Reklama

Panická porucha 5

Karel (St, 8. 2. 2006 - 11:02)

http://cms-consulting.org/dluh/dluh-CZ.htmTady je jeste jedna zajimavost, ktera se nas bohuzel tyka a muzeme ji v tomto predvolebnim roce zmenit, abychom z toho jednou v budoucnosti nedostali vsichni PP na druhou.

Karel (St, 8. 2. 2006 - 11:02)

Hi hi, Pajko, co uz muze byt syrovejsi strava pro mimi nez materske mleko? Budeme kojit co nejdyl, tak do 15 let, no ne, jenom zertuju :-).Dodavame omega3, aby mimi melo zdravy mozek a zadnou PePku nebo Depku. Koupil jsem ten nejcistejsi zdroj, co znam, tj. norsky olej z trescich jater, kontrolovany na nepritomnost rtuti a dalsich kontaminantu.

Karel (St, 8. 2. 2006 - 11:02)

Zdravim vsechny po dlouhe prestavce a dekuju za gratulace. Narodi se nam to na podzim, ve znameni Vah. Taky gratuluju vsem dalsim lidickam v ocekavani.Pri procitani jsem se dobre bavil, je to tady porad fajn, skoda, ze nemam moc casu a chat jsem musel vypustit prave kvuli nutnosti usporit nejaky cas. Tak se mejte vsichni krasne.

JOHANZ (St, 8. 2. 2006 - 11:02)

A JEDNU PRO VÁS:VENKU PRŠÍ JE TAM SMOG NA PROCHÁZKU ŠEL BY JENOM CVOKMA DUŠE PO JARU PRAHNEVŽDYŤ NA JAŘE KAŽDEJ SPRÁVNEJ MUŽ ZAHNEDOČKAT SE STÁLE NEMŮŽU JEŠTĚ SE CHVÍLI PŘEMŮŽU...VOLÁM BOŽE UŽ MŮŽU ?????TO JE BLBOST ŽE JO...

JOHANZ (St, 8. 2. 2006 - 10:02)

TAK SI TADY PŘIPADAM JAKO NA TP(TĚHOTENSKÁ PORUCHA) A NE NA PP ASI SI NECHÁM UDĚLAT TĚHOTENSKÝ TEST...STEJNĚ MÁM BŘICHO JAKO PŘED PORODEM.....NEŽ JSEM PŘELOUSKAL A VYLUŠTIL ŽE KAREL JE TAKY V TOM TAK JSEM TU MALEM VYPUSTIL DUŠI(ČTENÍM).... PRÁCÍ NAM NET ZATRHLI A TAK SE K TOMU DOSTANU JEN KDYŽ MÁM VOLNO...............................................VENKU PO DLOUHE DOBĚ POPRVÉ TAJE A TAK SE TĚŠÍM ŽE SNAD TO JARO JEDNOU PŘÍJDE.....PRO PP JOHANZ OSTRAVA ++++3 STUPNĚ PRŠÍ

DITUŠA (St, 8. 2. 2006 - 09:02)

jÁÁ VÁM DÁÁM!!"!! žÁDNÝ DALŠÍ ZLOBIDLO TED NECHCÍÍÍÍ!!! KAREL MĚ NAPADL...A ČTU DÁL A NAJEDNOU SE MI TO POTVRDILO...ale Oscara už nedostanu:-((( .-)))). jojo, tak KARLÍKU , at je to krásný a hodný bobánek!!!Hkavně zdarávý a bez atak! A už je i ženatej???---Ježíš, a nemysleli jste , doufám, Gotta?!----Mně je od předhodiny mizerně...slabost , rozčílila jsme se už v půl 8 s holkou, už na ni nemá nikdo dostatečně pevné nervy,...k čemujoliv ji donutit-oblíkat, umýt.najíst apod.-je nadlidské!!! v noci se budí se vztekem, třikrát jsem lítala dělat štávu, neb tak řvala, že se to nedalo vydržet. Pak nás kope, mezotím usne a pořád dokola.MISS.. jinak "bábetko v růžovom s kabelkou a nezbedné".. hm, tak v létě přijed...at si užiješ a víš, do čeho jdeš.Já jsem tak ztuhlá ze krkem, až mám strach vstát...a pár dní mě zlobí pálení žáhy...ted zrovna ne, ale včera padlo i jedno Renié.Tady na nule, sněhu dosti...Krakonoško-jo , s tím snímek jsi to vystihla.papa

Dandy (St, 8. 2. 2006 - 08:02)

Teda Jirko...klobouk dolů. Tys to uhád...dítě naše:-))))Já uhádla jen tu rakev...myslím, že se to ode mě dalo očekávat:-(((EviKu...u toho překladu je více autorů, a ještě je to vždy na jedné straně anglicky a na jedné česky. A je to nějaké starší vydání.Ale nedávno jsem si koupila v levných knihách dvousvazek...Hamlet a král Lear. Normálně by mě asi nenapadlo to číst, ale viděla jsem Hamleta zfilmovaného a Leara s Třískou a moc se mi to líbilo. A ta knížka taky.Juditko, držím se PP řetězu ať vše proběhne hladce.Týýý jóóó´tady je zase sněhu:-))))

eva.rokytova (St, 8. 2. 2006 - 00:02)

Kamčo, za ten 200 s 300 příspěvek ti dneska posílám druhýho PP Oscara!Jirkovi taky jednoho za rakev, další čeká na rozluštění té první... Já sem v hádankách cele plonková :-))Dandynko - čí překlad máš těch Shakespearových Sonetů, jukni! Jestli Miroslava Macka, tak věř, že je nejlepší :-))))))

eva.rokytova (Út, 7. 2. 2006 - 23:02)

Juditko, budem tu za tebe ve čtvrtek držet PP řetěz. Ten nás ještě nikdy nezklamal!!! Napiš, v kterým špitále budeš, přijdu za tebou :-))) Doufám, že to nebude jako s Krakonoškou a nebudeš tam mít s Delonem koedukovanej pokojík :-))) Zkontroluju tě a podám sem hlášení :-)))

Lucka (Út, 7. 2. 2006 - 23:02)

Ahojky,Judito, ať ti ta operace dobře dopadne!!A o psychoanalýze jsem si prostudovala dostupné materiály a asi se na to vykvajznu. Jestli jsem to správně pochopila, jde spíš o sebepoznání, takže něco jako sebezkušenostní výcvik, který bez úhony "přežijí" jen silnější jedinci a mezi ně se žel neřadím.Tak bude asi nejlepší s tím zatím nedělat nic. (?) Třeba to dovyřeším sama.

jindra (Út, 7. 2. 2006 - 23:02)

Tak tedy Karel!!!!!!!Taky jsem na něj myslela, ale Miss mě předběhla:-)).Vzpomínkou na Karla mě napadlo zkusit změnit stravování, kdysi jsem dostala v Institutu celostní medicíny rozpis diety, vynechala jsem úplně bílý cukr, čokolády, dorty!!!, jedla celozrnné pečivo a hodně zeleniny a cítila jsem se dobře..tak to asi zkusím znovu. Ono na té stravě určitě něco bude..Juditko, tak promiň:-)), a nečerti se, můj táta byl dědečkem v 38 letech!! Držím ti na zítra všechny palce, ať je vše OK!!!!!!! A ozvi se, až budeš moct, ahoj!!!Dobrou noc všem!

Judita (Út, 7. 2. 2006 - 23:02)

Joj, to jsem to prošvihla,už nebudu nikdy tak dlouho v práci a vždy sem vlítnu hned jak přijdu:))) škoda 10 oskarů jsem mohla mít. Pajko, indície byly jasné, kdo tu tehdá nebyl nemohl na to přijít, a človíček s velkým č z lůna PP je pro nás jen jeden. Takže gratulace také ode mě. Evi R. ví to, že jsi to sem nahlásila?:)))Jirko, pak, že nejsi plodný:)) ty hádanky takhle hned rozlousknout, máš můj obdiv, a ušetřils můj mozek od zavaření.Niko, vše nejlepší k svátku! když tím nápadem dělat ze mě babičku jsi mě nepotěšila zrovna:)) Jindro na tebe to platí taky, za to tě až se zase sejdem vyzkouším z ovládání nového programu.Lucko, chápu tvůj nápad zkusit se léčit jinak než Adčky, já se jim také chci vyhnout, jen musím poznamenat, že psychoanalýzou jsem to zkoušela už dávno, na PP nemělo vliv, jako ta AD.Zítra jdu do nemocnice na gyn. operaci, co se mi odložila z ledna z důvodu nachlazení. Tak tu nějaký čas nebudu a snad z toho nebudu mít moc velký absťák. Tak se mějte hezky, myslím na vás a mám vás ráda. Pá.

Eduša (Út, 7. 2. 2006 - 22:02)

Teda já se tady směju, až se za Matese popadám :-)) Škoda, že jsem byla s manželem na večeři a nemohla jsem se účastnit soutěže, ale já bych Karla asi stejně neuhodla. Nevíte, kdy to čeká?

gabika (Út, 7. 2. 2006 - 22:02)

To je asi blbost co?lebo som zabudla to posledne ze ked to zjes tak zomries.

gabika (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Dandy je to laska?

Jirka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Tak dobrou noc kočičky moje! :-)

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

No, ale na to, že se už lomíš do dospělosti, tak fakt dobrý :-)

Jirka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

No je to sice takový šroubovaný a "Co je větší než bůh?"to mi taky moc nesedí, předně nevěřím v boha, ale to je moje chyba :-) no a asi to je tím že sem ještě dítě jak tu bylo řečeno ty to uhádnou líp:-)

Pajka (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

"nic" mě napadlo taky, ale nějak mi to tam nezapadá, ale budeš mít recht, benjamínku náš :-)

gabika (Út, 7. 2. 2006 - 21:02)

Ahojte.No ako som sa zlakla ked ste ma tipovali ze som v tom.No neviem ci by som to este zvladla.Miss-uz sa tesim na mail.Dandy-aj tebe dakujem a napisem.Inak aj Vas ostatnych pozdravujem.Tu u nas znovu snezi a mam pocit ze zima tak lahko asi neodide.Nemam na nic naladu ale aspon som sa pri Vas teraz zabavila ako ste hadali.Tak sa majte pa

Reklama

Přidat komentář