Reklama

Lupenka

Návštěvník (Út, 1. 10. 2002 - 10:10)

Předchozi příspěvek byl odpovědí na dopis Petra z 5.9., kterému se tvoří puchýřky na dlaních a ploskách nohou.

Návštěvník (Út, 1. 10. 2002 - 09:10)

Možna se nejedna o lupénku, už někdo stanovil přesnou diagnosu?Doporučuji léčbu zmiňovaného Nestora.

Návštěvník (So, 28. 9. 2002 - 15:09)

Ahoj všichni, nemáte někdo ponětí, kde se dá sehnat bylinkovej čaj na psoriázu jménem Psoriazin? Našla jsem o něm zmínku v jedné knížce, ale na internetu jsem ho nenašla, že by ho někdo prodával. Dík

Návštěvník (So, 28. 9. 2002 - 00:09)

Zdravím všechny! Mám tu odpověď pro ty co objednávají z Nestors center. Z Prahy se to jen rozesílá a žádný kontakt neuvádějí. Mají tam jenom P.O. Box. Ale vše se dá objednat na novém telefonu v Novém Boru 487726747 a nebo 603714493. Jiné informace lze zjistit také na email dr.houngbedji"nestors-center.cz nebo www.nestors-center.czJinak přeji příjemný víkend. Marek Brno

Návštěvník (Čt, 26. 9. 2002 - 21:09)

Čau Lupénkáři,lupénku mám také, vyzkoušel jsem všechno možné i nemožné včetně různých mastí. Poslední kterou však používám opravdu velmi zabírá - jmenuje se Dermovate mast.Budu zkoušet, a dám vědět.

Návštěvník (Út, 24. 9. 2002 - 23:09)

Zdravím lupénkáře!Hledám kontakt na ordinaci NESTORa v Praze. Jeho činnost v Novém Boru byla z vyšší moci ukončena a ordinace ani lékárna tam již není. Doktor je zpátky v Beninu a sem do Česka bude jezdit jen občas. V Praze má mít ale kontaktní místo, odkud se posílají krémy a čaje. Znáte-li někdo adresu a telefon, prosím o zaslání. Děkuji předem. Otto, Liberec

Návštěvník (Út, 24. 9. 2002 - 19:09)

ahoj Jardo,moc díky za odepsání jedu v pondělí do Řecka tak se to snad trochu zlepší,nedostala jsem moc dovolený a ani jsem neměla čas odepsat.Ještě jednou moc dík a posílám ti moje číslo 604158277.Budu k zastižení a ten nápad se společnou dovolenou by byl taky fajn,jestli se toho někdo ujme tak se těším na příští léto.Ahoj a mějte se všichni fajn.

Návštěvník (Út, 17. 9. 2002 - 14:09)

Ahoj Pa?o, aj ja som zháňala UV hrebeň. Taký, ako majú v Tr. Tepliciach na TOMESe.Nepodarilo sa mi tu na Slovensku nič objaviť. Akurát som našla kontakt na dodávate?a. Tu je:Dr. K. Hönle Medizintechnik GmbHFraunhoferstraße 5D-82152 MartinsriedPostanschrift: Postfach 1124D-82145 PlaneggTelefon 089/89 92 25 184Telefax 089/89 92 25 180Ak ju náhodou zoženieš,daj vedieť. Díky

Návštěvník (Út, 17. 9. 2002 - 14:09)

Ahoj. Na tuhle stránku jsem narazil poměrně náhodou a nemohu říci, že bych zde našel moc povzbudivého. Je to velice dobrý nápad tohle sdělování zkušeností, ale přivítal bych kdyby jednotliví přispivatelé uváděli v jakém rozsahu jejich lupenka je, protože nejen to, co zabere u dvou u třetího už nemusí, ale navíc také určitě možnosti léčení ovlivňuje stav nemoci.

Návštěvník (Ne, 15. 9. 2002 - 20:09)

Som velmi rad,ze existuju taketo moznosti diskusie,a ze som nadabil na rozne zaujimave postrehy,rybicky,Dr.Nestor...Som tiez psoriatik uz asi 14 rokov,a vyskusal som uz rozne moznosti-od medikamentoznej cez liecitelov-dieta,az po fyzikalne liecenie v lek.centre v kombinacii s dobrou homeopatiou.Fyzikalna liecba spojena s pix pastou+UV+kupanie sa v slanej vode je dost ucinne,avsak nevydrzi to dlho.Velmi mi pomohla dieta-dost drasticka,ale istym sposobom to asi po obdobi 5-6 tyzdnov dost pomohlo a velka cast tela bola pekne zaliecena.Mohol som jest len velmi malo veci a to:biele rohliky,neudeny eidam,vela normalneho hrudkoviteho tvarohu,zihlavoveho caju,cestoviny bezvajecne,ziadne cerstve ovocie(len zavaraniny-kompoty..),dusena zelenina(ziadna cerstva),dusena ryba na masle.Co som nesmel jest:maso,udeniny,alkohol,strukoviny,kavu,mlieko,jogurty,mliecne vyrobky,ziadna cokolada ani sladkosti,len kompoty...Slovom vsetko,co sa normalne jest moze.Sice dieta prakticky bez vitaminov,ale v lete sa to tych 5-6 tyzdnov da vydrzat.Ak by bi niekto vedel odporucit,kde by som si mohol zakupit lokalnu UV-lampu,alebo UV-hreben,budem povdacny.Nemozem sa k tomu dostat.Vela uspechov kolegovia!Palo.

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2002 - 23:09)

Diky ti za povzbudiva slova......:-))) Asi je potreba si neco takoveho obcas precist. Asi na tom nejsem jako ty,zatim, ale depku mam mnohem vetsi nez ty. Jsem asi vul, ze se tim tak zeru. Preju vse nej. Martin

Návštěvník (Po, 9. 9. 2002 - 11:09)

Milý Fido,napadla mne taková věc-mimo jiné také se mi po ekzému začíná objevovat cosi jako lupenka a jednu chvíli mi i padaly vlasy,vše mne trápí již 11 let,ale nejsme napadeni jakousi plísní zevnitř organizmu a množstvím všelijakých parazitů? Vždyť ta lupenka vypadá zvenku jako začínající plíseň. Tak se zkouším toho všeho zbavit.Na drahé přírodní léky pročišťující a nevím jaké nemám peníze,tak mne napadl česnek.Jíst stroužek několikrát denně,podle výzkumů prý po něm zmizely i rakovinné buňky.A pak je dobré několikrát denně pít vodu s citronem,hlavně ráno na lačno.Recept je to jednoduchý,ale co když..

Návštěvník (Po, 9. 9. 2002 - 09:09)

Lidičky tenhle atipický ekzém je pěkně na hovno,včera jsem si musel oholit hlavu do hola,ted chodim po skole s šátkem jak martan,chci tím říct,že lupenka mění průběh vašeho života,skuste v ni hledat pozitivum,lupenka nemusí jen lidem brat,může také dávat,už jsem se s tím smiřil a nebojím se jí,věřím tomu že to má nějaký důvod!živote je prilis kratký nma to žít ho standartne,myslím že jde o styl,bytí na tomto světě!

Návštěvník (Pá, 6. 9. 2002 - 22:09)

Přečetl jsem si se zájmem velkou část příspěvků a vzhledem k četnému výskytu příspěvků depresivních cítím povinnost také přispět svou troškou a pozvednout tak náladu a sebevědomí mnohým diskutujícím.Je mi 38 let, lupenku mám od puberty. Nejprve ve vlasech, později pár fleků na těle, nyní asi na 50% těla (celá záda, nohy, hýždě atd.) Potud nepříliš povzbuzující.Ale, stačil jsem postavit barák, mám tři krásné děti, podíval jsem se do světa, dělám, co mně baví a nedovoluji, aby mi život diktovala nemoc. Ano lupenka tady je a pokud se jen na chvíli začnu litovat a bát se jí, rychle toho mrcha využije a začne mne srážet jak fyzicky, tak i psychicky. A ještě jedna rada pro kluky : V lupence nehledej překážku v získání dívky svého srdce. Ověřil jsem si to. A ne jednou.

Návštěvník (Čt, 5. 9. 2002 - 10:09)

AHOJ VŠICHNI,MÁM NA VÁS DOTAZ - OBJEVILA SE MI FORMA LUPENKY NA RUKOU (HLAVNĚ NA DLANÍCH) A NA NOHOU (ŠLAPKÁCH) - TVOŘÍ SE MI MALÉ PUCHÝŘKY (TZV. PUSTULY) NAPLNĚNÉ TEKUTINOU, PO PRASKNUTÍ KŮŽE RUDNE A NÁSLEDNĚ SE OLOUPE. MÁTE NĚKDO PODOBNOU FORMU LUPENKY??? DÁ SE S TÍM NĚCO DĚLAT?? DÍKY MOC ZA KAŽDOU RADU, JSEM Z TOHO ZMATENÝ A NEŠŤASTNÝ.

Návštěvník (St, 4. 9. 2002 - 09:09)

Ahoj všichni,mé zkušenosti s rybyčkama-byl jsem tam na přelomu duben-květen,nejsou to lázně,ale jen hotel se zvláštní klientelou. Slunečno,teploty ale do 10 C(vítr) takže po vylezení z vody, což je často, protože se ta voda musí i pít, děsná zima.Ryby zejména v největším bazenu pěkně koušou(do krve). Pacienti byli převážně Turci,Němec,Dán,Ir,Rus,ze začátku nás bylo tak 15,pak to přibývalo. Trávit 8 hodin ve vodě jak se doporučuje je děsný opruz,nelze jic dělat ani číst, jen stát a event. si povídat.Pokoje jsou čisté,jídlo dobré,pokud máte rádi balkánskou kuchyň.Žádný alkohol jen čaj.Kolem dokola není v údolí vůbec nic,nejblíže Kangal 20km.Z hotelu vás tam dovezou.Cena suma sumárum jak za Mrtvé moře a to mi účtovali ještě cenu jako před sezonou(ta začíná 1.5.)Zajišťoval jsem si vše sám (www.balikli.org),ale v Praze je cestovka Travel Studio,která to umí a i v Německu (www.psoriasis-kur.de)Já už tam znova nejedu,ale nabyl jsem tam tři týdny jak se doporučuje. Někteří už tam byli potřetí a děsně si to chválili.Mně teď daleko víc pomohlo 10 dní u Mar Menor ve Španělsku.

Návštěvník (Út, 3. 9. 2002 - 21:09)

Co treba v lete udelat nejaky zajez k mori, treba do Chorvatska. Nevim jak vy ale ja mam docela problem se svlekat pred "normalnima" lidma a pokud je takovych vic, tak proc si neuzit poradneho slunicka, nebo nejakyho vyletu na certvej horkej vzdousek. Co vy na to?

Návštěvník (Út, 3. 9. 2002 - 07:09)

Ahoj Jardo.Kdyby jsi měl volat všem kteří by chtěli bližší informace o "rybičkách", asi by to pěkně zvýšilo Tvůj účet za telefon.Nemohl by jsi i nám ostatním svěřit své zkušenosti s tímto pokusem léčby.Jak jistě víš chytáme se všeho.Předem děkuji za všechny.

Návštěvník (Pá, 30. 8. 2002 - 10:08)

Evo dej mi na sebe nějaké spojení,zavolám a o Kangalu vše sdělím

Návštěvník (Po, 26. 8. 2002 - 18:08)

No jo, lze ji tak chapat.Ikdyz musim rict, ze me tato "prilezitost k zivotu" s prominutim nekdy pekne sere.Relaxujte a uzivejte si slunicka, dokud to jeste jde.Ahoj Lukas

Reklama

Přidat komentář