Reklama

Lupenka

Lucka Decin (Pá, 14. 3. 2008 - 11:03)

ahoj chci se zeptat jedu v lete do spanelska k mori je to dobry more?

Eva (St, 12. 3. 2008 - 15:03)

....me pomaha na lozicka v obliceji Daivobet, ale u nas je jen na lekarsky predpis. Ve Spanelsku mi to doporucil jeden kamarad a tam je mast volne prodejna (55 EUR - vetsi baleni). Sice by se to nemelo aplikovat na oblicej, ale musim rict, ze od te doby mam ciste oci. Nadhera. Mazala jsem si to 2 x denne do vymizeni i te nejposlednejsi tecicky. U nas si to lze nechat napsat od lekare. Doplatek je cca 200,- Kc. Nic jineho mi nepomahalo a to jsem vyzkousela vsechno mozne i nemozne.

Evra5 (Út, 11. 3. 2008 - 23:03)

Ahojky s lupenkou už jsem oslavila 20 výročí a mám vyzkoušené kde co. Solárko je dobrý, ale po čase přestane působit na tu mršku, takže jseš pak sice krásně opálená, ale fleky jsou pořád červený. Teď jsem najela na krém a šampón s konopím a zdá se, že jí to na čas udělá dobře. Uvidíme

Frky (Po, 10. 3. 2008 - 13:03)

Nazdárek lupíci - chcu se zeptat..nemáte někdo zkušenosti s tímto?http://www.clinic.cz/

nazdárek (Ne, 9. 3. 2008 - 11:03)

Arťuchová, co je to za příjmení. To vypadá, jako nějaká konsomolka z bývalého SSSR. Nevěřte těmto cizincům, je to svoloč.

Ivet (Pá, 7. 3. 2008 - 14:03)

Taky teď chodím na solárko a je to lepší..

Návštěvník (Čt, 6. 3. 2008 - 20:03)

Na lupenku hodne pomaha solarko

Frky (Čt, 6. 3. 2008 - 19:03)

K paní Artuchové jsem chtěl kdysi dávno taky jít,ovšem po všech těch komentářích na ni co jsem našel na netu mi bylo jasné jak to s ní doopravdy je..škoda těch 5tisíc:/

dirigend (St, 5. 3. 2008 - 18:03)

ahoj všem .bohužel jsem navštívil pani arťuchovou takzv.lékařku spíše podvodnici.chci se zeptat jestli má s ní někdo také zkušenosti .já své návštěvy lituji-když jsem chtěl přijít na druhou konzultaci kvůli kožníím problémům ta podvodnice zmizela i se zálohou 5000kč ,kterou jsem ji v nouzi dal.prosím poraďte co se dá dělat.dirigend"centrum.cz

dirigend (St, 5. 3. 2008 - 18:03)

ahoj všem .bohužel jsem navštívil pani arťuchovou takzv.lékařku spíše podvodnici.chci se zeptat jestli má s ní někdo také zkušenosti .já své návštěvy lituji-když jsem chtěl přijít na druhou konzultaci kvůli kožníím problémům ta podvodnice zmizela i se zálohou 5000kč ,kterou jsem ji v nouzi dal.prosím poraďte co se dá dělat.dirigend"centrum.cz

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 19:03)

http://cz.iq-test.eu/?d=9024 Mezinárodní IQ test...Podpořte ČR

Ludvík (Po, 3. 3. 2008 - 19:03)

!!! POZOR !!! REKLAMA !!! - Komu vadí, ať nečte !!!

Než bych předstíral, že doporučuji tento způsob léčby, protože jsme s jeho pomocí vyléčili babičku, raději předem upozorňuji, že jsem distributor přírodních produktů TIANSHI a z toho titulu mě z prodeje těchto preparátů náleží přiměřený zisk. Zcela jistě mnozí účastníci diskuse namítnou, že nemám otravovat v tomto fóru, avšak já mám na to názor, že nemocní by měli být všestranně informováni o možných způsobech léčby, třeba odlišných od západní medicíny.
Korporace TIANSHI zvolila neagresivní způsob reklamy, který spočívá ve vzájemném předávání dobrých zkušeností s tímto druhem léčby. Protože tyto kladné zkušenosti mám, snažím se je předávat dále, neboť, jak již bylo řečeno, nikde jinde reklamu na tyto preparáty nenajdete.
Pokud vám tato reklama nevadí, přečtěte si na stránkách www.tianshi.wz.cz bližší a dozvíte se vše potřebné, jak postupovat při léčbě.
Komu tato moje reklama vadí, ať zanechá zbytečného spílání, které na mě stejně neplatí.

PŘEJI VŠEM BRZKÉ UZDRAVENÍ A HLAVNĚ A TRVALÉ UDRŽENÍ ZDRAVÍ !

Ája (St, 27. 2. 2008 - 17:02)

Tou první větou,bylo spíše mnou obecně řečeno,že nemusíme zacházet až tak daleko,jak jste popisovat,ale stačí banality každodenních činností a už i tam si škodíme.
Na druhé straně v porovnání s tím co tu uvádíte je to samozřejmě zanedbatelné. Jenže pro mnohé "tam nahoře" a i pro ty další,co je následují v páchání zla na nás všech,je samozřejmě otázka peněz mnohem mnohem důležitější.
Pro mne něco udělat v těchto otázkách,je to spíše pocit bezmoce-jak jsem vlastně uvedla,že jsme malí páni.
V běžném životě jde hlavně o to nebýt alespoň lhostejný ke svému okolí,které nás obklopuje a ke svým blízkým,na kterých nám záleží.Neubližovat si,pomáhat si,protože to může náš krátký život udělat lepší.A to je můj názor.
Mějte se hezky.

Lupíci držte se,sluníčko nás začíná konečně zase šimrat.Hurá!

Radek (Út, 26. 2. 2008 - 14:02)

Milá Ájo, pokusím se zodpovědět Vaši otázku. Ještě než s tím začnu, tak se chci omluvit za to, že se můj příspěvek zobrazil dvakrát. Nebyl to úmysl ale pravděpodobně technická chyba stránky, už se to tu stalo více lidem.

Řekl jsem, že se pokusím zodpovědět Tvůj dotaz, ale myslím, že jsem jej částečně zodpověděl, když jsem psal: ,,Řešením je začít více myslet a pochopit kontinuitu mnoha dějů, kterých jsme součástí. Mocní mohou manipulovat pouze s davem, který s podobnými skutečnostmi není obeznámen a žije v iluzorním světě plném lží. Uvědomělý dav by to těžko připustil."

Nedovedete si představit, jakou moc v sobě skrývá myšlení lidí! Určitě si nemyslím, že jsme malý pánové a že nemůžeme zlepšit svět k lepšímu obrazu, kde bude na lásku a pravdu pohlíženo s úctou. Samozřejmě, vždy se na světě naleznou zlí lidé, kteří chtějí druhým ubližovat, ale jde o to, aby svoji mocí tak markantně nepřevyšovali pozitivní a poctivý lid. Status quo je takový, že jsou o moci profesionální a zlí zločinci, pro které láska a pravda jsou pouze floskulí a plánují nastolit takovou totalitu, která mnohonásobně převyšuje komunismus s nacismem.

Milá Ájo, lidé si sami svými činy volí cesty, kterými se budou v životě ubírat. Teď nechci, aby došlo k neporozumění. Každý, kdo se zamyslí, pochopí, co jsem tou větou myslel. Nechci se dokola opakovat, ale je to tak, kdyby lidé více mysleli a byly by informováni o těchto tajných plánech a aktivitách elitních vladařů, pak by stále dokola nechodili k volbám, kde kandidují stále ty samé loutky. Je to založené na dezinformaci obyvatel, proto jsou tyto a podobné projekty (Chemtrails, HAARP, LUCID..)v tajnosti, proto tito fanatici pomocí masmédií dezinformují veřejnost, poněvadž si jsou vědomi toho, že informovaný dav, by si tyto praktiky nenechal líbit.

Ještě takový postřeh k Tvé otázce. Zaujala mně část věty, z které mám pocit, že jsi vůbec nepochopila, o čem pojednával můj příspěvek. Psala jsi:,,I kdybychom se rozhodli nelétat,nepoužívat přípravky....". To jsem nepochopil. Pojednával jsem o tajném projektu Chemtrails, pomocí kterého školení piloti na příkaz vlád, rozprašují do ovzduší toxické látky, které jsou zdraví nebezpečné. Nebyla tu tedy řeč o tom, že by se lidé měli přestat přepravovat letadly, které za normálních okolností tyto škodliviny neprodukují. Třeba jsem Tě špatně pochopil, to je možné. Tolik alespoň částečné zodpovězení Tvěho prvého dotazu.

Ještě k tomu postřehu, že člověk který je zdráv, se o podobné věci nezajímá. Bohužel, je to částečně pravda, ale naštěstí ne stoprocentně. Teď zastavím, abych zdůraznil, že nemám patent na rozum a vše, co zde na tuto tvou otázku říkám, nemusí být to nesprávnější. Každý si jistě udělá obrázek. Takže pokračuji. Při skutečnosti, že mnoho lidí nezajímá pravda a jsou lhostejní ke všem problémům, dokud konkrétní osobu krajně neohrožuje nějaká nepříjemnost, není řešením napodobovat toto chování s vědomím, že se toto nízké chování stejně ztratí v mase lhostejných lidí. Řešením je pravý opak. Být iniciativní a pokud vím, že se děje jakékoli bezpráví a zlo, o kterém třeba velká část lidí není informnována a mohlo by je ohrožovat, pak je povinností slušného člověka varovat ostatní občany, bez ohledu na to, jestli z takového jednání může mít nepříjemnosti. Ano, jedinci a skupiny, kteří vědí např. o různých tajných projektech, o lžích které nám jsou s pravidelnou tendencí vnucovány, o nebezpečí, jež plyne z připravovaných mikročipů atd. atd. se snaží ostatní občany varovat pouze z vlastní dobré vůle, starosti a lásky k druhým a ne z nějakých osobních zájmů, finančního prospěchu (ten z této činosti mít ani nemohou) čí podobně nízkých tužeb.

No, raději končím, ať mě tu diskutující nezačnou nadávat, že tu rozebírám jinou problematiku namísto lupenky.

Zatím se měj!

(Doufám, že se text opět neotiskne dvakrát :-))

Ája (Po, 25. 2. 2008 - 15:02)

Milý Radku,předem máte obdiv za to,s čím jste se tu vypisovala. Ale nemyslíte,že ačkoliv se nad tím i my zamyslíme nebo dokonce dáme za pravdu,stejně jsme na to vše malí páni.I kdybychom se rozhodli nelétat,nepoužívat přípravky,které obsahují chemikálie,atd.,a že by toho opravdu nebylo málo,že stejně se nic nezmění?
Ono,kdo nemá žádné,např. zdravotní,problémy,tak se prostě ničím nezabývá.
A třeba ohledně nás lupíků, dá se říct,že prvotní hrozba pro nás je v každodenní hygieně,tím myslím vodu z vodovodního kohoutku,kde je CHLÓR,který vysušuje. Není to tak?

Radek (Po, 25. 2. 2008 - 09:02)

Přeji pěkný den všem diskutujícím. Na prvním místě chci říci, že můj následující příspěvek nemá přímou spojitost konkrétně s nemocí zvanou lupenka. Závažné informace, které předkládám, ovšem pojednávají o dějích, které mají vliv na celkové lidské zdraví a tudíž i na kožní nemoci. Dopředu počítám s tím, že mnoho lidí bude tyto informace raději ignorovat, než aby se skutečně zamysleli, popřípadě zkoumali, zda-li nejsou skutečně podněcující a varovné. Možná se nalezne i část diskutujících, kteří po přečtení textu vše odsoudí se slovy: ,,to je nějaká blbost, co tady s tím otravuje apod.". S touto variantou počítám. Je to dáno tím, že mnoho občanů má zažité vize dnešní reality, které se opírají pouze o to, co je jim prezentováno v masmédiích a ani je nenapadne se zamyslet, co všechno se tu děje, přičemž média o tom záměrně mlčí a dezinformují veřejnost. Také chci říci, že tento text nemá nikoho strašit či navodit pesimistické nálady. Ne, to skutečně nechci. Chci pouze upozornit na projekty, které jsou vládami tiše realizovány již několik let a pokud se občan nestává sám investigativním nebo k tomu nevlastní technické prostředky, pak díky informačnímu embargu, které v současné realitě triumfuje, nemá šanci býti od oficiálních masmédií adekvátně informován. Ale už přejdu k věci.

Chci upozornit na tajné projekty, které disponují funkcemi, jež mohou manipulovat s počasím a sloužit militantním účelům. Primárně jsou to projekty z USA (hlavně HAARP a chemtrails).

Budu psát o chemtrails a na konec uvedu odkazy na nějaké materiály, poněvadž objasnění některých aspektů by vyšlo na mnoho stran. Co je to tedy Chemtrails?

Pod různými záminkami, jako třeba údajná ,,ochrana proti globálnímu oteplování\"", nad našimi hlavami létají letadla, která nezanechávají běžné stopy, které se po chvíly rozplynou, ale naprosto nezvyklé pásy, které nelze ignorovat. Když jsem byl poprvé obeznámen s touto záležitostí, myslel jsem si, že tyto stopy po letadlech lze logicky odůvodnit a že nejsou žádnou anomálií. Jak jsem se ale začal proplétat mnoha informacemi a fotografiemi, tak jsem pochopil, že skutečně není něco v pořádku. Chemikálie, které jsou do ovzduší vypouštěny, obsahují například aluminium a baryum. Aluminium má negativní účinky na paměť a škodí v řadě dalších ohledů. Baryum je destruktivní k lidskému tělu v mnoha aspektech, může vyvolávat nemoci dýchacích cest, pálení očí, astma, svědění v krku, rakovinu plic... Baryum je na seznamu škodlivých látek ve 3. skupině, je tedy charakterizováno jako PRUDKÝ JED! Vypouštění tun jemných pevných nebo kapalných částic z letadel, mění atmosféru celé planety ve vysoce nabitý plazmový vodič proudu, který je vhodný pro vojenské projekty. Dýchaný vzduch obsahuje syntetická vlákna velikosti azbestu a toxické kovy, včetně solí barya, hliník a údajně radioaktivní thorium. Látky se chovají jako elektrolyt a zvýšují vodivost armádních radarů a radiových vln. Jedy na úrovni arzenu prokazatelně oslabují lidský imunitní systém, atmosferické baryum oslabuje lidské svaly, včetně srdečních. Vdechnutý hliník cestuje přímo do mozku a lékařští odbornící potvrzují, že způsobuje v mozkové tkáni oxidační stres, který vede k neurofiblirálním zámotkům, podobných Alzheimerově chorobě. Radioaktivní thorium jak známo způsobuje leukémii a jiné druhy rakoviny. Je tu i důkaz, že rozprašované chemikálie při určité koncentraci mají vliv na mysl a náladu.

Je více jak na místě se ptát, zda-li i tyto faktory nepřispívají v dominantní míře k celé řadě nových a ,,nevysvětlitelných\"" nemocí? Nemocní lidé se čím dál tím více stávají závislými na státu a farmaceutických korporacích, které mnohdy prodávají léky za několikanásobně vyšší cenu, než je jejich reálná hodnota. Nechci předkládat nějaké dogmata, ale podobné otázky jsou skutečně znepokojující a nelze je smést ze stolu.

Co vede mocné této planety k těmto zločinům? Jedna z teorií by poukazovala na cílenou redukci obyvatelstva. Vše tomu nasvědčuje...

Z technických důvodů bude rozumné ukončit totu indukci a uvést odkazy na některé materiály. Závěrem chci říci těm, kteří pochopí vážnost situace a nebudou ignorovat podobné zprávy po přečtení pár řádek, že není důvod propadat pocitu bezmoci a pesimismu. NE, TO NENÍ ŘEŠENÍ. Každé nevědění o nějakém vážném problému může být pro někoho částečně pohodlné. To je ale jen jeden úhel pohledu. Teď si vymyslím příklad. Je dobré nevědět, že se k nám blíží, dejme tomu třeba tornádo a na místo patřičných opatření usednout k televizi, kde nás o žádném tornádu nebudou informovat a jen tak sedět. To je ale pohodlné jen do určité chvíle...

Řešením je začít více myslet a pochopit kontinuitu mnoha dějů, kterých jsme součástí. Mocní mohou manipulovat pouze s davem, který s podobnými skutečnostmi není obeznámen a žije v iluzorním světě plném lží. Uvědomělý dav by to těžko připustil. Ptám se tedy: co se ještě musí stát, aby lidé začali MYSLET? Připravuje se očipování obyvatelstva, necháme se přesvědčit i o tomto aktu, že je v náš prospěch? Potom už by bylo pozdě, začít myslet...

http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1236&pjmeno=&kredit=&p1=

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/01/2395-pozor-na-americke-pokusy-s-ovlivnovanim-pocasi.htm

http://www.bariumblues.com/energy_display_%20series.htm

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=JLTDw34E9Xw

Mikročip:
http://tajomstva.org/ovplyvnovanie-obyvatelstva/mikrocip-666/
------------------------------------------------------------
PŘEJI VŠEM DISKUTUJÍCÍM SPOLEČNOU VZÁJEMNOST A PEVNÉ ZDRAVÍ!!!

Radek (Po, 25. 2. 2008 - 09:02)

Přeji pěkný den všem diskutujícím. Na prvním místě chci říci, že můj následující příspěvek nemá přímou spojitost konkrétně s nemocí zvanou lupenka. Závažné informace, které předkládám, ovšem pojednávají o dějích, které mají vliv na celkové lidské zdraví a tudíž i na kožní nemoci. Dopředu počítám s tím, že mnoho lidí bude tyto informace raději ignorovat, než aby se skutečně zamysleli, popřípadě zkoumali, zda-li nejsou skutečně podněcující a varovné. Možná se nalezne i část diskutujících, kteří po přečtení textu vše odsoudí se slovy: ,,to je nějaká blbost, co tady s tím otravuje apod.". S touto variantou počítám. Je to dáno tím, že mnoho občanů má zažité vize dnešní reality, které se opírají pouze o to, co je jim prezentováno v masmédiích a ani je nenapadne se zamyslet, co všechno se tu děje, přičemž média o tom záměrně mlčí a dezinformují veřejnost. Také chci říci, že tento text nemá nikoho strašit či navodit pesimistické nálady. Ne, to skutečně nechci. Chci pouze upozornit na projekty, které jsou vládami tiše realizovány již několik let a pokud se občan nestává sám investigativním nebo k tomu nevlastní technické prostředky, pak díky informačnímu embargu, které v současné realitě triumfuje, nemá šanci býti od oficiálních masmédií adekvátně informován. Ale už přejdu k věci.

Chci upozornit na tajné projekty, které disponují funkcemi, jež mohou manipulovat s počasím a sloužit militantním účelům. Primárně jsou to projekty z USA (hlavně HAARP a chemtrails).

Budu psát o chemtrails a na konec uvedu odkazy na nějaké materiály, poněvadž objasnění některých aspektů by vyšlo na mnoho stran. Co je to tedy Chemtrails?

Pod různými záminkami, jako třeba údajná ,,ochrana proti globálnímu oteplování\"", nad našimi hlavami létají letadla, která nezanechávají běžné stopy, které se po chvíly rozplynou, ale naprosto nezvyklé pásy, které nelze ignorovat. Když jsem byl poprvé obeznámen s touto záležitostí, myslel jsem si, že tyto stopy po letadlech lze logicky odůvodnit a že nejsou žádnou anomálií. Jak jsem se ale začal proplétat mnoha informacemi a fotografiemi, tak jsem pochopil, že skutečně není něco v pořádku. Chemikálie, které jsou do ovzduší vypouštěny, obsahují například aluminium a baryum. Aluminium má negativní účinky na paměť a škodí v řadě dalších ohledů. Baryum je destruktivní k lidskému tělu v mnoha aspektech, může vyvolávat nemoci dýchacích cest, pálení očí, astma, svědění v krku, rakovinu plic... Baryum je na seznamu škodlivých látek ve 3. skupině, je tedy charakterizováno jako PRUDKÝ JED! Vypouštění tun jemných pevných nebo kapalných částic z letadel, mění atmosféru celé planety ve vysoce nabitý plazmový vodič proudu, který je vhodný pro vojenské projekty. Dýchaný vzduch obsahuje syntetická vlákna velikosti azbestu a toxické kovy, včetně solí barya, hliník a údajně radioaktivní thorium. Látky se chovají jako elektrolyt a zvýšují vodivost armádních radarů a radiových vln. Jedy na úrovni arzenu prokazatelně oslabují lidský imunitní systém, atmosferické baryum oslabuje lidské svaly, včetně srdečních. Vdechnutý hliník cestuje přímo do mozku a lékařští odbornící potvrzují, že způsobuje v mozkové tkáni oxidační stres, který vede k neurofiblirálním zámotkům, podobných Alzheimerově chorobě. Radioaktivní thorium jak známo způsobuje leukémii a jiné druhy rakoviny. Je tu i důkaz, že rozprašované chemikálie při určité koncentraci mají vliv na mysl a náladu.

Je více jak na místě se ptát, zda-li i tyto faktory nepřispívají v dominantní míře k celé řadě nových a ,,nevysvětlitelných\"" nemocí? Nemocní lidé se čím dál tím více stávají závislými na státu a farmaceutických korporacích, které mnohdy prodávají léky za několikanásobně vyšší cenu, než je jejich reálná hodnota. Nechci předkládat nějaké dogmata, ale podobné otázky jsou skutečně znepokojující a nelze je smést ze stolu.

Co vede mocné této planety k těmto zločinům? Jedna z teorií by poukazovala na cílenou redukci obyvatelstva. Vše tomu nasvědčuje...

Z technických důvodů bude rozumné ukončit totu indukci a uvést odkazy na některé materiály. Závěrem chci říci těm, kteří pochopí vážnost situace a nebudou ignorovat podobné zprávy po přečtení pár řádek, že není důvod propadat pocitu bezmoci a pesimismu. NE, TO NENÍ ŘEŠENÍ. Každé nevědění o nějakém vážném problému může být pro někoho částečně pohodlné. To je ale jen jeden úhel pohledu. Teď si vymyslím příklad. Je dobré nevědět, že se k nám blíží, dejme tomu třeba tornádo a na místo patřičných opatření usednout k televizi, kde nás o žádném tornádu nebudou informovat a jen tak sedět. To je ale pohodlné jen do určité chvíle...

Řešením je začít více myslet a pochopit kontinuitu mnoha dějů, kterých jsme součástí. Mocní mohou manipulovat pouze s davem, který s podobnými skutečnostmi není obeznámen a žije v iluzorním světě plném lží. Uvědomělý dav by to těžko připustil. Ptám se tedy: co se ještě musí stát, aby lidé začali MYSLET? Připravuje se očipování obyvatelstva, necháme se přesvědčit i o tomto aktu, že je v náš prospěch? Potom už by bylo pozdě, začít myslet...

http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1236&pjmeno=&kredit=&p1=

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/01/2395-pozor-na-americke-pokusy-s-ovlivnovanim-pocasi.htm

http://www.bariumblues.com/energy_display_%20series.htm

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=JLTDw34E9Xw

Mikročip:
http://tajomstva.org/ovplyvnovanie-obyvatelstva/mikrocip-666/
------------------------------------------------------------
PŘEJI VŠEM DISKUTUJÍCÍM SPOLEČNOU VZÁJEMNOST A PEVNÉ ZDRAVÍ!!!

Božka (boka29"s (Ne, 24. 2. 2008 - 22:02)

Proti lupence bojuji s přírodními přípravky a to na jaře a na podzim, kdy se vždy rozleze po končetinách. Používám přípravek na detoxikaci a na potlačení zánětu. Z jídelníčku odstraním kořeněná a kyselá jídla, mléko a čokoládu. Lupenka se ztáhne a mám ji nepatrně na loktech, že to není ani vidět.

Denny (Ne, 24. 2. 2008 - 20:02)

S lupenkou jsem s trápila 3 roky, nejdřív pár flíčků na loktech a pak mě to vyrašilo všude.Nemohla jsem se vlétě koupat atp brrr. A to jsem se styděla před přítelem, ale ten mě tak držel nad vodou, že někdy jsem si říkala, že jiný by se semnou rozešel.
Po fotoléčbě se nemažu, akorát pantenolem, protože už jsou to fakt silný dávky.Ze začátku jsem chodívala 3krát týdně pak 2krát a teď 1krát, fotoléčbu mám od září a super.
A co se týče životosprávy žádnou nedodržuji, protože nemám žádnou vůli :-)))). Jsem masožravec, takže maso si nikdy neodpustím a to papám i dost pikantní bašty a světe div se odolávám hihi. Jo a ještě kouřím. Moje tělo to snáší.....

Návštěvník (Ne, 24. 2. 2008 - 05:02)

Ahoj DEny píšeš tady jak si ležela měsíc v nemocnici a jak si lupču měla rozsetou po těle ale nepíše jak dlouho si tu mršku měla a jestli se po fotoléčbě mažeš a tak a jakou máš životosprávu

Reklama

Přidat komentář