Reklama

Panická porucha 5

Jirka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

A to první mi trochu potrápilo šedé buňky, ale je to tak jednoduchý "nic" :-)

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Jirko, myslím, žes to uhodl :-)Mě napadla psychofarmaka, která mohou být hřebíčkem do rakve... na tomhle chatu mě ani nic jinýho napadnout nemohlo... :-)

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

noo Jirka myslim uhadol

Jirka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

To druhý je asi rakev, ne?

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

To první by mohl být "hlad", i když...

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

žeby slnko? síce neviem aký velký je Boh:)ale slnko je dost velke, keby si ho zjedla zomrela by si, chudobní ho majú lebo patrí vsetkým a stastní hm..myslím že vsetci ho potrebujeme:)alebo..vzduch?

Dandy (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

zatím dobrou!!!!

Kamča (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Jůůů, já dneska stihla, jak přízpěvek 200, tak i 300 :-)

Dandy (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

A ta druhá je:Kdo to dělá, nepotřebuje to,kdo to kupuje, raději by to nechtěla kdo to potřebuje, neví o tom.Tak tuhle jsem v práci uhodla jako jediná, a za odměnu jsem od kolegy dostala Shakespearovy Sonety:-)))

Kamča (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Miss, gratuluju k 10ti oscarům :-) no, Karel mě taky napadl, ale Miss ho napsala dřív, tak jsem ho pak už nepsala :-) projížděla jsem starší PP chaty a hledala, kdo by to tak mohl být :-) Karle, gratuluju!!!A Evi, děkuju aspoň za toho 1 oscara :-))) Lidičky, jdu spinkat, ráno musím na krev a pak zas do školy. Abych pravdu řekla, tak po tom dnešku mám tak špatné pocity, že se mi tam vůbec nechce. Až půjdu znovu k psychiatričce, tak ji řeknu o Lexaurin nebo Neurol a snad mi to taky bude pomáhat jako SOS prášek. Přeju dobrou noc!

Dandy (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Překlep...má tam být, šťastní to potřebují

Dandy (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Ale s těma hádankama jste mi připomněli, že mám dvě, které se mi strašně líbí, protože se na ně opravdu dá logicky přijít. Tak vám je napíšu...a jsem zvědavá, kdo na to přijde. Tak ten ode mně stejně nic nedostane:-)))Co je větší než Bůh,horší než ďábel, chudí to mají,šťastní to nepotřebují,když to sníš, zemřeš...Tak tahle kolovala u nás v práci a nikdo na to nepřišel:-))) ale byl tam dodatek, že děti na to přijdou většinou spíš než dospělí...tak jsem to tehdy sms-kla dceři a s holkama na to fakt došly.

Jirka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Vyléčil se z PP?To je super, snad nás to tu všechny čeká. Nejspíš do svýho jídelníčku zařadím víc zeleniny a ovoce, je pravda že maso jím nějak moc :-)

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Miss, ano Scarlet, taky bola Zuzka, že? Máš teda paměť! To tehotenstvo robí divy :-)

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

áno, lenže so Scarlett zelenookou to skoncilo odrazu..a potom si už nespomínam, ešte sa mihla jedna dievčinka a asi s nou to prerastlo do tehotenstva a lasky:)

Dandy (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

jo jo, tak Karlíka taky neznám. Vím že se tu v mých "začátcích" někde 1 či 2x mihl, ale toť vše...pak už zřejmě jen "pracoval" na miminku:-)))

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Jirko, vážně škoda, protože minout Karla znamená být ochuzen... Jirko, moc chytrý člověk, vyléčil se z PP úpravou jídelníčku, najel na syrovou zeleninu a ovoce a zjednodušeně řečeno, panická porucha mu odtekla z hlavy dolů, pryč z mozku... Zní to komicky, ale skladba potravy...Chtěla jsem Jirkovi, poslat odkaz na Karlovy příspěvky a první stránka, která se mi otevřela - tak na ní se ho ptám, čím bude žuvit své dětičky :-))) asi jsem ježibaba :-)takže jeho odpověď posílám:"Pajko, ten med ma spoustu zivin, takze je na nem dost pozitivniho pri obcasne konzumaci, takze pokud ti to nerozhoupa glukozu moc, tak se ho neboj. To bys mela na sobe poznat.Deticky budu nejspis zivit normalneji s velkym podilem zeleniny, protoze se mi asi nepovede najit podobne se stravujici zenu (letos v lete jsem myslel, ze mozna jo, ale nedopadlo to).Proteiny samozrejme potrebujeme, i tuky, to jsem uz psal. Pomali spalovaci potrebuji min a rychli vic tuku a proteinu. Protein muze byt maso nebo syr (pak nejde o syrovku), ale taky orechy, mandle, lusteniny, spirulina, chlorela, vceli pyl atd. (pak je to syrovka). Nejake proteiny jsou i v zelenine.Vareni snizuje mnozstvi vitaminu, vstrebatelnost mineralu, nici nektere aminokyseliny z proteinu, a zejmena smazeni pak vyrabi z pozitivnich tuku negativni transmastne kyseliny, coz je vubec to nejhorsi, co muzeme snist, vedle rafinovanych potravin.Syrovy ryby jsem mel rad, zvykl jsem si na ne v Japonsku, jsou vynikajici zdroj omega3 tuku. Je u nich nebezpeci uhnizdeni parazitu v tele. Mozna si je ale nekdy zase dam, az najdu bezpecny zdroj. Syrovy zloutek je OK a vyzivova bomba, ale jen ze zdravych vejci, coz v obchode je problem najit (salmonela se musi uvarit, aby nezlobila). Syrovy bilek se jist nema, protoze jeho avidin brani vstrebavani biotinu (dulezity b-vitamin). V malem mnozstvi asi no problem.Syrovy hovezi nekdo taky ji, ale taky bych to nezkousel bez skveleho zdroje naprosto zdravych krav, zivenych pouze travou a v cistem prostredi alpskych pastvin :-). Maso je asi lepsi uvarit. Syrova zelenina, ovoce, orechy plus obcas varene maso muze byt jeste taky uzdravujici kombinace.Tak, ted uz musim odcvalat na svem plechovem ori do blizkeho velkomesta poridit si vysokorychlostni internet pres Eurotel..."Karel psal už na PP a když se šťastně zamiloval, přestal, protože vše nešlo zřejmě stihnout...Tady je odkaz na ty stránkyhttp://www.doktorka.cz/run/chat/treplies.asp?message=1075&page=500

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Jirko, byl tady dřív s námi, chtěla sem dát indicii, že je to někdo ze starých PP-áků, ale nějak se to nekontrolovatelně rozjelo! :-))Ještě bych dala 3 PP Oscary Dandynce za větu:"Vzhledem k tomu, že rodit nebude...tak to asi nebude tak úplně normální:-)))"a 1 PP Oscara Kamče - za urputný boj! :-)))To tu budem mít 4 porody, to je něco.... ! :-))))))To bude zase popravištních mejdel! :-)))

Jirka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Aha! :-) škoda že to odhalení mi nic moc neříká :-)

Miss (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Dekuji za Oskara,já jsem to výhrala,od zvedavosti skoro porodila,no nakoniec záhadu vyriesila,Karel je tiež v "tom",kto bude nasledovat po ňom?:)Mali by sme uzavriet stávku kto bude dalsi, ja tipujem Dita, Dandy:))))))

Reklama

Přidat komentář