Reklama

Lupenka

luciferka (So, 3. 4. 2010 - 15:04)

Jedné mé kamarádce zmizela lupénka po dvou měsících užívání bylinného oleje,užívala 2x denně lžičku vnitřně a potírala,teď je půl roku čistá,máte-li zájem,napište na [email protected]

stenlyk (Po, 22. 3. 2010 - 10:03)

Co se stalo s DELATAREM ???

Delatar mast po dlouhou dobu byl mým pomocníkem při potlačení psoriázy. Letos po návštěvě své kožní lékařky jsem se dozvěděl, že výroba této masti byla zrušena a že tato mast není k dispozici v žádné lékárně. Zjištění bylo pro mne zdrcující, jelikož cca 45 let trpím touto nemocí. Zkouším různé masti, ale ani jedna nenahradí pro mne jedinečný delatar. Zkouším vše možné, ale nic nepomáhá a stav se den ze dne zhoršuje. Pokud někdo má zkušenost jinou dejte prosím vědět. Vím, že každému pomáhá něco jiného a je to individuální, přeji Všem postiženým co nejlepší účinek masí, prášků atd. aby se dostali do stádia, kdy jsem byl cca 10 let čistý pi delataru!!! Mějte se

Pro ika65 (Po, 8. 3. 2010 - 15:03)

Kdyz se podivas o 2 clanky vyse tak tam uvidis muj prispevek na tema sanatorium prosanum.A pro martina-dermovat je silna kortikoidni mast a sezene se po cely CR.Ja ji mam,ale pouzivam ji v nejhorsich pripadech na oblicej.Treba okolo nosu.

ika65 (Ne, 7. 3. 2010 - 10:03)

Ahoj lupíci nemáte někdo zkušenost s Prosanum-denním centrem pro psoriatiky a ekzematiky v Praze?

martin (Ne, 7. 3. 2010 - 10:03)

Dobry den mam ted novou pro me mast,ktera je fakt dobra,musi se natirat kazdy den ale skutecne pomaha,micha se v Anglii je bez zapachu a pomaha to skutecne-jmenuje se Dermovate mast.Uvidite vysledek okolo 3-4 dne.

Sanatorium Pros (Čt, 4. 3. 2010 - 06:03)

Uz nekolik tydnu tam dochazim,mam 3/4 procedu za sebou,zatim muzu rict ze se mi lupenka na tele nedela,nektere flicky na noho se drzi,ale zesvetlaly,na zadech tez,hrudnik a bricho mam cisty.Byl jste tu nekdo v tomto sanatoriu?

Kris (Ne, 31. 1. 2010 - 23:01)

Ahojky lupenkari.Jen Vam chci neco malo poradit,pokud mate zajem.Ja jsem lupenku dostal ze stresu a spatne psychiky z prace.Pak jsem bloumal po internetu a tam nejaka pani radila,aby se pri lupence cistilo telo cisticim cajem na vnitrni organy.koupil jsem si v bylince caj na vnitrni vycisteni organu a ono se to trochu zlepsilo,ale patral jsem dal.pak jsem kliknul na nejaky odkaz a dostal jsem se na stranky k jedne maserce z Ml.Boleslavi,ktera ma rybicky na lupenku a kozni problemy.Nejdrive jsem dostal zachvat smichu,ze by rybicky mohly pomoci,ale pak jsem si rekl proc ne.No a tak jsem to podstoupil.pravd je,ze to bylo dosti narocne na cas.ale povedlo se.Ale musel jsem si nechat napsat PN.Kdybych jel do Turecka,tak za to dam minimalne 50000Kc.Dali jsem nedal ani polovinu a lupenka se umoudrila.Kdybych nebyl vasnivy kurak,tak mam lupenku pryc,ale tohoto zlozvyku se neumim vzdat a tak budu muset pani zase navstivit.ale ted uz pani rybicky pujcuje domu,tak to s tim casem nebude tak narocne.Koukal jsem,ze ma i na svych strankach ohlasy na rybicky a tez fotky.stoji za to se na ne podivat.Takze tu jsou jeji stranky,treba se rozhodnete zkusit to jako ja.www.masazemb.cz

Mirka (Ne, 24. 1. 2010 - 22:01)

Ahoj, lupneka mi byla diagnostikována ve 40 letech - dostala jsem jí po období stresu, kdy jsem byla dva měsíce bez manžela - musela jsem se starat o dům, psy, 2 děti a firemní záležitosti - též jsem přechodila chřipku. Vysypalo se mi to úplně všude po celém těle, končetinách i v hlavové části. Kromě předepsaného mléka od doktorky, jsem se začla mazat kvalitním extra panenským olivovým olejem, používat pouze čistě přírodní ksoemtiku s aloe vera, nasadila jsem čistící dietu - skoro jen samou zeleninu a tři dny jsem si dělala klystýry. Všechny ložiska mi zázračně zmizly. Tak doufám, že to vydrží. Je vidět, že stres a životní styl mají na lupenku velký vliv.

Mirek (Čt, 14. 1. 2010 - 14:01)

Měl jsem předepsán na ložiska...Já mažu Triamcinolonem a Belosalicem až cca 15 let a zatím všechno v caiku.Dokavaď nepadnu na hubu tak asi i budu- ono mi ani nic jinýho nezbývá jelikož nic pořádně nefunguje.Každopádně nemažu každej den, ale třeba 2x za týden aněkdy ani to ne.

Frky (Čt, 14. 1. 2010 - 13:01)

Ahojte všichni lupínci, nevím jestli si mě ještě někdo pamatujete pár měsíců (či nějaký ten rok) jsem tu nebyl..:) Takže jak to vypadá s mojí lupénkou-je to furt bestie ale musím zaklepat že se mi ji daří držet celkem v rozumných mezích..mám ji hlavně na rukou-nemyslím dlaně a prsty ale lokty a paže. Byl jsem 2 léta po sobě v chorvatsku. Dost mi to pomohlo, býval jsem osypaný celý. Je jasné že se ji nezbavím ale bojuju jak se dá-hlavně psychicky. Už téměř dva roky si ji nemažu žádnýma mastičkama s kortikoidama, jen protírám ted v zimě excipialem aby mě to tak nesvědilo. Před 4 rokama jsem používal Dr. Michaels a na ruce mi to pomohlo. Dnes si jud zase sadu koupit tak se postupem času určitě podělím o své výsledky. četl jsem dotaz na loreal 2v1-kdysi jsem ho zde doporučoval. Jak říkám-měl jsem plné vlasy lupů od lupči tak jsem začal užívat tento šampon, každý den 2x nebo prostě vždy když jsem se sprchoval a pomohlo mi to..ted už používám jakékoliv šampony (dove, loreal,head n shoulders) a ve vlasech mám již pár let klid. Nevím jestli pomohlo konkrétně ten šampon ale za zkušenost nikdo nic nedá. Tak hlavně lupíci snažte se být v pohodě a povznést se nad tu naši chorobu.At se vám daří.;)

Pavla2 (St, 13. 1. 2010 - 19:01)

Pavlo2 napište mi prosím jaké...Jsem na Enbrelu uz 3. rok. Klinika si sama vyzadala a poslala na vysetreni a to, plicni (rentgen, mantoux test, Quantiferon test) kvuli TBC a kompletni krevni testy.

ilona (Út, 12. 1. 2010 - 11:01)

Pavlo2 napište mi prosím jaké všechna vyšetření je potřeba udělat před biologickou léčbou.doktorka mi ji navrhla,ale nic víc mi ktomu neřekla.prý si to mám najít na internetu.ale jsem laik je mi 55let.S lupenkou s přestávkami bojuji 40let.Děkuji za odpovědi

Standa (Ne, 10. 1. 2010 - 11:01)

Poradím jednoduchou a velice levnou metodu jak lupénku pěkně zhojit, zvlaště přes zimní měsíce, kdy jsou projevy nejhorší. Stačí koupit barel mořské soli(přes internet), ale pozor, nekoupat se v takové vodě! Protože vám stejně odteče do odpadu a na těle toho ulpí málo.(to je málo účinné a drahé). Do rozprašovače na kytky - já mu na 750ml rozprašovač mu dávám větší polévkou lžíci soli.(jaká je to koncentrace nevím, nemám laboratorní váhy -odhadem "mrtvé moře"). Každý večer si nastříká celé tělo, takže jeho kůže je pořád slaná, jako by byl pořád v mořské vodě. Do měsíce je kůže zhojená.
Tím nahradíte solné jeskyně, moře, drahé neučinné mastičky a barel vám vydrží hodně dlouho.
Pozor ze začátku!! Pokud jsou rány rozdrásané do krve tak doporučuji začít s malou koncentrací soli. Jinak vyskočíte z kůže!!Rozhodně to stojí za vyzkoušení.
Mám to vyzkoušeno na svém synovi.
Lupenku to sice nevyléčí, ale projevy potlačí a zvláště děti to špatně snášejí.

Pavla2 (Ne, 10. 1. 2010 - 07:01)

Dobrý den,chci se zeptat...Biologickou lecbu predepisuji pouze specializovana pracoviste-kliniky.

Luisa (So, 9. 1. 2010 - 23:01)

Ryba se jmenuje Garra Rufa a mesto KANGAL

Luisa (So, 9. 1. 2010 - 23:01)

Videla jsem v televizi uzasnou vec pro ty z vas kteri trpi tezkou lupenkou.V Turecku existuje misto jakysi typ lazni kde si clovek sedne do more a okousavaji ho zvlastni typ ryb.Jdou jenom po postizenych mistech zdrave kuze si ani nevsimnou!! Kuze ve vode zmekne a tudis je to jen takove odobavani.Vysedavaly tam desitky lidi co tvrdili ze jim to pomaha a ze tam jsou uz po nekolikate.

kow.iva@seznam. (So, 9. 1. 2010 - 19:01)

ahoj,protože sama zápasím s lupenkou chtěla bych se podělit o nějaké postřehy....Vnitřně čaj od bilinkáře Pepy Zentricha-nať lichořeřišnice větší..100,0g,nať lnice květele..50,0g,oddenek pýru..50,0g,nať řepíku..25,0g,květ měsíčku..25,0g podává se 4 krát denně a je možné i postižená místa tímto omývat.a potom firma TOPVET MÁ SPOUSTU VÝROBKŮ NA LUPENKU VČETNĚ MASTI A GELU S KONOPÍ A RŮZNÝCH OLEJŮ A CENOVÁ RELACE OKOLO 100 KORUN.VŠECHNO SE DÁ OBJEDNAT PŘES [email protected]

Blanka (Út, 5. 1. 2010 - 17:01)

Dobrý den,chci se zeptat jestli biologickou léčbu lze žádat u kožního lékaře,nebo ji aplikují jen na specializovaných klinikách?děkuji

Lenka (So, 2. 1. 2010 - 14:01)

Pro Lukáše:Diety jsem...By som si kukla ako je Scina Cap silný kortikoid! Som farmaceud a nikdy som o tom nepočula!!!

Aleš(36) (Po, 15. 4. 2013 - 22:04)

Dobrý den. Chtěla jsem se...Dobrý den,nechejte si napsat Neoral,nebo Equoral,ale na kožním,nebo na revmatologii,obvoďák to napsat nemůže.

Reklama

Přidat komentář