Reklama

Lupenka

bobo (Ne, 13. 12. 2009 - 00:12)

KX Laser vypada zajimave,mate s nim prosim nekdo zkusenosti? dekuji za odpoved

Dana (St, 2. 12. 2009 - 11:12)

Před lety se mi udělali na tváři 2 flíčky. Nemazala jsem je ničím, bylo tenkrát léto a sluníčko je zahojilo. Tělo si mažu už léta deivonexem a míchanou mastí - advantan v cutilanu. Teď chodím na fototerapii, tak jsem celkem v pohodě. V loni touhle dobou jsem měl 80%těla špatnýho.

Lupenka v oblic (St, 2. 12. 2009 - 09:12)

Ma nekdo zkusenost s lupenkou v obliceji?Cim se mazete?

Michaela (St, 25. 11. 2009 - 16:11)

Ahoj Báro, dnes jsem začala....holky určitě zkuste kineziologii,brácha se tak zcela zbavil lupénky..ale chce to vytrvat,jelikož je potřeba více odbloků.Psala jsem to již na jiné diskuzi.lupénka

Romana (St, 25. 11. 2009 - 10:11)

Dobry den vsem ,kteri trpi lupenkou. Mame pro Vas reseni jak se lupenky zbavit...je to lecba terapii, ktere se rika rybicky a kterou zarizujeme u nas v hotelu U Veze asi 15 minut od centra Prahy. Je to lecba, ktera je vyhledavana po celem svete. Prosim kontaktujte me v pripade zajmu na muj email [email protected] a ja Vam odpovim na vsechny Vase dotazy. Dekuji

Iva (Út, 24. 11. 2009 - 16:11)

Mám pro vás řešení. Po 30 let jsem se střídavými úspěchy ale většinou neúspěchy bojovala s touto nemocí. Až letos mi pomohla léčba terapii GARRA RUFA. Jak se říka rybičky. Po měsíční léčbě v červnu jsem neměla ani flíček a nevydrželo to jen pár týdnů - jako od moře ale až doteď. Sem tam si zajedu jednou nebo dvakrát týdně na "udržovačku" a jsem v pohodě. Opravdu vřele doporučuji. Pomáhá také na lečbu atopických exemů. Tato léčebna se nachází ve Velkých Pavlovicích - okres Břeclav. Těm co to mají daleko, je domluveno ubytování a strava. Tel: 774 157 713 Dostanete veškeré informace popř. se můžete i objednat.

Granvin (Út, 10. 11. 2009 - 23:11)

Hodně pít je zavádějící. Pijte dostatečně, ale ne moc. Orientační údaj je 0.4l na 10Kg váhy. Tohle množství bych zbytečně nepřekračoval - samozřejmě aktivní sport a léto je výjimka. Kolik 15h byste si měli dát ledvinový čaj, abyste jim pomohli. Množství vypitých tekutin je potřeba rozložit po celý den - vypít 2 litry dopoledne a půl odpoledne je z detoxikačního hlediska nesmysl, protože během tak krátké doby nejsou ledviny schopny vyloučit toxiny a pak čůráte jen vodu.

Pokud to chce někdo zkusit, tak by mě zajímala reakce lupenky na kůru: 2x týdně vypít šálek heřmánkového čaje a poté si dát teplou až horkou heřmánkovou koupel.
Pokud to někdy vyzkouší, tak mu budu vděčný za reference na mail [email protected]

lupenka (Út, 10. 11. 2009 - 21:11)

Lupenku mam 5 let,zezatku jsem mel par dni jeden flicek mezi hrudi a krkem,pak postupne flicky pribyvaly az jsem byl obsypanej od hlavy az k pate,byl jsem fakt strakata obluda.Stydel jsem se chodit i po ulici,natoz se nekde svleknout u doktora.Me pomaha sprchovani teplejsi az horcejsi vodou,tim se uvolneji pory a snadno se vtrebavaji ci "vyplavuji" prebytecne masti,treba salycilova mast,krem daivonex nebo kortikoidy ktery mazu tam kde je to videt.Jedine tak jsem psychicky v pohode,ze uz vypadam zase jako clovek.I kdyz se nemazu pravidelne,tak musim rict ze uz jsem z 95% cisty.Jako by lupenka odchazela nebo presla jen do lehci formy.Nevim co bych si pocal nebyt techto masti.Taky hodne pijte,tim pak odvodnujete skodliviny.Ve vlasech nemam nic,snad diky pravidelnemu pouzivani samponu Head&Schoulders.

Ladka (So, 7. 11. 2009 - 23:11)

haloooooooo tak kdo se...čau.odpověd na dietu:nezabírají!!znáš to,víra tvá tě uzdraví,takže když budeš dietě moc věřit tak ti pomůže,ale né do velké míry.Tu bestii lupénku musíš ignorovat,to je nejlepší.Ted zkouším Dr,Michaels a to po mnoha letech věřím že zabírá.A já tu víru v uzdravenéí opravdu nemám.už sní bojuji přes dvacet let,poslední roky nebojuji a zjistila jsem že podzim a jaro jeopravdové zhoršení,ale když se to zvládne,tak ostatní je už lepší.na promazání je nejlepší modrá indulona s Teatreeoilem.čau Ladka

majkaxp (Pá, 6. 11. 2009 - 19:11)

Dobrý večer Josefe,Váš kožníproblém je možné řešit,podstatný problém je uvntř organismu.
Mohu Vám pomoci,pro bližší info
pište na meil:[email protected]

josef (Pá, 6. 11. 2009 - 18:11)

Lupénku v hlavě jsem také měl...Zdravim, mam taky kozni problem ve vlasech, uz to mam asi 7 let, des, jsem z toho na nervy, stalo to plno casu po doktorech a tech penez. Jak presne vypada ten Elseve loreal 2 v 1, To je pro zeny, nebo muze?? Dik

LiTr (Út, 3. 11. 2009 - 18:11)

Dobrý den, přes pět let mou tetu trápila lupénka, ve vlasech, na čele a na rukou. Léčila se víceméně neúspěšně a pomalu se už začala smiřovat s tím, že se svého problému nezbaví. Rozhodla se vyzkoušet bylinné produkty české společnosti v Brně a účinek byl opravdu rychlý a dokonalý. Téměř za 1,5 měsíce si mohla dovolit změnit účes, protože jí lupénka nejen zmizela, ale už se nevrátila. Doposud nikdo pro její sebevědomí neudělal tolik, co výrobky! :-)
Mohu Vám poradit, jak se lupénky zbavit. Jsem k dispozici. :-). Kontaktujte mě.

email: [email protected]

vseproplet@sezn (Po, 2. 11. 2009 - 09:11)

U chronických problémů, kam patří i onem. lupénkou doporučuji řešit příčinu, nejen příznaky.
Metoda autopatie navrací vitalitu a tím zdraví.

Altermed Lecide (Po, 2. 11. 2009 - 08:11)

Neni to ani tyden co jsem v televizi objevil reklamu na tyto kapsle jako doplnek stravy na lupenku.Chystam se si je koupit.Ma s tim nekdo zkusenosti?

Granvin (Út, 20. 10. 2009 - 22:10)

Chápu Vaší averzi proti distributorům prodejcům, taky mi lezou na nervy, ale tvrzení "Chce li nekdo nekomu opravdu pomoct,tak to vsechno napise sem a nelovi jen jedince!". Tohle tvrzení se sice hezky píše, ale hůř se praktikuje. Například má léčba se zakládá na úpravě stravy, psychiky, prostě životosprávy jako celku, použití bylin a pokud je třeba i cílených doplňků stravy. A jediné, za co skutečně zodpovídám je to, aby mé doporučení fungovalo. A mohu sem sice napsat určité obecné doporučení, to ale bude mít jen částečnou nebo minimální účinnost, a to není mým cílem. Anebo sem můžu napsat doporučení, do něhož zahrnu celou vědu o léčbě dané nemoci, všechny mé znalosti o ní a všechny znaky a možnosti úprav a kontraindikací, to ale můžu rovnou vydat knihu. Prostě to neni zas taková sranda.

www.salvare.cz

Bohumil (Út, 20. 10. 2009 - 13:10)

Ano, každý má nárok na svůj názor, ať je jakýkoliv. Mnohé, možná pramení z nevědomosti, nezkušenosti, špatné zkušenosti, závisti, hlouposti.... U každého je to jinak. Co se týká výše uvedeného tématu :
Psoriasis vulgaris, nevyléčím, ale mohu poradit, jak zklidnit. Pokud to někoho vážně zajímá, ať mi napíše na adresu: [email protected]

Bára (Út, 20. 10. 2009 - 12:10)

Jasné, jak se v příspěvku objeví zázračná změna, "přírodní produkty" + e-mail, tak jde o dealera a parazita.

majkaxp (Út, 20. 10. 2009 - 11:10)

Taky názor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pro majkuxp (Út, 20. 10. 2009 - 08:10)

Neni ti to hloupy stale lovit emaily?Jsi dealerka?Chce li nekdo nekomu opravdu pomoct,tak to vsechno napise sem a nelovi jen jedince!

Lenka (Po, 19. 10. 2009 - 08:10)

Ahoj všichni vespolek , chtěl...ano mám,ten jezdím tam,pravidelně pomáhá mi to moc,ale kupuji si živá sůl-magnéziová sůl,taky užívám profesor A M Zinc(mezi písmeny je znak,ktrý je nad 7 nevím jak udělat),jestli napište jak se udělá dík.Ale vrátím se sůl se koupí v léčivech,nasypupu do vany-nebo ropustím v misce omývám obličej a třeba pokožku hlavy.Mám dobrý a levný výsledek.Podhajská nemá chybu moře blízko.

Reklama

Přidat komentář