to bude bezva mít svoje klidné Vánoce v novém bytě, i kdyby to nybylo super zařízený,ale bude to Vaše a nikdo Vám do toho nebude kecat. To by se Ti nakonec mohla i ta štítka zlepšit, odpadnou stresy. Uvidíš, až se trochu tchýňáci podusí ve vlastní šťávě tak nakonec ještě přilezou, jen aby manžel z toho nebyl špatnej.S tím chatem s Tebou úplně souhlasím, takhle by to nešlo, jen den co den psát o štítce, vždyť ani by nebylo co psát, to naše klábosení se mi taky líbí a pokud se to někomu nelíbí, tak ať si napíše novou šníženou funkci štítné žlázy 2, stejně je to tu už nepřehledné a nám to vyhovuje, nebyl by problém, se na tu dvojku čas od času jít podívat a když tak tam něco napsat. Ale to jak píše Rozí, nakonec bychom si mohli udělat opravdu svůj Pokec, napsat si tu nové jméno chatu pro to naše klábosení, myslím, že pokud bychom odešli jinam, tak ten chat bude skoro prázdný. Pokud s tím někdo bude souhlasit, tak bychom mohli udělat změnu, co Ty na to? Měj se mooooc a mooooc krásně a držím Vám palečky, nakonec bude dobře i Nik. Mám Tě rád a posílám hubánky, pa pa. Ahojky Honzík :o))).

Honza w. (Ne, 20. 11. 2005 - 15:11)

Ahoj Dáši, díky za ten návod na tu citrónovou bombu, ona by bala dobrá i na zimu jako pořádná dávka vitamínu "C". Jak píšeš, že nemáš AVGéčko, tak si tam zdarma nahraj z Internetu "Avast" ten normálně stáhneš z Internetu a jen se pak u něj zaregstruješ a je to, funguje to dobře, já to už používám několik let a je to v pohodě. Pokud by jsi chtěla podrobnější informace tak dej vědět a můžeme si to říci meilem. Přeci k vůli tomu nebudeš nepoužívat meily, tak že se měj moc hezky a zatím ahojky Honza.

dasa (Ne, 20. 11. 2005 - 13:11)

Ahoj gabo, zuzko, rozárko, romco, honzo a vsichni ostatní,po delší době jsem zas na počítači. Stále ještě ale nemám AVGéčko, a tak se bojím virů. Proto taky neposílám mailíky, abych Vám nenakazila počítač.S tou citronovou kúrou je to tak:9 ks citronů zvážit, Dát vařit vodu. Vypnout a do horké vody na čtvrt hodiny ponořit citrony. Vyndat, rozkrájet na čtvrtky a rozemlít nebo rozmixovat včetně peciček. Dát stejné množství medu nebo cukru jako je citronů. Já do poprve dělala s cukrem, protože jsem se o tom medu dočetla až později. Myslím, že je lepší to smíchat s medem, který má konzervační účinky. S cukrem (i když uložené v ledničce) to může začít plesnivět. Pak se to musí bez milosti vyhodit.Tato kúra s devíti citrony se má opakovat 4x. Pak by měly zmizet uzly ze štítky. Pokud ne celé ještě jednou (to znamená 4x 9 citronů) opakovat.Vřele doporučuji knížky, ve kterých jsem se o této kúře a dalších možných léčebných procedurách nejen na štítku, ale i na další nemoci, dočetla.Jmenují se obě tyto knížky Tajemství přírodní léčby. Napsala je Jelena Svitko - ukrajinská lékařka a léčitelka, která působila i u nás. Jedna knížka má modrou a druhá žlutou obálku. Jsou skvělé obě. Všem přeju hodně zdraví, zdraví, zdraví, lásky, lásky, lásky a pohody.A hlavně se nenervujte s nějakými tchýňáky a podobně, stres je velký přítel nemocí. Řekněte si, že si přece nebudete dělat hlavu kvůli nějakému blbci. Já mám heslo: "Proč mám být naštvaná já kvůli tomu, že někomu musím ustoupit, ať je radši naštvaný on, že jsem neustoupila." Není to lepší? Tak pa. Dáša

Rozárka (Ne, 20. 11. 2005 - 12:11)

Ahojky všichniAhojky Romí :o)tak vidíš a je to venku!!!! :o). Něco ti řeknu, takováhle reakce, která se vám dostala od tchýňáků - to teda fakt není normální. Ty lidi musej bejt psychicky nemocný, protože neznám nikoho, kdo by takhle dokázal zareagovat - to je teda fakt síla. Tohle všechno vás přesvědčilo o tom, že už jste měli bejt dávno pryč, takže pokud tady ta příležitost je, hurá - chytit za pačesy a nepustit!!! :o). Z toho jejich chování je patrný, jak moc jsou závislý na vás, jak tě ničí a vycucávaj, ale to skončí!!!! Všichni si zasloužíte klid a Nik nejvíc! Když už má prima rodiče, proč by měla trpět někým takovým jako jsou tchýňáci, který to nemaj v hlavě v pořádku. Věř mi, taky jsem toho Kubíka tenkrát obrečela a myslela jsem na to celý prázdniny - moje lítost nebrala mezí, ale fakt jsem ráda, že jsem to udělala - to mi věř! I když začátky budou třeba těžký kočičko, ale už vám nikdo do života kecat nebude. A když nebudeš chtít, aby u vás byli na návštěvě, tak se z toho vždycky vykroutíš, protože už nebudeš bydlet vedle! Jsem ráda, že jsme ti mohli pomoct aspoň takhle - na dálku - podpořit :o).To s tou naší diskuzí, už jsem si to na tý štítce přečetla - dávám návrh, jestli byste nechtěli, aby se založila nová diskuze na neutrální téma, kde nikdo od nikoho nečeká, že mu vysvětlí výsledky krevních testů :o). Na jednu stranu chápu, že jsme se docela odklinili od tématu a že ten, kdo je zoufalej ze svý diagnozy a hledá pomoc se v tý naší skoro 1000 příspěvky nabitý diskuzi ztratí, takže uvažujte o tom, že bysme si založili další - jinej pokojíček :o) Romí - držím palce, to s těma kilama vůbec nebylo myšleno hnusně - znáš mě přece :o)))) přeju ti jen samý krásný dny, krásný pocity svobodu!!!!! pa pa Rozárka :o)

Romana (Ne, 20. 11. 2005 - 10:11)

Co se tyka toho,jaky jsou tady prispevky a co kdo sem pise,tak ja jsem spokojena a me to vyhovuje!!Vsechny nas spojuje nase stitka a ta nas dala dohromady,ale jelikoz nejsme stroje a jsme lidicky co maj srdicko ,tak si taky musime napsat svoje trapenicka a bolistky a komu se to nelibi ,tak at nas necte!A kdyz chce prece nekdo neco vedet a konkretne se nas nekdo na neco zepta a pokud to bude v nasich silach ,tak mu radi odpovime!Ale urco nemuzem psat jen stitka stitka stitka!To prece ani nejde!To by nas to tady sakra rychle omrzelo!!!Tak ja jen,ze jsem rada,ze tady je , to co je a piste piste!!!Libam vas a jeste jednou DEKUJUUU!!!R

Romana (Ne, 20. 11. 2005 - 10:11)

Ahoky lidicky moje....Rozarko,Honziku,Zuzi....Dekuju dekuju dekuju za maximalni podporu!Tak vam teda musim napsat,ze uz je to venku!Tchynaci to vedi....reakce??KATASTROFA!Jsme ti nejhorsi smejdi na svete!Rekli jsme jim to uplne v klidu a pohode a jim dokonce rekla,ze maj vzdycky u nas dvere otevreny a i my je budem porad navstevovat,ze se nic nezmeni,jen nebudem bydlet vedle sebe!Ze se prolomi ledy,a ze nam to treba vsem prospeje a budeme se mit vic radi!Tchyne rekla,ze se obesi a tchan na nas asi pul hodiny jen rval a rval!Nik byla schoulena v pokojicku pod stolem a jen plakala a plakala!Je presne ten cita co Tvuj Kubik Rozi!Tahle reakce nam jen potvrdila,ze jsme meli byt pryc uz davno!Ja jsem nechtela nikdy do tyhle prdele a vsichni mi to rozmlouvali,ale stalo se a sla jsem!At je to jak chce ja vam strasne moc dekuju za to co jste mi napsali,hlavne Ty Rozarko,protoze Nikca vsechno strasne tezce nese a hlavne my se jen odstehujem a do skoly bude porad chodit do te stejne!Zitra jdem podepsat smlouvu a ja snad nedospim rana,jak se tesim,mozna se nam financne dost pritizi,ale za tu pohodu klid a lasku nam to vazne stoji!Ted uz je mi dobre,kdyz uz je to venku!tezkejch bude jeste 14 dni,protoze teprve 1.12.se ty byty predavaji!Ale ja jsem rada,ze mam vas ,protoze me tady podporujete a ja vas mam za to mocinka moc rada!!Rozi asi te fakt naseru,jsem hajzlik,mam dole 6 kg,ale dneskem uz jsem zacala mit i chut na jidlo,takze po hajzlikovi se slehne zem,budu zase jako koule!Vas fakt MILUJUUUU A DEKUJUUUUU!!!!!!R

Rozárka (So, 19. 11. 2005 - 16:11)

Ahoj Honzí a vlastně všichni odsud,tak to jsem teda přehlídla - tenhle příspěvek, ale máš pravdu - gaba tu byla. Nikdo dlouho nevěděl, co odpovědět, tak se naštvala. Když sem třeba někdo napíše výsledky z krevních testů - je to, jakoby to napsal azerbajdžánsky - já tomu taky nerozumím!!! Něco jsem porovnávala s tabulkama a měla jsem to trochu mimo normy a doktor mi řek, že to je v pohodě, tak co na to může člověk odpovědět, když se v tom sám nevyzná. Nehledě na to, že ty u doktora nahlásíš nějaký příznaky, který máš, on ti řekne, že to vůbec nesouvisí se ŠŽ a nakonec ti na základě toho samýho stanoví diagnozu o nemoci ŠŽ - hi - chápeš to? :o)))))))S tím novým diskuzním fórem, to byl přirozeně vtip :o), i když se přiznám, že mě ta představa docela pobavila :o). Kája sem kdysi chodila - to je pravda, ale už jsem jí tu dlouho neviděla. Možná, že všechny ty holky odešly proto, že se tu nic nedozví. Hele - na ty ostatní chaty chodí asi samý doktoři - jen my jsme tady blbci :o))))))))))))))))))))))).Opravdu fundovanou odpověď dát nemůžu - taky se v tom plácám, přesně tak jak jsi to popsal. Víš jak to je s tou mojí autoimunitou a léku proti imunitě - to je prostě jeden velkej rébus :o). Já sama mám v hlavě milion otázek a neptám se tu na ně, protože na to mi prostě nikdo neodpoví, nikdo tu není endokrinolog nebo jinej specialista. Třeba jsem zjistila, že ty problémy se zádama - to zhoršení - začalo v době, kdy jsem začala brát ten Luivac - ve středu jsem dobrala první měsíční dávku a od čtvrtka mě hlava nebolela, ale může to bejt třeba proto, že mám za sebou dvě rehabilitace, co já vím - třeba to žádnou souvislost nemá - to jsou jen moje domněnky. A jestli jsme někomu neodpověděli hned - ježíš, vždyť na těch ostatních chatech je to, co se příspěvků týče jak noty na buben - nikdo tam neodpovídá hned. Někdy je tu mrtvo a někdy naopak je tu mraky příspěvků, takže když to srhnu, když tu někdo nějaký zkušenosti má, rád je předá ostatním, ale moje zkušenosti nemusej bejt stejný, jako tvoje zkušenosti nebo zkušenosti kohokoliv odsud, takže se nedá napsat nějakej recept, jak na to, když u každýho je to hrozně individuální.Takže - když to shrnu - chodíme sem rádi, ne? A až nás to třeba nebude bavit, tak sem chodit nebudem. Já, čím víc problémů čtu všude okolo, tím víc ouzko mi z toho je.Mějte se krásně - Rozárka :o)

Honza w. (So, 19. 11. 2005 - 15:11)

Ahojky Rozí, tak Ti posílám kus toho co jsem tam na tom chatu viděl,je to od webmastera z 16.11 a tam píše Gaba toto: Předmět: iba o stitnej zlaze Autor: gaba Datum: 10.8. 2005 14:11:07Prosim kedze vo fore o problemoch stis.zlazy sa toho vela napisalo - je neprehladne a dnes skor sukromne medzi Rozarkou... Kajou.. atd.Napiste tu ako sa liecit ked lekarka hovori o spravnych vysledkoch-beriem L-thyroxin 75, a bolia ma klby, svaly je mi do plaču.Odkaz od Violy na odkaz http://www.zuova.cz/home/oldweb/..DakujemTak to bylo to, co jsem tam viděl a myslím, že gaba se tu nedávno také objevovala,že jo?Asi jsme jí nedokázali poradit,ale kdo je ta Kaja, já si nejsem vědom, že bych to jmeno tady znal? Třeba jsem nečetl všechno, nevím?Ale to je jedno, máš pravdu, že pokud člověk toho moc neví, tak je lepší neporadit, než poradit blbě. Hele nebudeme zakládat novej chat o "Hovně", tady to je dobrý, to byl jen jeden dopis od jedný nespokojený chatařky, asi na slovensku mají jiné názory na tyto věci. Ono by opravdu měla tyto věci číst ta doktorka a dát k tomu fundovanou odpověď, co mi obyčejní smrtelníci o tom víme, akorát, že nám není dobře a jen můžeme dát informace o tom co se dozvíme od našich lékařů a to není vždy tak jasné, sami se v těch nálezech kolikrát ani nevyznáme, tak pak máme radit ostatním. Já pokud bych věděl, tak poradím, ale také se v tom motám a čekám zda zabere ten, či onen lék a víc stejně dělat nemůžu. Myslím si, pokud někdo něco chce od nás vědět, tak ať osloví někoho přímo, pak určitě dostane nějakou tu odpověď. Hele Rozí, hezky foukej Kubíkovi na paleček, aby se mu brzy uzdravil. Měj se mocinky hezoučky a zase někdy ahoooojkyyy Honzík :o))))

Rozárka (So, 19. 11. 2005 - 08:11)

Ahojky všichni,ahojky Honzí,nedalo mi to a na tu diskuzi "štítná žláza" jsem se podívala. Možná jsem slepá, ale já tam tu poznámku o nás - tedy o naší diskuzi nenašla. Všimla jsem si ale, že tam chodí i Dášík a tady už tak dlouho nebyla :o(.Je možný, že se tady ohledně š.ž. nic neděje, ale čím víc to tam čtu, tím víc je mi smutno a tím víc se v tom nemůžu vyznat. Jeden vychvaluje a doporučuje jakejsi přírodní lék, druhej ho okamžitě zavrhne, všichni píšou jak je jim zle a vlastně se shodují vesměs všichni na tom, že na tyhle subjektivní potíže doktoři nereagujou a když, tak zkonstatují labilitu dotyčného a napíšou AD.Čím dál tím víc nabývám dojmu, že na tyhle chaty by měli doktoři chodit povinně, protože jinak jsou tyhle diskuze o ničom :o(.Je těžký někomu pomoci - poradit, když se v tom člověk nevyzná a tak si říkám, že jediný, co můžu udělat, je vyslechnout, pochopit, "pohladit" a když nevím, tak říct, že nevím, protože hrát si na vševědoucího a radit za každou cenu - může kolikrát ublížit víc, než neporadit vůbec :o(. Každej jsme jinej a na každýho působí taky něco jinýho. Co jednomu zabere - druhýmu nezabere vůbec.Takže jsem dospěla k závěru, že když si přečtu takovejhle chat celej - odcházím z něj smutná a dezorientovaná. To je můj názor a nemusí se mnou nikdo souhlasit, ale já to takhle vnímám :o(.Jsme asi jiný, taky máme skoro tisíc příspěvků a pokud někomu vadí, že se tu až tak neřeší š.ž. - můžeme si založit vlastní diskuzi, třeba na téma "O hovně" :o)))))))))) - to snad nikoho pak neurazí, protože tento název vysvětluje vše :o).Mám vás moc ráda a taky jsem ráda, že tahle diskuze tu je. I když možná nic neřeší, tak občas opravdu pohladí :o) pa pa Rozárka :o)

Milu (Pá, 18. 11. 2005 - 22:11)

Ahoj Honzo, posles mi prosim na email info o tom Thymunexu? Diky moc Milu

Honza w. (Pá, 18. 11. 2005 - 22:11)

Ahojky všem tady na tom našem chatu, všechny vás zdravím a mám vás rád :o))).Ahoj Rozí, tak ty jsi to tak všechno krásně popsala, hlavně to s tím klukem v té škole, že by to rozplakalo asi každého, nejsou to v životě jen samé hezké a příjemné věci, alespoň ze začátku, ale potom se to všechno časem pozná a je to lepší. Vzpomínám si, že i každá změna kterou jsem udělal třeba se zaměstnáním, ač se to ze začátku zdálo být hrozné, tak potom to bylo lepší a třeba i na penězích. Jinak je moc bezva, že jste už zvládli tu operaci a že je to v pořádku, chvíli bude odpočívat a pak bude zase Jura.Vidíš tady je to taky, že to vypadá ze začátku černě a pak je to jiné a za to jsem rád. Držím palečky, aby vše dopadlo jen a jen dobře. Ahojky Honzík :o))).Tak, že Romíku, jestli nás tady ještě sleduješ, tak nemůžeš přeci váhat, to je příležitost jako prase a nenech si jí ujít, bylo by to pro tebe a celou rodinu škoda. Víš já tě mám taky rád a hlavně ten tvůj humor a takovou tu nezdolnost, tchýňáků se neboj a honem od nich pryč, nic lepšího tě nemohlo potkat, přeci nejsi masochista?Ahojky Honzík :o))).Tak tedy všichni co jste tady, tak jsem se tuhle jen tak kouknul na chat "štítná žláza", tak oni nás trochu zavrhují, že se tady nic od nás nedozví, že je to takovej soukromej chat Rozí a Káji, atd. Tak nevím jestli jsme tak špatnej chat, možná že to s tou štítkou tady nepřeháníme,ale zase je to tu pohodové. Je to holt názor nějaké pisatelky, která byla asi nespokojená, ale kdyby jsme měli psát jen o té štítce, tak by tu asi bylo dost pusto, co vy na to? Lidičky já jsem rád, že takovejhle chat je a mám vás všechny rád, ahojky a pa pa všem, Honzík :o)))).

Rozárka (Pá, 18. 11. 2005 - 17:11)

Ještě něco pro Romíka:Před rokem a půl jsme s Pepínem stáli před rozhodnutím, jestli Kubíka přeložit na jinou školu nebo ne. Nebudeš tomu věřit, ale fakt to bylo téma na několik dlouhejch večerů. Kuba je hroznej cíťa a bylo nám jasný, že to pro něj bude hroznej stres a nátlak na psychiku. Že přijde o svoje spolužáky, o kterejch si tak moc myslel, že bez nich nemůže žít, i když oni mu nikdy neudělali nic dobrýho. Tak si představ, že měl v šestce na konci roku vysvědčení a my mu ani nemohli říct, že do sedmičky už tam nenastoupí. Já tím trpěla asi nejvíc. Pak jsem s Kubíkem o prázdniny chodila venčit pejska do sadů a tak jsem mu to pomalinku polehounku začala říkat a vysvětlovat. Byl trochu v šoku, ale tvářil se, že to chápe. Když se blížilo září, situace byla čím dál tím horší, Kuba brečel, že jinam nepůjde, psal nám srdceryvný dopisy - já tajně brečela - bylo mi hrozně. První září jsem obulela maximálně. Šli jsme s ním do tý nový školy a šli jsme ho doprovodit k třídě, kde už všichni i s učitelkou seděli. Neumíš si představit, co se odehrávalo. Kuba zhluboka dejchal - byl úplně rudej, měl úplně zaslzený oči a chvilkama to vypadalo, že to s ním na tý chodbě švihne. Musela jsem se hodně ovládat, abych se tam nerozbulela taky. Odvést ho do třídy plný puberťáků, to by byla potupa, takže to zvládnul sám a že mu bylo hodně těžko, to mi věř. Nikoho v tý třídě neznal, včetně učitelky. A teď ten happy end - během pár dní tam byl jako doma - vydobil si tam úplně novou pozici (protože v tý minulý škole ho zmlátil, kdo si zrovna vzpomněl), maj ho tam rádi, zapad tam jak prdel na hrnec a je tam šťastnej. Má mnohem lepší učitelky a taky lepší známky. Není vystresovanej každý ráno z toho, že zase musí do tý školy, kde ho zase někdo zmlátí a kde si na něj učitelky zasedly. Takže, i když něco vypadá hodně černý, může to nakonec bejt docela hezky růžový a taky oranžový, jako sluníčko. Mám tě ráda - Rozárka :o)

Rozárka (Pá, 18. 11. 2005 - 17:11)

Ahojky všem žlázičkám a žlázáčkům :o),tak - Kuba má už hotovej ten paleček z chirurgie - choval se jako chlap, takže tu akci už má zdárně za sebou - bolí to, ale mám na to prášky!!!!Krk se mi docela uvolnil a už dva dny mě nebolela hlava!!! :o).A teď k tobě Romíčku:kočičko, vím jak tě tchýňáci dlouho ničí - jste na válečný stezce, co jsem tě poznala. Jsou to patrně lidi, se kterejma se prostě vyjít nedá, protože ty jsi takovej pohodář a myslím, že nejsi konfliktní typ. Vezmi si papír - nalevo si napiš všechna "PRO" a napravo všechna "PROTI" a určitě zjistíš, že nalevo budeš mít daleko delší sloupec než napravo. Víš, my jsme se tou koupí auta taky docela zasekali finančně, ale vyřešili jsme tím problém, jak si třeba můžu zajet na rehabilitaci dvanáct kilometrů daleko, když Pepíno je autem v práci, takže jsme tím vyřešili určitou nezávislost a vy ji tím přestěhováním se vyřešíte taky!!!! Nik je samozřejmě vyřízená z toho, jak vidí, že trpíš kočičko. Zkus si v klidu sednout, vydejchat to, nemáš se opravdu čeho bát. Máš pocit, že až jim to oznámíte, že dojde k masový vraždě? :o) zkus se zasmát, tak moc se mi stejská po tom tvým humoru!!!!! Mám tě ráda a ty si zasloužíš krásnej, klidnej a harmonickej život. Proč by ses měla pořád otravovat s někým, koho ráda nemáš a ani on tebe? Je to pro záchranu vašeho manželství a my na tebe Romíčku rádi počkáme, než zase internet budete mít, víš? A budeme se moc těšit a pak budeme slavit, až zase přijdeš! :o). Tak přestaň békat a koukej přijít sem za námi, dokud to jde!!!! Mám tě ráda - posílám moc moc moc líbáčků, koukej jíst ty hajzlíku - nemysli si, že tu z nás budeš největší MODELKA!!! :o))))) milion pohlazení od Rozárky - napiš!!!!!!

Honza w. (Pá, 18. 11. 2005 - 11:11)

Ahojky Romí, neboj se toho a využijte hned této příležitosti, možná to bude mít nějaké finanční problémy ze začátku, ale za ten klídek, sami bez rodičů, to určitě stojí. Představ si jak si děláš doma co chceš a nikdo Ti do toho nekafrá a nedeptá Tě, už jen to je přeci důvod jít jinam, kde to bude pohoda i za cenu nějakých finančních těžkostí, ten klid to vynahradí. Docela Ti tu možnost odstěhování závidím a pokud to neuděláš, tak toho budeš potom litovat a už třeba nebude ta příležitost. Tak prosí Tě, neváhejte a běžte to říct tchýňákům, ať už to s nima bude jakékoli, horší to být nemůže a možná nakonec ještě budou rádi, že se za Vámi budou moci podívat. Víš určitě to prospěje celé Tvé rodině a Nik bude na tom lépe, ona to všechno cítí s Tebou a je jí z toho určitě těžko, tak už k vůli ní to udělej. Držím všechny palečky a jsem s Tebou, Romí, vždyť Ty umíš být taková rozhodná, tak se neboj. Ahojky Honzík :o)))

Zuzana (Pá, 18. 11. 2005 - 08:11)

Ahoj Romanko.Hlavne mysli na Nic a klidek. Ja nevim,ale ze se vam naskytla takova prilezitost je prece neco bajecného. Musite si to s manzelem vsechno poradne probrat a hlavne v klidu. Treba se mylis i v tom,ze budou rodice k vam nepratelsti. Jestli jsou inteligentni tak to pochopi,ze je to pro vas sance zit jako rodina bez nich. Je to prece normalni. To je zivot. Hold jednou se musis odpoutat od rodicu. Ja vam jen mohu prat aby se nestalo to co jsi tu psala. Jen zadny stresy . Hlavu vzhuru a bezte jim to rict.Pevne verim,ze ten internet budete mit po case i v novém bytecku. Zatim se s Tebou Brnacko loucim a kuraz!!!!!!!! Velkou pusu. Zuzana

Romana (Čt, 17. 11. 2005 - 23:11)

Ahoj Milackove...Rozarko,Zuzanko,Honziku atd....Jenicku Tebe tady vitam!!!Ja nevim jak zacit...mam nejhorsi obdovi svyho zivota!!Budem se stehovat!Vztahy tchan a tchyne jsou horsi a horsi a nam se naskytla prilezitost jit do uplne nove postaveneho bytu!Mame zvlstni pocity a stres a nejvice se bojime te reakce az to oznamime tchanovi!Bude zlej a neco se semele a ja se strasne bojim a brecim a za 3 dny mam dole 4 kg!Nic nejim!!Nemam hlad!Ano tohle se nam naskytlo pred 3 dny a do pondeli musime byt rozhodnuti!Musim odejit,jinak jsem zrala na cvokare!Trpi tim Nik,place a je smutna z toho jak me vidi brecet a trpet!Manzel je z toho taky vedle,ale tohle je velky rozhodnuti a tim,ze to udelame ,tak jeho rodice nas uplne vyskrtnou ze seznamu!Budeme moooc splacet a nebude zbyvat na nic jinyho..asi budem zivorit co ja vim....taky budem muset odpojit internet,takze se svama za nejakej mesic rozloucim uplne a asi naporad!Nezlobte se prosim,ze tohle pisu,ale ja fakt nemam silu...strasne se to ve me vsechno pere a ja se strasne bojim....uplne vseho a vsech!!Mam vas rada!!!!Romca

Reklama

Přidat komentář