Reklama

PEKARNA U ZLATE MAMY

kopřiva (Po, 10. 7. 2017 - 21:07)

Peprný vtip:Přiletí babka na policii a řve:v parku mě voprcal chlap.

Policajt:ale babi trochu slušně,třeba znásilnil.

Babka:hovno si ho naslinil,dřel mě na sucho:-)))))))))))))

Ta je krááásná. (Po, 10. 7. 2017 - 20:07)

Stačí zagooglit -...Děkuji moc za odkaz, já hledala na youtu.be a teď budu prohlížet a tvořit z kreaktivky. Taky jsem chodila na Modrý koník a občas kouknu na mimibazar, tam jsou taky hezké návody. Ale tuto ovečku pošlu k schválení, což určitě zaboduje a budu tvořit, pokud teda bude takové deštivé počasí, jak máme právě teď tady. Hezký večer a krásné sny...?

Jitka (Po, 10. 7. 2017 - 19:07)

Prosím, nemá někdo popis...Stačí zagooglit - http://kreativky.cz/index.php/hackovani/82-hackovana-ovecka

sam (Po, 10. 7. 2017 - 16:07)

Prosím, nemá někdo popis na háčkovanou hračku - ovečku?

sam (Po, 10. 7. 2017 - 13:07)

Zdravím vás po ránu. Tak...Tak vidíš, syn pracuje na vztahu, můj syn je na tom podobně..:-) Vnoučata budou.
No a k dcerce. Možná, by měla když chce být svou finančnici se pokusit v něčem podnikat. Pozná tak, že to není vůbec jednoduché. A ráda si tu školu dodělá. Ale nenuť jí. Je to její život. A je dospělá a tu školu, jak píšu, si může dodělat potom.

? (Po, 10. 7. 2017 - 12:07)

Přesně tak, dobře jsi to napsal7a .Špína to je.

:-)) (Po, 10. 7. 2017 - 12:07)

:-)) Že já se nechám vždy strhnout takovými blbinami. Takže poradím, žádná BetuškaJaruška, už proto, že nevíte co vám do počítače taková špína zanese.

třeba tečka (Po, 10. 7. 2017 - 12:07)

Jo? Betuska Jaruska? Tak to nedoporučuji, jinak budete zaplavení podobnými nesmysly co tady kolují. Ve dne v noci a třeba i na štědrý večer, že kuku!
Já se toho zbavila tím, že už mám dlouhou dobu nový meil, a jestli ten starý ještě existuje, tak ať si kopíruje a rozesílá to těm necelým dvoustovkám lidem , které má ve své zbírce. Ono ty mlýny už domílají.

??? (Po, 10. 7. 2017 - 07:07)

Zdravím vás po ránu. Tak jsem neodolala a mrkla opět. Na baráku nám dělají fasádu. Na náměstí opravijí chodníky...obrubníky a tak není slyšet vlastního slova. Vrtají a bouchají:-). Ale zase to bude krásné. Naše náměstí krásné je.Hlavně večer když na lavičkách sedí mládež a hulí trávu a chlastá pivo:-ú. Ne to ne ale štvou mne spíše v nočních hodinách když dělají bugr. Ať si hulej co chtěj ono se jim to pak na mozku zúročí, a seberou jim řidičáky. Už dvoum takhle sebrali u nás v městečku.
No jinak jak jsem ti psala samí vše je tak jak má být. Máme se kfrásně a jen to vnouče mi chybí no:-((. Snad se brzo některé dítě umoudří a dá mi. Dcera starší nechce děti ani náhodou, biologické hodiny u ní nevydali ještě ani jeden ťuk.Syn ten pomalu pracuje na vztahu,Mladší má čas zatím je na vejšce. Ale nějak ji to nebaví, chtěla by pracovat a být si svou finanční paní. Nebudu ji do toho tlačit, je to její život a když by měla dělat školu a být z toho nešťastná, jak bych pak mohla být na sebe a na ni pyšná? Uvidíme jak dál, ještě tento rok to prej dá, ale kdyby náhodou nechtěla pokračovat, svět se nezblázní.
Tak jdu na to mějte se krásně a žijte a smějte se. ?

sam (Po, 10. 7. 2017 - 06:07)

Sam, ovšem že to je zase...Jo, tak nějak. Říká se, že kdo si hraje nezlobí, ale jen říká. Tak si budeme hrát?
Kafe dopito, jdu do terénu :-) Hezký den.

Břéťa (Po, 10. 7. 2017 - 02:07)

Sam, ovšem že to je zase falešný příspěvek! Vůbec jsem tady nebyl, dokonce ani v České republice, a objevil jsem to náhodou. Škodiči vědí, že jsem je vždycky ignoroval, tak to zkoušejí aspoň takhle. Naštěstí můj rukopis poznáte. Moc všechny zdravím. :-)

:-)) (Ne, 9. 7. 2017 - 21:07)

Zdravím po dlouhé době....Jak měli?
Máme, protože tady pořád patříš...:-) a chybí tady i ten Tvůj upřímný tlem...:-)). A přeji trochu toho pokakanýho štěstíčka. A jasně velký majeteček, copak musí bohatnout jen ti nahoře??

??? (Ne, 9. 7. 2017 - 20:07)

Zdravím po dlouhé době. Díky za ty pavouky. Zdálo se mi o nich trikrát tak snad nějaký ten majeteček bude:-).
Mám se stále stejně dobře a miluju život kolem sebe. Nenávidím bezpráví stále a mám zablokovaný adresy od kuku. Tak se mějtge vy kteří jste mne měli rádi?

sam (Ne, 9. 7. 2017 - 18:07)

Břéťo?? Jsi ten pravý Břéťa? :-) Já si Tě představuji jinak, ale láska je hezké téma, to zas jooo...:-))
Jitko, sny.. neprobadané mozkové věci. No nevím, nějak na ně nevěřím. Ono se nám vše v hlavě tak nastřádá, vzpomínky, události, minulé i ty třeba dnešní a pak v noci sníme. Máme - li divoký den, máme i divočejší sny, si myslím. No a snáře, ty osobně beru jako zábavné čtení i když.. podle něčeho musely být sestaveny, že. Ale snářů je hafo. A určitě se i ve výkladech liší.
Jinak se mi líbí jak je napsáno, že si lidé uleví od přetlaků :-))Ono si občas každý od těch přetlaků na netu uleví, ale jak je to stále, hraničí to už s nějakou poruchou, či dokonce nemocí. A pochybuji, že si ulevuje jen na internetu.
Tak hezký večer a krásné sny.

Jitka (Ne, 9. 7. 2017 - 15:07)

Had chce-li tě ušknouti -...Jo, taky mi přijde, že had značí nějaké nebezpečí, nepřítele. Přece jenom podvědomí k nám většinou mluví formou symbolů a hada jaksi máme po generace spojeného s něčím nekalým, se svedením k prvnímu hříchu, s pokušením atd.
Mne sny baví, ale někdy jim nerozumím vůbec. Někdy se mi zdají úplně živé sny s lidma, které neznám a ani jsem je nikdy neviděla (aspoň v tomto životě). Též se mi často zjevují ve snech nezmámí vodní živočichové a divné ryby - že bych měla divné strachy?
No když mi zemřela teta na rakovinu, tak hned první noc se mi zdálo, jak jsem za ní přišla do nemocnice, ona stála vedla lůžka oblečená a říkala, že je zdravá, odvezli jsme jí do města, kde bydlela, ona vystoupila z auta, řekla že už je doma a zamávala. Brala jsem to jako že se teta přišla rozloučit.
Jinak k tomu, že zde píší různá individua, já to považuju za určitou daň té svobodě a anonymitě, co zde je. Ta doména přivádí různě nemocné lidi, kteří zde hledají různou pomoc - pro někoho to je informace, rada, pro někoho bohužel to, že zde uleví svým přetlakům, svým různým frustracím. Někdo bohužel potřebuje někoho setřít, ublížit, protože jemu bylo taky ublíženo. Je to nepříjemné, ale zas nikdo neví, co by třeba ten člověk provedl, kdyby si někde na internetu anonymně neulevil.
No dnes jsem se rozepsala,jindy spíš jen čtu. Dopoledne jsem sklidila na zahradě mísu malin, byl dusák, lilo ze mne jak v sauně a už mám dost, tak jsem se dala na filozofování. Snad jsem přiložila a zas někdy příště přijdu s polínkem.

Břéťa (Ne, 9. 7. 2017 - 15:07)

Může existovat internetové...“Milenec se zeptal: Jak si přeješ, abych se tě dotýkal?
Milenka odpověděla:
Chtěla bych, aby ses mě dotýkal tak, jakobys zítra měl odjet někam velice, velice daleko a chtěl by sis pamatovat každý kousek mého těla, jemnost mé pleti, všechna zákoutí a křivky mého těla.
Chtěla bych, aby ses mě dotýkal, jakobys byl slepý a věděl, že mě miluješ šíleně, ale nikdy mě neuvidíš.
Dotýkal se mé tváře, mých prsou, stehen… Učil se, jak “vypadám”, představoval si mě v duchu, zatímco tvé ruce by objevovaly mé tělo.

Chtěla bych, aby ses mě dotýkal, jakoby tvé ruce byly rukami léčitele a vyzařovaly energii lásky každým pohlazením.
Chtěla bych, aby ses mě dotýkal tak, jako bys byl z těch dotyků živ. Žij ze mne, utiš svou žízeň po štěstí láskou, kterou v sobě nosím.
Chtěla bych, aby ses mě dotýkal tak, jako bys mě svými doteky živil, jakoby mi tvůj dotek dával život a štěstí.
Chtěla bych, aby ses mě dotýkal tak, jakoby tvé ruce byly štětci a jejich pohlazení odívala každý kousek mého těla do zářicích, jiskřivých, oslepujících barev.
Chtěla bych, aby ses mě dotýkal jako sochař, který právě dokončil své dílo a vyhlazuje každý jeho kousek, aby mu dodal lesk.
Chtěla bych, aby ses mě dotýkal, jako by tvé ruce byly ohněm, který obrací v popel vše nečisté a uchovává pouze čisté zlato mé duše.

Chtěla bych, aby ses mě dotýkal tak, jakobych byla tvou Milenkou navěky.”

:-D (Ne, 9. 7. 2017 - 08:07)

Hezký smajlík, viď. To teď doopravdy vypadá, jako bych si psala sama se sebou, ve dne i v noci.:-) Ale mně se nejvíce líbí ten, co tady často koloval ?.
Hele, kdysi tady v noci chodil noční motýl, nebo spíše přilétaval :-)), taky hezky psal, ale nekopíroval, zkus to. Ale jinak, díky za to, že přikládáš.

:-))) (So, 8. 7. 2017 - 23:07)

Když má introvert psychický blok je to zajímavé. Ale i s tím se dá žít, nebo spíše musí.
Každý máme nějaký psychický blok. Třeba je pravdou, kdo očekává vytoužené dítě a je na to zaměřený a nedaří se, musí změnit myšlení a nechat to osudu. Vypustit to z hlavy, odjet na dovolenou, změnit místo i myšlenky. A většinou v těchto případech, pokud nejsou větší zdravotní potíže, může žena otěhotnět.

:-))) (So, 8. 7. 2017 - 06:07)

Pekárna nééé.... Doktorka!! :-)))Doktorka je plná nemocných lidí...
Tady Pekaříci určitě taky měli své problémy a bolesti, ale léčili si je jinak!!! Ono se říká, že smích léčí a něco na tom je.

:-))) (So, 8. 7. 2017 - 06:07)

Hezké anonyme. Ale tohle se už nevrátí. Aleš měl určitě dobrý úmysl, ale nevybral dobré místo... U Ríši bylo přece tak útulno. A Pekárna je plná hlavně nemocných lidí, kteří si svou bolest léčí trollováním a ničením všeho krásného.
A ... chytřejší ustoupí. I když... zlu se nemá ustupovat.
A že se sejde zase podobná dobrá parta neznámých lidí, tomu snad nevěříš. On i ten svět je trochu jiný než v roce 2007. Nebo né?

Reklama

Přidat komentář