Reklama

Já a moje netová rodinka.

členka netové r (St, 9. 7. 2008 - 07:07)

Ahoj sestro Moniko, dopadle celkem dobře, zase jsme přijeli docela pozdě a jsem opět nějaká nedospalá.Ale ke kamarádce, je jí špatně, myslím, že i psychicky, říkala, že se v noci probudí a celá se třese, je spocená a buší jí srdce, říkala, že si měřila cukr glukometrem a i po práškách má 11. Což je hodně. Víš ona se tomu strašně poddává, ono se to lehce říká, já vím, ale ona každý rozhovor stočí na játra a na cukrovku. Má super manžela, chodí s ní na pravidelné procházky, schání jí různá dia jídla a přípravky tzv. "zázraky", ale už mu to taky včera když si odskočila ulítlo, že je z ní na nervy. Ach jo.Ale k příjemnějším věcem. Šaty nevrátily, tak jsem si vzala ty druhé, no a mám dvoje a je chladno, to je zase moje štěstí:)

sestra Monika (St, 9. 7. 2008 - 06:07)

Zdravím všechny po ránu a zvlášť členku.Léto se něak moc nekoná, no snad až budu mít dovolenou, tak se zase předvede v plné kráse. Jak dopadla návštěva u kamarádky členo?

sestra Monika (St, 9. 7. 2008 - 06:07)

Holky, v jednu v noci jsem si jí vyhonila ještě jednou a je to supéééér! Doporučuji. Nařiďte si budíka a vyzkoušejte to.

Návštěvník (St, 9. 7. 2008 - 01:07)

Tak pa,již se musím rozloučit a jít zas dál,nebuď smutku král,vrátím se,snad brzy,doufej,ty má překrásná zrzi!

Návštěvník (Út, 8. 7. 2008 - 17:07)

Zase jeden úchylák. Že tě to baví.

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 16:07)

No ty se máš!!!!!

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 16:07)

Tak jsem si krásně vyhonila kundičku. Sice to mlaskalo že to museli slyšet sousedi, ale uvolnění za to stálo.

členka netové r (Út, 8. 7. 2008 - 12:07)

Pa zítra.

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 12:07)

Musím se s tebou pro dnešek rozloučit. Příjemný zbytek dne a zítra ahoj.

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 11:07)

Podle mého názoru tvá známá dohání to co před několika tety, myslím v mládí, zameškala. Chytla jen druhý dech a chce si užívat a nebo se neumí vyrovnat s tím, že se jí přehouply čtyři křížky. To, že zanechá syna manželovi a odejde je z našeho pohledu něco nepředstavitelného. Znám pár takových žen co udělaly něco podobného. Opravdu by mě zajímalo, jak o tom uvažují. Já bych něčeho podobného nebyla schopná.

členka netové r (Út, 8. 7. 2008 - 11:07)

Já mám Moniko pocit, že se kolem mě všichni zbláznili. Známá, nemůžu říct kamarádka, ale opravdu jen známá, se asi úplně zbláznila. Byla vdaná, narodily se jim před lety dvě holčičky po sobě, pak se jí zabil manžel, dlouho se z toho vzpamatovávala, když se z toho jakž takž dostala, našla si přítele, pro ni ideálního, pro mě třeba ne, já bych takovýho chlapa nechtěla, ale jí vyhovoval, věšel jí záclony, myl okna, převlíkal postele...ale pro ní ideál, vzali se, pořídila si téměř ve 40 mimi, narodil se jim chlapeček, teď asi před měsícem nechala malýho doma manželovi, vrátila se do práce a odstěhovala se i s holkama k rodičům. Manžel musel ze dne na den na mateřskou a ona si našla milence. kterému je 28, vlastně kvůli tomu to vše udělala. Já nechápu na tomhle vůbec nic, a kdybych ještě cokoli omluvila, tak že nechá chlapečka rok a třičtvrtě bez mámy, to nepochopím. Jsem blázen já, nebo ona? Jí to připadí asi úpně normální, má za sebou spoustu životních zkoušek, ale že tohle dokáže by nikoho ani ve snu nenapadlo.

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 11:07)

V tomhle případě je lepší jí neříkat všechno. To není lež, tak bych to nenazývala, je to v její dobro, aby se sklidnila, pak bude i léčba probíhat dobře. Musí být v pohodě.

členka netové r (Út, 8. 7. 2008 - 11:07)

Dobrá tedy, poslechnu tě, ale dnes ještě ne, jedem za známýma na kafíčko. Právě za tou kámoškou, jak má ty zdravotní trable, na jedné straně se na ní těším, na druhé mám hrůzu z těch jejích otázek, aby třeba nepoznala, že to trošku zlehčuji, ale dělám to jen proto, aby se jí trošku psychicky ulevilo, lež pro dobro je lepší, než krutá pravda.

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 11:07)

Já se dívám na ČT 1, tam je ta předpověď nejpřesnější a málokdy se netrefí.

členka netové r (Út, 8. 7. 2008 - 11:07)

Tak se schválně podívej na Seznam v nabídce "může se hodit" na počasí. To je asi pro Afriku, ne? To samé tam bylo včera a na zítra je to to samé, v tom aby se pes vyznal.

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 11:07)

Zmrznout asi nezmrzneš, ale je tam chladno. Já rosničkářům věřím předpověď jen na druhý den. To se většinou trefí.

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 10:07)

Já tuto havěť opravdu nemusím, kouše to píchá to a vykouští to různé tekutiny. To opravdu nemusím. Když to na člověka sedne, tak to šolíchá (šolíchá=lechtá) a to já taky nemusím. No jo, ale asi taky jsou něčím užiteční, tak je nechávám žít, ovšem jen tehdy, když neobtěžují mou osobu.

členka netové r (Út, 8. 7. 2008 - 10:07)

Moniko, já mám ty letní šastičky a páskové boty, myslíš, že nezmrznu?:)Moc jsem jim nevěřila, včera to taky nevypadalo a bylo odpoledne horko.

členka netové r (Út, 8. 7. 2008 - 10:07)

To mi řekni, čím menší havěť, tím z toho mám větší hrůzu, jediný o čem bych si troufla tvrdit, že je krásná je světluška, ale jen do té doby, než si na mě sedne:)

sestra Monika (Út, 8. 7. 2008 - 10:07)

Tak jsem se trochu tepleji oblékla a je mi zase chladno a ještě k tomu, když jsem koukla ven a viděla ten černý mrak, tak to mě moc nezahřálo. Asi zase bude přeháněčka dešťová.

Reklama

Přidat komentář