Reklama

Lupenka

jajki není spam (So, 29. 12. 2007 - 21:12)

fancygens.com

Frkymu a všem (So, 29. 12. 2007 - 21:12)

Zdraví do roku 2008 přeje lupínkovej.net ahoooooooj at zije novej rok plnej novejch léků :-))

Frky (Čt, 27. 12. 2007 - 01:12)

Přeji hezké svátky všem lupínkům a do nového roku at vás ta mrška zlobí co nejméně;)

ortodoxparadox (Pá, 7. 12. 2007 - 23:12)

Magdalenko sice tě asi moc nepotěším,ale dědičnost je hlavní příčina. Je proto lepší vědět že tě tato starost může potkat. Byl jsem na tom stejně jako ty a stále doufal že to nepřijde. Dala si mrcha na čas. Až v roce 2000 před zimou přišlo větší zatížení v práci a do toho tři přechozené chřipky zakončené angínou. Najednou se objevily pupínky-něco jako uhráčky. Ty se pak během dvou měsíci plně projevily. Od té doby se to jen zhoršuje a zhoršuje. Chci ti ale hlavně říct dbej na prevenci (nepřechodit nemoci) a šetři se v práci klidem.

Pro Milana (Po, 3. 12. 2007 - 18:12)

Kazdy pracuje na jine bazi.M.omezuje bunecne deleni a E.je asi bilkovina.

Milan (Po, 3. 12. 2007 - 01:12)

No o Enbrelu jsem slyšel poprvé až tady. Ani moje lékařka mi o tom nic neříkala, tak sem se chtěl zeptat jaký je mezi oběma léky rozdíl. Mě se po MTX zatím nějak špatně nedělá.

Frky pro Jana (Ne, 2. 12. 2007 - 18:12)

Lupénku v hlavě jsem také měl ale začal jsem používat obyčejný šampon Elseve Loreal-2 v 1 (šampon a balzám),takový fialový obal,pro často se mastící vlasy..koupíš v každé drogerii a od té doby co jej používám (už tak 3 roky) nemám s lupenkou v hlavě problém,žádné svědění ani při pocení,žádné sněžení z vlasů,pohoda.. tak kdyby jsi chtěl něco zkusit-mužeš toto..používám tak 2x denně..

Návštěvník (Ne, 2. 12. 2007 - 14:12)

Jinak psychicky jsem teď asi v pohodě,akorát byly kompilkace kvůli zaměstnavateli(křivák a šmějd prolhanej) a mám 3 měsíce po svatbě,takže stresu by mělo být málo,v práci jsem bral málo peněz a měl velké sny a potřeby.Což pak pořídit si rodinu...
3.1.jdu do nové(lepší,čistší) práce za daleko více peněz tak bych mohl být na tom psychycky ještě líp.A asi i přestanu mít šanci si koupit ovarové koleno,protože tam je závodní jídelna.Tak uvidíme.Všem přeju pevné nervy a zdraví.

Jan (Ne, 2. 12. 2007 - 14:12)

Ahoj,Tak já se dostávám velmi zdouhavě z lupenky v hlavě a hřeben snad pomáhá,politar též,ale ještě jsem se nevyléčil.Přez den do hlavy rozdok belosaic.Když si dávám ten politar na makovici(hlavu)tak jej nechám 10 minut působit,pak uvolním změklé šupiny a opláchnu a dám na dalších deset minut znovu na hlavu politer.šupiny se potom tvoří pomaleji.Teprv jsem tento postup dělal dvakrát a zabralo to ihned.Předtím mi politar nepomohl,ale to bylo nesprávným použitím.Jinak po těle jsem měl najednou z ničeho nic spoustu malinkých ložisek(vyskytly se během týdne),které však téměř všude,během fotoléčby a koupelím,mastím,ustoupila.Ještě mi zbývají 3 procedury.Jezdím na kožní do Kolína.

pro Milana (Ne, 2. 12. 2007 - 08:12)

Co presne vas zajima?Pro me asi nejdulezitejsi rozdil je v tom, ze po M.mi bylo spatne od zaludku.M.se neda brat do nekonecna a po urcitem mnozstvi se musi delat biopsie jater,a tu jsem jednoznacne odmitla(bala jsem se ji).

Milan (Ne, 2. 12. 2007 - 05:12)

Chci se zeptat paní co brala 10 let Methotrexat a ted bere Enbrel nebo tak nějak. Jaký je mezi oběma rozdíl ? Díky za odpověď (beru MTX druhý rok)

Brko (Po, 26. 11. 2007 - 19:11)

Nelži Prodavačko!

katka (Po, 26. 11. 2007 - 17:11)

ahojky,
tak lupenka mi docela štvala, ale už jed pryč. Jo taky mi vznikla z psychických problémů a vím, že je to nemoc těla jak se tu mnoho lidí zmiňuje, ale vím, že sem pročistila tělo a dokonce mám pocit, že mě to zbavilo stresu a je to fuč. Pokud chcete písněte mi na mail ok-katka"email.cz

Frky pro alcu (Po, 26. 11. 2007 - 16:11)

To vis ze uz to par lidi zkoušelo a z některými jsem se o tom bavil docela dopodrobna..:) mužeš si tipnout jaký měli výsledek..;)

alca (Po, 26. 11. 2007 - 09:11)

Ahoj, nezkouseli jste nekdo toto a pokud ano,jake mate zkusenosti:
http://www.psoriazum.com/lupenka-je-lecitelna/adresa.html

Frky pro tery (Čt, 22. 11. 2007 - 19:11)

Máš recht..to tu kdysi už někdo psal že na co léčit tělo,lépe léčit ducha..a někdo odpověděl že když ho dokážou zbavit problému od lupenky tak pak se mu vléčí i duše;)prostě je to potvora ta nemoc..;) hlavně se ale nevzdávejte a bojujte s ní;)

tery (Čt, 22. 11. 2007 - 15:11)

Víte co mě na té lupénce nejvíc deptá ? Je to z velké části psychická nemoc, ale jestli mě něco psychicky deptá tak je to ta lupénka. Mám pocit , že je to jak kolotoč.

kasenkak (Čt, 22. 11. 2007 - 00:11)

ahojky
jo lupenka, to je docela špatné, ale víte kůže je jen zrcadlem naeho těla uvnitř. To znamená, že i lupenka vychází z vnitřku těla a musí se léžit vnitřně!!! Tak jak každý tvrdí, že lupenka se nikdy nevyléčí, není to pravda, nesouhlasím s tím, známá ji už nemá 2roky a pochybuju, že by se jí vrátila. Pokud chcete pordit napište mi prosím email na Chalupovakatka"seznam.cz

Roman (St, 21. 11. 2007 - 22:11)

Myslím, že lupénka je doprovodným úkazem "nestability" organizmu.
Pokud vyloučíme dlouhodobý stres, tak pak je to dozajista problém neurologický a nebo porucha látkové výměny.

Takzvanou loupající kůži jsem objevil před osmi lety zprvu na svých loktech a pak i lehce na hlavě a hrudníku, přičemž v té době - mě něco začalo velmi dráždit na pravé straně hlavy a krku. Byl jsem celkově v katastrofálním vypětí. Několikeré prášky, které mi předepsal neurolog mi nepomáhaly (abych řekl pravdu, moc jsem na to už nespoléhal), až jeden, který se jmenoval RIVOTRIL, který mě samozřejmě dodnes
nevyléčil, ale velmi pomáhal od nezkrotného dráždivého napětí a té nepříjemné lupénky vůbec.

No a jak jsem začal užívat onen Rivotril, 3x denně 0,5 mg.....a do tří týdnů až měsíce se mi ty hrozné purpurové lokty, ( jak semafory) samy upravily a do čista a i jakéko-li jiné ložiska se spravily, z čehož
jsem měl obrovskou radost.

A co jsem si na mé lupénce všiml?
Ráda se přenáší na vlastním těle (bohužel díky) nehtovým zákoutím, kde se shromažďuje, když se nevydržím poškrábat a která se ráda šíří dále po těle. Doporučuji mít ostříhané nehty a dbát na hygienu nehtů.Pokud jsem neužíval onen Rivotril, do pár dnů se lupénka vrátila zpět. Nyní, kdy mi v nemocnici zrušili Rivotril, údajně pro návykovost (4 mg denně), tak mi moje lupénka zase začíná vesele kvést.
Nikdo mi sklidňující ůčinek Rivotrilu nenahradil. Nyní beru APO-GAB a dobral jsem APO-DICLO, což mi to hrozné napětí vůbec netiší, protože to byl a je ještě mnohem vážnější problém. Tak...asi tolik.

Ala (St, 21. 11. 2007 - 12:11)

Ahoj Jardo,
je mozně dostat kontakt na Tveho cinskeho lekare?
Diky.

Reklama

Přidat komentář