Reklama

fibromyalgie

Pavla (Po, 15. 3. 2010 - 08:03)

Špatně jsem vyplnila políčko odesílatele..takže se Deny omlovám:-):-)

Deny (Po, 15. 3. 2010 - 08:03)

Ale děkuju za reakci..Je asi klidně možné, jak píšeš, že ve spojením s revmatickým onemocněním je ta fibromyalgie klidně u mě možná..Jen mi už toto spojení přijde na jednoho moc:-).

Pavla (Po, 15. 3. 2010 - 08:03)

Já jsem na vlastní kůži prošla snad desítkama diagnos. Od únavového syndromu po fybromyalgii a autoimunitní syndrom,sklerodermii, polymiozitidu a nakonec nediferenc.onemocnění pojiva..Kdybych se na začátku smířila, že mám únavový syndrom a už nikde nechodila dál a nepídila se sama, tak bych žila ve vědomí, že mám tuto nemoc..Tak jsem jen chtěla dát i ostatním náhled,že ne vše co Vám zjistí není třeba to pravé..Mám zánětlivé imunologické nálezy, což ze začátku nikoho moc nezajímalo..U únavového syndromu jsou také imunologické odchylky..Já mám bolesti svalů,kloubů,šlach,únavu.Skoro nechodím..Prošla jsem spousty vyšetřeními u neurologa, revamatologa. Ve stejnou dobu. Lékařské zprávy si protiřečí a každý má jiný názor na diagnosu i léčbu..Komu věřit? :-) A to jsou fakt špičky v republice.Netvrdím, že jsou to vymyšlené diagnosy ta fybr.a únavový syndrom,ale myslím , že je za tím v pozadí jiná nemoc, která se třeba jen dostatečně neprojevila..

Deny (Ne, 14. 3. 2010 - 15:03)

Můj názor je, že...Alice, jak vysvětlíš, že člověk, který má únavový syndrom, nebo fibromyalgii nemá žádné zvýšené zánětlivé faktory, není pozitivní na žádnou bakteriální infekci, je citlivý na určité body, dle kterých se fibromyalgie určuje a to na přístrojích, nelze to tedy ošidit, ná zvýšený poměr CD4/CD8 atd??? Za vším opravdu nejsou chlamydie, bohužel tady jedna webová stránka vyvolává hromadnou hysterii. Taky mám systémové onemocnění, ale mám diagnostikovaný i fibromyalgický syndrom právě na zmíněném přístroji. Pavlo, jak víš, že ho nemáš taky? Zjišťoval Ti ho někdy někdo? Právě u např. revmatických onemocnění jdou ruku v ruce spolu a můžu Tě ujistit, že bolesti jsou odlišné. Fibromyalgie není zánětlivé onemocnění, takže podle toho i bolest vypadá, bolí jiná místa a v různých atacích. Rozhodně si nemyslím, že je to vymyšlená diagnóza. Stejně jako únavový syndrom.

Pavla (Ne, 14. 3. 2010 - 12:03)

Taky si myslím, že fybromyalgie, únavový syndrom je jen název pro nějakou nemoc, která nebyla zatím u pacienta odhalena..Většinou jsou to třeba jen začátky systémových onemocnění nebo infekční onemocnění apod..sama mám systémové onemocnění pojivové tkáně a mám ty samé potíže jako pacienti výše zmíněných chorob.Mám to onemocnění v počátku, tak se jen těžce určovalo..A to trvalo pomalu 12 let.Jeden čas jsem chodila i na psychiatrii, protože jsem byla zoufalá z těch neustálých bolestí a únavy..Každého zdolá bolest a může být i silná povaha..Každý může mít svůj vlastní názor a zde ho vyjádřit..Nikomu se nic nevnuceje..Může to být pro někoho impuls, jakou cestou se vydat v té složité cestě zdravotnictví.

Stonožka (Ne, 14. 3. 2010 - 09:03)

Alice, nesouhlasím s Tebou! Lidé takto nemocní nejsou kolikrát schopni vůbec chodit do práce a kvůli smýšlení jako máš Ty jim byli odejmuty invalid. důchody, protože chr. únav. syndrom byl jako diagnóza zrušen a fibromyalgie se vůbec nepokládá za tak zničující, jakou je!Nic jsi potom Ty, jak můžeš napsat něco tak hloupého jako je Tvá poslední věta?!

Pocestný (Ne, 14. 3. 2010 - 01:03)

Aleno, stránky...Diano, ty jsi šťastná žena! Trochu Doxybene a už zdráva! Kéž by ostatní měli takové štěstí, ať už mají jakoukoli chronickou infekci! A kéž by ti to štěstí dlouho vydrželo! Zatím by ti neuškodilo drobet odblokovat tvou zapšklou duši, nějaká ta psychoterapie by ti jistě prospěla, ono žít v nenávisti není dobré, škodí to imunitě a virové a bakterie pak mají pré!

Alice (So, 13. 3. 2010 - 18:03)

Můj názor je, že fibromyalgie není nemoc. Zrovna tak, jak některý chytrák vymyslel nemoc chronický únavový syndrom. To také není nemoc.To jsou jen jiná slova pro neléčené, špatně léčené a chronické vnitrobuněčné infekce, se kterými si lékaři neví rady, jak se jich zbavit. Je to multisystémové onemocnění, zachvacuje postupně všechny orgány. Pochopitelně, že člověk, kterého bolí celé tělo, má časem potíže i psychické, neboť ho lékaři nechápou a ani neumí léčit! Unavu a vyčerpání způsobují vnitrobuněčné infekce, jako borelie, chlamydie, kapavka,ale i neléčené viry. Takže fybromyalgie asi opravdu není nic !

Diana (St, 24. 2. 2010 - 17:02)

Názor na chlamydie.info mám...Nefunguje jim v těle pak patrně nic, hlavně mozek a nejlepší je, že se díky takovým stávají bakterie rezistentní i pro ty, kteří potřebují antibiotika jednou za tři roky. A ještě je v tom podporuje pochybný dr. Klubal, to je taky věc.

Stonožka (St, 24. 2. 2010 - 00:02)

Názor na chlamydie.info mám stejný jako Diana už léta! Vymývání mozků - výstižný termín. ...chtěla bych vědět, když někdo užívá ATB dokonce léta, co mu v těle ještě funguje normálně. :-(

Diana (Čt, 18. 2. 2010 - 19:02)

Jo a ještě něco, není žádný ověřený případ, mimo nějakých smyšlených uvedených na zmíněných stránkách, kdo by se pomocí Weldonova protokolu vyléčil. Jsou tam i tací, co jedí antibiotika kupované na černo už třeba pět let v kuse a stále žádná změna.....

Diana (Čt, 18. 2. 2010 - 19:02)

Podivejte se na...Aleno, stránky chlamydie.info tady moc nevnucuj, jsou to vymývači mozků, všechno hážou na chlamydie. Je to nesmysl!!!! Taky jsem je měla, taky jsem panikařila, protože jsem na tyto stránky najela a propadla jsem jim tak, že jsem byla přesvědčená, že hltat antibiotika roky a roky je má jediná šance a je to blbost. Brala jsem Doxybene 6 týdnů a je po chlamkách definitivně. Souhlasím, že vyvolávají spoustu nemocí, ale samotné se dají vyléčit, pak je potřeba už léčit pouze to, co případně vyvolali. Navíc se lidé na zmíněných stránkách chovají jak sekta, pokud napíšete jiný názor, zruší vám přístup, takže BACHA NA CHLAMYDIE.INFO, vyhněte se této sektě!!!! Vyléčená.

Pavka (Čt, 18. 2. 2010 - 16:02)

Tak všem vám, kdo kontaktovali Miloše pěkně děkuji. Nejen, že nikdo z Vás mi nebyl schopný napsat ani řádku, ale sobecky jste chňapli po tom, co se vám zrovna nabídne. Myslela jsem, že tato diskuze funguje z důvodu, aby si lidé se stejným problémem pomáhali a ne byli takový sobci.

alena (Ne, 14. 2. 2010 - 14:02)

Podivejte se na www.chlamydie.info, je tam toho o fibromyalgii az az, taky ji mam, chodila jsem od certa k dablu, az jsem narazila na tyto stranky, nechala si udelat krevni testy na vnitrobunecne infekce/chlamydie, borelioza atd a vida, byla zjistena pricina veskerych mych potizi.Antidepresiva jsem dostala take, ale vyhodila jsem je do kose.Deprese jsou zpusobene tim, ze tyhle proradne bakterie ubiraji serotonin.kdyz se bakterii zbavite wheldonovym protokolem, coz je bohuzel cesta trnita, tak vam prestanou i deprese i ostatni souvisejici potize.Prosim prostudujte ty stranky, mozna se v nich najdete.

Stonožka (Čt, 4. 2. 2010 - 16:02)

Petro,jinak přečti si, co teď napsala Hanka Rybce - dlouhé psaní - na diskuzi Chronický únav. syndrom 2.To i Ty si můžeš vytisknout a zkusit praktikovat.

Stonožka (Čt, 4. 2. 2010 - 16:02)

Petro, já zase tvrdím, narozdíl od vědy, Luboše...,že každý, kdo má FM, má v tělei kupu zánětů!

Luboš (Čt, 4. 2. 2010 - 14:02)

Petro, až na to, že FM není zánětlivé onemocnění, takže jestli sis svící vyléčila nějaký zánět, proč to píšeš sem?Ostatně, tak nějak celkově ti nedůvěřuji...

Petra (Út, 2. 2. 2010 - 16:02)

už jsem do této...Dobrý den, mám fybro.., stále se motám v kruhu..,několik let cca 8, jsem z Ostravy a tady na to moc odborníku není. Nikdo mi jí nestanovil, vím že jí mám. Navšítvila jsem x lékařů, rengeny, odběry,různá vyšetření, až přes neurologická a cevní, revma, atd. a nic jsem prý zdravá. Obtěžuji tím svou rodinu, okolí, stěžuji si a nikdo nemá páky, aby Vám pomohl...Takže trpím bolestí svalů na celé pravé straně od hlavy, krku, po pravou lopatku, pánev až nohu. Hlavně bolí to při zimě, vlhku, průvanu a vlastně pořád i v klidu,nedá se s tím žít normálně. Zhoršení je při menst.cyklu,to mívám ty bolesti v pánvi, takže má to vliv na hormonální stavy těla. Mám taky občas bolestivý tračník, který k tomu patří, řekla bych, že to je i příčina, mám ho pod kontrolou s probiotiky. No hlavně Vám tady chci napsat, že mám dobrou zkušenost s terapeutickými svícemi TADÉ. Je to něco podobného jako ušní svíce, přiloží se na postižený sval, co si budem povídat, přesně víte, kde Vás to bolí a táhne v kterém bodě, je to citlivé a tam tadé svíci aplikujte. Ta svíce vytáhne komínovým efektem ten zánět. Když dohoří a rozbalí se knot, je to i vidět a poznat, že tam je či byl zánět, po dvou svících se Vám v tom místě uleví,opravdu mé slovo. Nejsem žádný podejce, nikoho nepřesvědčuji(sama bych tomu nevěřila),jen jsem byla v beznaději a hroutil se mi z toho osobní život, že mám bolesti, které se opakují a jsou pořád přítomné,prostě hrůza. Mě to pomohlo na několik měsíců bez bolesti, ten nejhorší zánět, pod lopatkou se mi vyléčil!!! Teď si dělám svíčky sama, objednala jsem si je přímo u výrobce. Asi Vás to nevyléči, ale uleví od bolesti, to jako fakt. Jedna terapie u terapeuta mě vyšla na 300 kč. ze začátku jsem docházela,je důležité, aby jste, alespoň z počátku chodili a obkoukali techniku. Nechtěli mi prozradit značku, ani kde se vyrábí, lhali, že to májí z Maďarska, přesto jsem objevila název a pak, už byla cesta jednoduchá. Jedna svíce od výrobce mě vyšla cca na 60 kč.najdete si to pod tímto názvem TADÉ svíce na googlu. Zaplatíte, vyzkoušíte, vše, jen, aby ta bolest přestala, taková je má zkušenost. Zkusila jsem ještě akupunkturu, léčitele, bylinky, rehabilitace, atd. ale bez úspěchu,jen vyhozené peníze. Jo ještě začala jsem s injekcema obstřikama do krku pod ucho, to se mi trochu ulevilo ve svalstvu a pak jsem ještě našla výborného člověka, který masíruje akupunkturní body, můžu dát Tip, když tak pisněte mi na [email protected], jeho terapie 1 hodina 500,- Kč. je to američan a žije v Praze a docházím na aquaaerobic, protože mám svalovou dysbalanci, celá jsem z té nemoci pokřivená jen svaly, ale...no co dodat, léčení zdar! Doufám, že někomu můj článeček pomůže!Bojujme, nic jiného asi nezbývá...Pe.

Stonožka (Po, 25. 1. 2010 - 16:01)

Kytko, léta jsem na tom byla tak jako Ty. Ale přesto jsem se stále snažila užívat něco přírodního, prootož dr. mně nijak kromě léků od bolesti neléčili. No a léčitelé mně také nepomohli a tojsem jich vyzkoušela snad 10. Tak jsem tedy uznala, že jen prací na sobě si můžu pomoct. Prvních pět let nezabralo vůbec nic, pak dalších pět let jen něco málo, ale po 12 letech při neustálém samoléčení došlo k velkému zlomu k lepšímu. Chce to trpělivost, i když si člověk pobrečí. Zkus na bolesti užívat GINGO, pak výborně zabírá vojtěška ALFA LFA. Koupíš si za 50 Kč ve zdravé výživě její semínka, asi na 1cm jich nasypeš do skleničky od přesnídávky, zaleješ trochou vody. Druhý den vodu vyleješ a jen propláchneš, aby tam už voda nebyla, třetí den to samé a to už se ti budou tvořit klíčky, které budeš pojídat. Jinak se z vojtěšky prodávají i tablety, ale stojí 300 Kč a více.  

kytka (So, 23. 1. 2010 - 10:01)

už jsem do této stánky psala ,taky trpím několik let fibro ale 2roky jí mám plně rozvinutou žádný lékář neví co stím jsou to hrozný bolesti ,už ani nevycházím z domu přes bolesti nikam nedojdu    jsem tedy odkázána na někoho v rodině ,posudkáři o tom vůbec nic nevědí berou nás jako simulanty se zaraženýma prdama,ale kdo tímto prochází ví o čem mluvím takže pro Alenu žádné čajíčky nepomůžou ale samozřejmě neublíží  a léčitel s vás vytáhne peníze a budete tam kde jste ,budu ráda když někdo napíše kdo má fibro vpokročilém stádiu zdravím

Reklama

Přidat komentář