Reklama

Já a moje netová rodinka.

Návštěvník (Čt, 10. 7. 2008 - 11:07)

Holky zajímala by mě jedna věc. Určitě jste si s tím "člověkem" posílaly maily. Byl taky takový suverén jak se tady předvádí ?

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 11:07)

Přestože byla na dálnici nehoda, tak jinak byla cesta dobrá. Ale jen bych dodala, že když dá někdo blbci úřad tak to stojí za to a ještě k tomu, když ten blbec je mrňavej blbec, tak to nemá chybu.

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 08:07)

Tak už vyražim na služebku. Zatim se tu měj. Snad se ještě vrátím.

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 08:07)

Pamatuji si jak jsme byla jednou před lety v lese. Byl to borový les a bylo to po ránu. Slunce svítilo a prosvětlovalo mezi stromy, prodíralo se oparem, krásně voněl borový les. Bylo to jako v pohádce, krásný pohled a nádherná vůně. Je zajímavé, jak tě nějaké chvilky utkví v paměti. Bohužel, někdy i ty špatné.

Lucka (Čt, 10. 7. 2008 - 08:07)

Já miluju veškeré lesní plody, jako malá holka jsem byla pravidelný nosič borůvek, malim, ostruži a lesních jahod, paj jsem začla sbíraz i brusinky, ke svíčkové a o houbách ani nemluvím.Mě ten les strašně nabíjí, může tam být i sama tam si člověk doslova pročistí hlavu.

JOHANZ (Čt, 10. 7. 2008 - 08:07)

TADY JSEM NA NAVŠTĚVĚ....POSLEDNÍ KAPKAJEN JSEM STUDOVAL ,JAK SE OPĚT VYZNAMENALA ČESKÁ (TÁBORSKÁ)JUSTICE,KTERÁ PŘEKLADATELKU STEPHENA KINGA ODSOUDILA DO VĚZENÍ ZA VYPĚSTOVANÍ NĚ,KOLIKA KYTEK MARIHUANY SE Z CELA MIZIVÝM OBSAHEM THC PODMÍNĚNĚ DO VĚZENÍ.SPISOVATELKA JI POUŽÍVALA KE ZMIRNĚNÍ ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMU.JE VIDĚT ŽE POLITICKÁ A EXEKUTIVNÍ MOC TÉTO PIDIZEMĚ SE ZCELA ODTRHLA OD REALNÉHO ŽIVOTA OBČANŮ A ŽIJE SI SVÝM VLASTNÍM VYKONSTRUHOVANÝM ŽIVOTEM .OBČANY TÉTO ZEMĚ POUŽÍVA JEN K TOMU ABY ODŮVODNILA SVOU NESMYSLNOU ČINNOST...TRÁVA ,POUŽIVANÁ TISÍCE LET K LÉČEBNÝM ÚČELUM ,SE ZMĚNILA V RUKOU (NE)MOCNÝCH TETO ZEMĚ V NÁSTROJ PERSEKUCE, KTERÝM SI FARMACEUTICKÉ KONCERNY VYŘIZUJÍ SVÉ UČTY Z LIDMA ,KTEŘÍ MAJÍ ODVAHU ŘEŠIT SVÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY ALTERNATIVNĚ A ÚPLATNÍ SOUDCI PŘÍPADNĚ SOUDNÍ ČEKATELÉ ,KTEŘÍ SI CHTĚJÍ ZVIDITELNIT SVÉ JUDR(JMÉNO) A NEJSOU SCHOPNI ODSOUDIT ZE STRACHU Z POMSTY, SKUTEČNÉHO DROGOVEHO DEALERA ČI GENG, ZNIČÍ BEZE JAKYCHKOLIV SKURPULÍ STÁRNOUCÍ ŽENU, KTEROU TRÁPÍ NEDUHY BLÍŽICÍHO SE STÁŘÍ.NECHCI ŽÍT V TÉTO ZEMI A UDĚLAM VŠE PROTO ABYCH JI OPUSTIL(PŮJDU ZA SESTROU DO IRSKA)NAKONEC PSÁT SI MŮŽEME PŘES KONTINENTY...

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 08:07)

Netrap se s tím Lucko, nejsme ve škole.

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 08:07)

Výbornou zmrzku mají v Martinské, ale já i nemůžu, tak se musím spokojit s tou v Olympii. O těch borůvkách opravdu moc nevím, já když půjdu do lesa tak jedině na houby a těch vždy najdu dost, s těmi problém nemám. Nevím jak to dělám, ale kdybych si vzala nůši, tak ji přinesu plnou.

Lucka (Čt, 10. 7. 2008 - 08:07)

Teda já fakt dnes píšu jak debil, ale ty to přelouskneš viď Moni?

Lucka (Čt, 10. 7. 2008 - 07:07)

KOlegyně zase říkala, že jsou drobnější, ale je jich dost, to mně teda pomohla, jestli jsou drobnější, než normálně, tak to už na ně nepůjdu vůbec. Koláče mají všichni moc rádi, ale asi je jim jedno, co na nich je. Dám tam místo borůvek švestky a taky budou mlaskat. Přece by mě neposlali se trápit do lesa, ještě by se na mě seběhla všechna klíšťata:)V olympi jse tu zmrzku nejdle, moc tam nejezdím, je to pro mě z ruky a když jedeme pryč tím směrem, většinou pospícháme a nechce se mi tam hledat místo na parkovišti atd. Píšeš dražší, včera jsme si daly s dcerou ve městě zmrzku, když jsem si odskočila z práce a kopeček stál 10 korun. Ale výborná.

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 07:07)

Nevím, ale slyšela jsem, že je jich málo. Ale takový borůvkový koláč by nebyl k zahození. Teď jsi mi připomněla, v Olympii dělají zmrzlinu jen z ovoce, bez smetany a tu já můžu. Je sice trošku držší, ale za to dobroučká.

členka netové r (Čt, 10. 7. 2008 - 07:07)

Tak se budu prezentovat už jen jako Lucka, aby se to trošku zjednodušilo.Slyšela jsem, že rostou borůvky, já se na ně ani snad nedostanu. Docela se vždy na ně těším, po chvilce se mi vybaví, jak jsou maličký a připadá mi, že mi je z konvičky někdo žere, tak to tedy nějak dosbírám, ale zase je na rok klid. Tuhle procedůru bych víckrát než jednou ročně asi psychicky nevydržela. Jó, kdyby byly trošku věší...

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 07:07)

Ale já na tu cestu pojedu, jen ještě musím něco vyřídit a pak vyrazíme, mám doprovod.

členka netové r (Čt, 10. 7. 2008 - 07:07)

Ahoj Moni a ostatní.Mončo, jak to že nejsi na služebce?Já vám teda můžu říct, že jak jsem stále v práci, už slevuju, nepotřebovala bych ani moře, ani pláže, jen chata by mně stačila, vypnout telefon, poslouchat šumění lesa, nalít si vychlazený šampus a do něj si přidat nakrájeného melouna a užívat si klidu v přírodě. Bohužel, výhledově to bude u mě možné někdy na začátku srpna:(

Monika (Čt, 10. 7. 2008 - 06:07)

Teplíčko by bylo zapotřebí, vypdá to, že léto už ukončilo svoji vládu. Hezký den všem a hlavně člence.

Štěpán (Čt, 10. 7. 2008 - 03:07)

Hmm,přesun k moři by určitě nebyl špatný. A ten Egypt by se mi taky docela líbil,hlavně na pyramidy bych se šel kouknout.

Návštěvník (Čt, 10. 7. 2008 - 00:07)

V Čechách letos už krásně nebude,radím přesun do Egypta,Ales Bares už tam je.

to Šťěpán (St, 9. 7. 2008 - 22:07)

V pátek máš naději, že se vyplavčíš někde v rybníku, má být krásně.

Štěpán (St, 9. 7. 2008 - 21:07)

Jenže je léto,takže teplo a sluníčko k němu patří. To si potom člověk nemúže zajít ani k vodě vykoupatse:-(

Monika (St, 9. 7. 2008 - 20:07)

Vím, je to protivné, ale i ne zrovna moc hezké počasí se dá využít na něco příjemného. Koukejte na déšť a chladno trošku pozitivně.

Reklama

Přidat komentář