Reklama

Panická porucha 5

Lucie (Po, 18. 12. 2006 - 11:12)

Já nevím jestli je to ona ale snad jo!!

Lucie (Po, 18. 12. 2006 - 11:12)

Evi to neva,já už jsem ti fotky posílala dříve s tou byrokracií hnusnou ti držím palce,něco o tom vím,od kamarádky,chovají se opravdu hnusně a předem tě pasují na simulanta,tak vydrž

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 11:12)

Ježiš Lucko, já to asi zvojtila.Taky jsem dostala fotku blonďaté kočky a já myslela, že to jsi ty. A ona to je teda stařenka Marie? Mám v tom bordel.

Lucie (Po, 18. 12. 2006 - 11:12)

Ahoj zdravím vás ze smogový Prahy,sluníčko se snaží prodrat ale marně..Evince závidím sníh..tady 3 nad nulou a nevánočno!!
Johanz,s tím slepákem pozor a hlavně abys ho neměl nalevo, jako můj manžel! Raritka,už jsme si s jeho obrácenýma vnitřnostma /srdce napravo atd./ užili hodně srandy a například za komančů po něm byla pravidelně vyžadována pokuta od VB,protože musel mít pro případ nehody vlepený latinský název své anomalie v občance a soudruzi to nemohli přečíst,brali to za nějakou provokaci a bylo vždy veselo!!No je fakt,že mám jako jedna z mála chlapa,se srdcem na pravém místě!!Taky je to vždy humorné na EKG,obzvlášt když to schválně dopředu neoznámí,to pak vypukne ta pravá panika.Kam se ty naše hrabou..hledá se srdce!!
Holky,Vy si tady tak pěkně povídáte,mám to ráda,já ještě dlužím odpověd IBRI a chci něco napsat Matrině ale na to musím mít čas,tak později. Počítám tak 1.30 v noci,to je moje doba!
Jinak jsem dostala fotku nějaké sexy blondýny,předpokládám,že je to naše důchodkyně Marie! A to je sranda,já jsem tak naučená z dřívějších dob,že si představuju pod pojmem důchodkyně vetchou stařenku v šátku ale fakt je to už úplně jinak..Marie jsi moc hezká,tedy pokud jsi to ty!
Ëvi,já to měla posledních 14 dní taky,jakoby tlak za očima a na čele,pálily mě oči a jinak nic,už to přešlo samo,tak nějakej pokus o chřipku asi.
Evi,nespasíš všechny opuštěný čumáčky / jak hezky říká Pajka/.Je to věčný boj s větrnými mlýny...boj slušných,citlivých lidí s nelítostnýma,bezcitnýma a nezodpovědnýma hovadama..tož tak,jdu zdobit stromeček,at si ho užijeme

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 11:12)

Tak jsem dostala od OSSZ předvolání ohledně invalidního důchodu a řeknu vám, že horší formulaci a strohost bych si asi představovala, kdybych snad někoho zabila.
Z toho dopisu je cítit arogance a povýšenost a to před nima člověk ještě ani nesedí. A všechny lékaře mám oběhat do 29.12. jinak mě bude důchod odebrán.Dobrý, co? Už vidím, jak mě odborní doktoři, kde je lhůta k objednání minimálně měsíc berou mezi svátky. No paráda.

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 10:12)

Dík.Jdu na to.

Dášenda (Po, 18. 12. 2006 - 10:12)

Evi ,já to rozpouštím v mikrovlnce ,ale ve vodní lázni to jde samozřejmě taky.

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

Dášendo, jestli jseš tady, prosím tě tu náplň do těch oříškočokoládových koláčku necháš rozpustit? V kastolku ve vodě asi co?

Dášenda (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

JOHANZ,na pravý straně břicha ,tedy spíše podbřišku se nachází slepák,tak pozor na něj !Možná by nebylo od věci navštívit lékařskou vědu ,co říkáš ?s břichem končí veškerá legrace a nemělo by se to zanedbat.Držím ti palce,třeba jsou to opravdujen ty větry .))

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

Jo to říká manžel taky, jestli nechci postavit na zahradě kotce.Jenže mě je jich tak líto.A teď toho zas po svátkách bude plná televize.Ti blbečci si pořídí zvíře, ale vůbec nevědí co je to za zodpovědnost a starost.A vůbec ve městě v paneláku. Já u baráku otevřu dveře, vyženu to ven a je klid.Ale chodit je venčit někde ve městě, za každého počasí,tak to bych ani já radši psa neměla.
Johanz, ty naše těla by chtěly nějakou GO, co? To mě připomělo, že nemám zimní gumy.Napíšu Ježíškoj, manžel pořád co mě má koupit, tak už to vím.
Včera po mé cestě po hřbitovech jsem koukala, jak lidem v zahradách kvete zlatý déšť a všude v zahradách sedmikrásky.
Dnes bych neviděla nic, je bílo.
Jdu si udělat krémy a aspoň dopatlám cukrovíčko, když už jsem doma.
Manžel jede odpoledne do Špindlu, tak večer podám sněhové zpravodajství.

Dášenda (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

JO ,
jo Evi taky jsi to v utrčitých etapách života neměla lehký :(
zůstat sama s dětmi není žádná sranda,moje mamka nás taky vychovala sama rozvedli se s otcem ,když mi bylo šest.Měli jsme ale moc hezký dětství i tak :))
K SUPERSTAR:byli dobří oba,Drda měl ale obrovský náskok v pubertálních fanynkách :))

JOHANZ (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

DAŠENDA
LÉPE BYCH TO NENAPSAL

EVAKR
MNE BOLÍ POŘÁD NA PRAVÉ STRANĚ BŘICHA...UŽ JSEM PROBRAL KÁMEN VE ŽLUČNIKU,STŘEVA,RAKOVINA JATRY,ZARAŽENÉ PRDY,PP

MÍRNÉ SNĚŽENÍ A TEPLOTA NA NULE(0,4)

Dášenda (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

Evi tedy tebe to tělo pořád trápí :(
bolest hlavy je hnusná,při tvojich problémech s páteří to ale může být klíďo od toho ,nejsem doktor tak to nemůžu moc posoudit.
To věřím ,že ti je té labradorky líto ,ale to by jsi za chvíli si rovnou mohla zřídit útulek ,navíc jestli máte doma už jednu fenu ,tak kdoví jestli by sespolu snesly.Některý lidi jsou zkrátka pitomý ,na co si toho chudáka zvíře pořizujou?Bohužel je takových hodně :(
TAK EVI ,HLAVNĚ AŤ SE TI ULEVÍ S TOU HLAVOU.

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

Dášendo čaves, máš pravdu. Já jsem se taky vždycky snažila být klukům spíš kamarádka a že to byla dřina, když jsem na ně byla sama.No někdy jsem asi měla být trochu tv rdší, ale to už dnes nezměním. Ale jinak jsem s nima o všem mluvila otevřeně a na plno.Když jsem byla ještě s našima, tak všechno bylo fajn, dětství krásný, lepší rodiče jsem mít nemohla, fakt.Ale vyslovit slovo menstruace, sex, to bylo tabu. Šla jsem do života jako tele a taky jsem tak dopadla. V devatenáci první dítě, předtím teda svatba, pak druhé dítě a jelikož to byl nezodpovědný hajzlík, zůstalo úplně všechno na mě a nemohlo to dopadnout jinak, než rozvodem.
Dokoukali jste včera superstar? Já jo, pořád se mi líbil Drda, ale Spilka včera byl jednička, co? Byli kluci dobří oba.

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

Tři pod nulou a já jsem taky nějaká zamrzlá.
Už snad měsíc mě třeští hlava, od obočí celej dekl. Na čelo si nemůžu pořádně ani šláhnout, myslíte, že by to mohly být dutiny?
Dále se mi zbláznila kočka.Je jí rok a byla celkem v pohodě i jako malinká, no prdlá je, ale v normě. Včera a dnes ráno mi vždycky vyhází celou skříň. Máme zašupovačky, tak si to odtáhne, vytáhne šuplíky a ponožky a prádlo mám všude.Potvora.
Za další: Tluče se ve mě zdravý rozum s mojí láskou ke zvířatům. Chlap u ná ve vsi si pořídili v létě štěně labradorku, te´d na ní kašlou, věčně ji mají zavřenou a chtějí se jí zbavit. Tak vzkázali, jestli ji nechci. Panebože chci, ale nemůžu. V noci jsem čučela do stropu, ty lidi bych zabila, ale psa už nemůžu. Doma máme, k tomu kočky , v práci taky psy, to nejde.Navíc jsem té naší slíbila, že dokud bude živa, žádná jiná tu nebude.
Tak snad zvítězil zdravý rozum. Není sranda tolik zvířat uživit, ale i to by se zvládlo, ale problém je, když chcem někam jet.Kdo se mi postará 14 dní o tolik zvířat.
Takže tak.
Dnes jsem doma, inhaluju vincentku, namáčím lokte do horké vody a nic. Rýma žádná, jen hlava třeští.Ještě se objednám se zádama, jestli se zas neozvala moje krční páteř a uvidím.

Dášenda (Po, 18. 12. 2006 - 09:12)

Pěkné pondělní ráno pro všechny :))
Souhlasím s MARTINOU a JOHANZEM,že v dnešní době by se děti neměly vychovávat v duchu našich babiček a pababiček,například už moje dvouapůletá dcera ví ,že miminko nosí maminka v bříšku a že mimi bumbá mamince z prsíčka ,připadá mi to jako naprosto normální a samozřejmá věc.Vyprávět dítěti o čápech a promiňte ,podobných zavádějících blbostech mi ve 21 století připadá víc než trapné!
Právě dnešní době by jsme se měli my rodiče snažit o to ,aby z našich malých ratolestí vyrostli zdravě seběvědomí a samostatní jedinci a ne je doma udupávat v koutě.Takové dítě "udusané "doma velmi úzkostlivou matkou neobstojí v dnešním dravém světě!A proto na cokoliv se malé dítě zeptá:pravdu ,pravdu ,pravdu :))
Evinko zdravím KRKONOŠE ,Johanz tobě pozdrav do OSTRAVY.

BEROUN ,-3,ZAMRAČENO,PIN 1 :))

evakrk (Po, 18. 12. 2006 - 08:12)

Ahoj z hor.
Sněžíííííííííííííí.

JOHANZ (Po, 18. 12. 2006 - 08:12)

MISS
TO VŠECHNO VYSVĚTLUJE....DITHIADEN...I KDYŽ JSOU MODERNĚJŠÍ LEKY ZODAK,ALERIT,CLARITIN....NEZPUSOBUJI SPAVOST A NEUTLUMUJI JAK DITHIADEN

Miss (Ne, 17. 12. 2006 - 23:12)

inak pomýlila som sa nie diazepan ale ditiaden beriem :))

JOHANZ (Ne, 17. 12. 2006 - 22:12)

MARTINA

ZATÍMCO MŮJ 9 LETÝ VNUK VÍ ,JAK SE "DĚLAJÍ DĚTI"MOJE STEJNĚ STARÁ NETEŘ JE PŘESVĚDČENA ŽE JI PŘINESL ČÁP....PŘÍPADNĚ JINÉ ZVÍŘE....NENÍ TO JEN V TOM, ALE TY JSI TO NAPSALA VELMI REALISTICKY....ZATÍMCO MUJ VNUK PROŽÍVÁ NEUSTÁLE STŘETY S REALITOU ,BUDE STŘET MÉ NETEŘE S REALITOU, ZŘEJMĚ DOSTI TVRDÝ.....BOHUŽEL KE ŠKODĚ VĚCI , JSOU LIDÉ ,KTEŘÍ OCHRAŇUJI SVÉ DĚTI I PŘED VĚCMI ,KTERÉ BY JIM POMOHLY V BUDOUCÍM ŽIVOTĚ....ALE JAK ŘÍKALA KNĚŽNA O BABIČCE.....PROSTÁ TO ŽENA O NĚKTERÝCH MATKÁCH (OTCÍCH)BY SE DALO ŘÍCÍ... SPROSTÁ TO ŽENA(MUŽ)....SNAŽÍL JSEM SE NEDĚLAT STEJNÉ CHYBY JAKO MI RODIČE A MUSÍM ŘÍCT, ŽE ZA VYDATNÉHO PŘISPĚNÍ MÉ ŽENY SE MI TO POVEDLO....

Reklama

Přidat komentář