Reklama

Panická porucha 5

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Pajko, už nastal čas to prásknout???????? :-)))))))

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Inak toto nie je pp chat, ale chat asistovanej reprodukcie. Kto chce cim skor otehotniet, alebo ma problemy s otehotnenim, nech nas navstivi, je to viac než nakazlive:)

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

diky Evu?a:)hned ma až striaslo, že nemsiem byt taka vulgarna, ved co si pomysli ten malý človiečik vo mne:))že mama je vagabund:)diky, ja že už mam tých 10 Oscarov, nie je to Dita???:)Je to Krkonoska že jo?chcela som este k metode akou sa da zistit co to bude, vraj je to dost presne no neviem, ale napisem Vam to, podla toho v akom mesiaci ste otehotneli, ci ten mesiac mal 28,30, či 31 dni treba vybrat celý mesiac parny alebo neparny k cislu treba pripocitat vek, ak výjde vysledok parny bude dievca, ak neparny chlapec.Skuste:)

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Dita - samá voda, samá voda, samá voda....... :-(((

Kamča (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Rokytko, nechceš nám napovědět? :-) Je to ta Ditka nebo ne?

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Evi R, tož teď mě to začalo bavit :-)A přemýšlím, proč se vlastně používá termín rodič...když, no, raději toho nechám..., zase jsem v padesáti objevila "Ameriku"...a ještěrky nebo jaká to byla havěť... :-)

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Miss - posílám ti za to nádherný rozčilení na uklidnění PP Oscara! :-)))))

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

ale nesmiem sa rozculovat, malý chrobacik je najdoležitejsi a ten nesmie mat stres. Takže este raz. Eduška muselo byt krasne vidiet ten malý kvietok aký je už z neho velký cloviecik. Asi aj ja som otehotnela pocas ovulacie, ale ked boli spermijky take lenive ako ich majitel, urcite vyhrala nejaka ženská:))a budeme mat dievcatko, dufam, velmi chcem take male copaté, nezbedne v ružových satôčkach s ružovou kabelkou:)ale aj ked bude chlapcek nevadi, ja len dufam ze budu zdrave po tých vsetkých liekoch co som brala pred tým, aj ked som cista teraz:)Volala som k gynekologovi o vysledky a mam HCG v norme bolo 3000 spred týždna, takže hormony na udržanie zatial nemusim, vsetko je ok, tak som sa aspon trosku ukludnila a tesim sa na svadbu na dietatko a buduci otecko je strasne hotový tak sa nevie dockat nasej maličkej-velkej radosti, toto je to prave stastie, rodina...

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

mala som napisany prispevok a ten koko..pojeb..mi ho zase zrusil hecker skurve..joj ake mam nervy

Kamča (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Niko, přeju všechno neeej k dnešnímu svátku a ať se ti hlavně líbí v práci :-)ty jo, já měla dneska hnusnej den ve škole. Nevěděla jsem, co dělat, nejradši bych odsud utekla, ale prostě to nešlo... hrůza no...Taky mě napadla Ditka, kdo jinej? :-)

Jirka (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Ahoj všichni!Jéé to tu zas je někdo další těhotnej?! Holky moc vám to přeju, to je úplně skvělý! Taky bych si tipnul Ditušku. Škoda že já asi nikdy žádný robátko mít nebudu :-(

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

to je jasne, je to Dita na 100%:)

Kamča (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

a bude to lidské mláďátko? :-)

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

Kamčo, vydrž, jsi v soutěži:-))))Pajka vám to teda pjekně zkomplikovala... ! :-))))Ale bude to dítě z líhně PP!!!!!!

Kamča (Út, 7. 2. 2006 - 17:02)

kdo je ten čtvrtej??? :-) mně to nějak nedochází...

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 15:02)

Vím, vím, ale rodit nebude!!! :-)))Prostě těhotenství si nevybírá, bez ohledu na věk, národnost, pohlaví, náboženství a napříč politickým spektrem to tady kosí jednu po druhém :-)Rokytko, snad mě nezabiješ... :-)P.S. Musela jsem chvilku přemýšlet, kdo, ale pak mi to secvaklo, jsem totiž jako Eva z Krakonošova ponořená ve starém i novém účetním roce a dokonce prostřednictvím dvou SW, jednoho pod dosem a druhý je pod windowsama, kdo nezažil, nepochopí, podobně jako PP :-) Taky se těším na odhazování sněhu, kdy si to zase na Slovácku užiju?Šárko, Pajka nebo Pájka, neprožívám to, stejně to nemám v rodném listě :) Fotky pošlu...

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 15:02)

Eduš: zdravím Kubíčka!To je tedá zprávička! :-))Připíjím vám becherem,tak se z toho v*****m! :-))

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 15:02)

Asi sem to napsala nesrozumitelně, což se mi stává: patřím zkrátka k těm, kerý mohou anxiolytika, a ne AD.Opakuji, doplňte:Těhulky:1.Ibri2.Editka3.Miss4.????????Za 10 PP Oscarů!!!/ Pajko, nenapovídej! :-)))))/

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 15:02)

Moji nejnejnejmilejší! :-)))Lucko psychoanalýza trvá roky, to nejni na vodpoledne. Když seženeš psychiatra, kerej tě taky bude chtít... je to proces....Tak já mám strach to sem napsat. Krakonoško, nečti!!!!!!! Půlka Coaxilu mi udělala tóčo... Nebudu rozebírat, ale já reaguju na všecko, tak byla malá pravděpodobnost, že se chytím. Prej ale sou typy, kerý mohou AD, a ne anxiolytika. Tak halt sem to druhý...Vyhlašuju soutěž o 10 Oscarů: KDO JE TADY TĚHOTNEJ do čtveřice??????:-))))))))))))))Nápověda - já určitě ne!

Lucka (Út, 7. 2. 2006 - 15:02)

Ahojky,chtěla bych se jen zeptat, jestli náhodou nemá někdo z vás zkušenosti s psychoanalýzou, nebo s psychoanalystickou terapií. Prášky už jsem vysadila a motolice, pocity na zvracení se pomalu, ale jistě, zmírňují. Takže to naštěstí bylo "jen" tím. Cítím se o hodně lépe než na začátku, ale pořád to není ono. Jsem nějaká přecitlivělá, několikrát do týdne mám náběhy na paniku a občas padnu i do hluboké uřvané deprese, že nejsem ani schopná si pomalu dojít na WC. A to nechci!! Snažím se s tím sama bojovat, ale ne vždy úspěšně. Prášku už znovu nechci, pokud to nebude nutné, protože mi asi víc dát nemohou... Proto bych chtěla zkusit tu psychoanalýzu, ale nevím jestli mě to ještě víc nerozhodí.Mějte se všichni krásně!

Reklama

Přidat komentář