Reklama

snížená funkce štítné žlázy

Rozárka (Čt, 16. 3. 2006 - 07:03)

Ahojky Honzí :o),
hi - víš proč se mi to odeslalo dvakrát? Protože jsem to já blázínek nechtěně odeslala dvakrát :o))))))))))). S tou laborkou teda hele - to musí bejt docela srandovní. Trávit před zraky druhých téměř celej den a pak celou noc - to je jak reality show, viď? Neumím si představit, že bych usnula s elektrodama na hlavě - víš co mě napadá? Člověk když spí, tak nic nevnímá, představ si, že bys tam v noci vesele prďánkoval a oni to všechno zaznamenali - ježíš - napadlo Tě to Honzí? Pokud by to ale mělo odhalit to, proč nemůžeš pořádně spát, tak by to fakt bylo dobrý!!! S tím křečkem jsme byli Honzí jenom tady u nás - v Mostě, takže jsme to měli kousek. Ten náš je bílo-oranžovej teda takovej zlatej a má očíčka jako černý korálky :o)))). Hi - vy jste křečkům dali kostku cukru a oni měli koskatou kapsičku? Jééééé - to muselo bejt legrační :o))))))). Ten náš včera neměl zalepený očíčka a zase si našťouchal kapsičky, že se nemohl vejít do baráčku :o))) - snažil se procpat tím vchodem tak dlouho, až se mu to povedlo :o). Když jsem byla malá, taky jsme měli křečky a bílý myšky, křečci nám tenkrát taky utekli za skříň a tak jsme vzali s mamčou lavor - z jedný strany skříně jsme pustili křečka - tátu, z druhý strany křečka - mámu a ty postupně ty miminka vyháněli a my je chytali do škopíku :o))))))))) to byla prča :o). Co se týče těch klíčů, jsem ráda, že všechno dobře dopadlo - úplně mě udivilo, jak paní od výtahový firmy byla po telefonu hodná a milá. Brzy ráno přišel pán, klíče vyndal, Pepíno zaplatil stovku - chtěl mu dát i něco navíc, ale pán si to nevzal, prostě nádhernej konec - jako v pohádce a klíče byly celý - žádnej se naštěstí nezlomil :o). Tak - já jdu něco dělat - měj se prima Honzí, hele - to jaro už přece musí přijít!!!!!! Když už i zvířátka to "hlásí"!!!!! Všichni si to přejeme ostopéro, včera jsem byla venku a byla pěkná ziminka. Dneska po dlouhý době nebyly zasněžený a zamrzlý auta. Takže Honzí, ať Tě objednaj co nejdřív a držím pěsti - pozdravuj Ejminku - pa pa Rozárka :o)

Rozárka (Čt, 16. 3. 2006 - 06:03)

Ahojky Romíííííííííííí,
no teda - to Ti řeknu - Tys měla den jak vyšitej :o). Hlavně, že jsi to ve zdraví přežila - sice jako čuník v těch špinavejch riflích, ale hlavně, že sis nic nedolámala a že ta paní, co tak hezky couvala nebyla ještě razatnější. To je teda vrchol - ona do Tebe vrazí a řekne: "No a" jo? No ty bláho - tak to jsem netušila, že může bejt někdo takhle voprásklej :o). Bych se za to omlouvala půl dne. Ježíš, tak Ty jsi tu chvíli a už zase asi nebudeš? No tak to mě moc netěší :o(. Možná potřebujete přeinstalovat PC, tak doufám, že to nebude nic velkýho a že to bude brzy spravený, páč nám by se tu zase stejskalo!!!!! Tak kočičko - měj prima den, ať chodí samý hodní zákazníci a ať se na Tebe nikdo nemračí - stačí ta zamračená obloha :o). Pa pa Rozárka :o)

Honza.w (St, 15. 3. 2006 - 23:03)

Ahojky Romíčku,
pokud ještě jseš na příjmu, tak jestli se ten počítač sám vypíná, tak to nemusí být ještě rozbité, já bych to typoval na nějaké viry či jiné potvory v počítači, teda pokud to není něco s hardwarem(grafická karta, paměti, nebo základní deska, či zdroj). Doporučoval bych celý systém zkontrolovat nějakým dobrým antivirem, ne AVG, potom zkontrolovat AD- Awarem a Spybot Search&Destroyem, vymazat vechny zbytečné Tempy, to jsou dočasně uložené soubory a Temporary Internet Files, to je bordel z Internetového brouzdání. Defragmentovat disk a myslím, že by to mělo pomoct. Proč jste si vlastně dávali to Kerio?
On ten systém potřebuje občas vyčistit od všelijakého bordelu, co se stahuje z Internetu, aniž by si toho člověk všimnul. Jak se ten počítač sám vypíná? Celej se vypne, že ho musíš znovu nastartovat, nebo se jen odpojuje od Internetu? Jaký systém Windowsů máte?
Tak to máš teda asi pěknou vestu, když se Ti tak líbí a máš z ní radost, to je dobře. To pšíkání je asi nepříjemné, když se to takhle dlouho opakuje, já naštěstí buď pšíknu jednou, nebo třikrát a dost. Možná jestli to není nějaká alergie, na něco, co Ti nedělá dobře.
Tak Ti budu držet palečky, aby se to s PC vyřešilo a aby jsi už nepšíkala. Měj se mocky fajn, ahojky a pa, Honzík :o)))).

Romca (St, 15. 3. 2006 - 18:03)

Ahoj Rozarko a Honzi...jen jsem vam chtela rict,ze kdybych se zase ztratila na nejakou dobu ,tak mame odpojeny PC!Kdyz jsem byla Rozseci tak jsem vzdy psala,ze se ten kram sere a porad se nekdo snazil to dat do kupy!Jenze ted se nam to samo vypina a blbne to a tak si myslime,ze to neni jen nejakou grafikou nebo cim,ale bude proste neco vysranyho ve vnitr!Takze to pujde na opravu§ASle taky se muze stat,ze ja prijdu z prace a PC bude uz pryc!Tak vam to oznamuju predem!JU?Jinak Tobe Honziku dekuju za prani k narozkam dodatecne!Jeste jsem Ti totiz nepodekovala!Dneska jsem si koupila takovou super riflovou vestu s kapuci a tak mam radost!Jinak den je uplne normal a pohoda !Jako vzdy plnej barak lidi a tak se nenudim!Tak se mejte moooc krasne!!Jezis ja jsem si ted uz asi po desaty psikla!Brrr!!R

Honza.w (Út, 14. 3. 2006 - 22:03)

Ahojky Rozíčku,
tak to jak píšeš s těma řidičema, tak to je úplná klasika, ty potvory řidiči co jezděj jako prasata, těm to většinou vychází a obyčejný lidi to odnesou. No jo, to je ta spravedlnost.
Tak to jsem rád, že nemáš nic s ledvinama, trochu jsi mě vyděsila, jak jsi psala o té dialýze, to mě radši vždycky varuj, že to nic není, já jsem lekavej :o).
Tak jsem dneska byl na té kontrole, byla to spánková poradna, ten doktor jen potřeboval vědět o mě všechny možné věci, kolem toho mého špatného spaní. Taky jsem mu říkal o tom Melatoninu, tak mi říkal, že se pokusí zjistit, jestli bych taky určitými kritérii nespadal do toho režimu, kdy by mi mohli nasadit ten Melatonin oni, jako zkušební léčbu, snad by to mohlo být až na rok, tak uvidím, co se s tím dá dělat. Jinak mě pozve do té spánkové laboratoře, aby vyzkoušely co a jak se děje při tom mém spaní. Ptal se mě taky na to jestli chrápu, tak jsem mu říkal, že asi jo, prý to taky může být problém při tom nočním buzení a to mám taky. No uvidíme. Prý během měsíce mi dají vědět, kdy bych tam měl přijít, bylo by to skoro na celej den a hlavně noc, dostal bych na sebe nějaké ty snímací elektrody, tak to bude asi zajímavé. Už jsem měl na hlavě ty elektrody na EEG, tak to asi bude podobné a ještě snad budou nějaké na těle, úúúůůůů. On se doktor ptal na spoustu věcí, asi to není jednoduché na to přijít čím to je, ale snad na něco přijdou. Tak s tím křečkem, to bylo asi napínavé, ale já si nějak nedovedu představit jak bych to všechno stihnul včas, když by vypadal že umírá, prostě to si nedovedu momentálně představit, protože to jsou opravdu vteřiny a to by se stejně nedalo stihnout, kór když musíš jezdit daleko. Hlavně, že to dopadlo takhle, on je ten křeček takovej komik, viď. On si z Vás takhle udělá legraci a pak běhá jako divej. To máš pravdu s tím, že ty křečci při doteku mají snahu si lehat na záda, to ty naši taky dělali, ale někdy se pověsili zoubkama za prst a to nebylo dobrý. Jednou,ale to jsme byli ještě malí prý křečci utekli a dlouho je nemohli najít, pak je našli někde za skříněma a už si dělali hnízdečko, tak je nějak zase odchytili. Neměla jsi taky někdy bílé myšky, ty jsou taky pěkný, mají červené očička a jsou krásně bílý, jen hodně jsou cítit tou myšinou, tak se to musí často čistit. To jak píšeš že křeček vypadal jako kobra, když měl plné ty jeho kapsy, my když jsme jim dali kostku cukru, tak si ji tam nacpali taky a pak to měli hranaté, zajímavé je, že to tam dostali celé. No máš pravdu, že je s nima docela legrace. Jestlipak má taky to šlapací kolo? Jak si zvyká Samík s Momonkou? Jo a teda to s těma kíčema je taky bomba, to by mě asi omyli. To bych se asi taky tvářil dost zděšeně, no jo naši miláčkové, ty dovedou udělat lecjakou legrácku a povyražení.

Rozí, zatím se měj moc hezounce, mám Tě taky rád, pa ahojky Honzík :o))))).

Honza.w (Út, 14. 3. 2006 - 22:03)

Ahojky Romčo,
já Ti úplně zapomněl popřát k těm narozkám, to jsem ale ostuda, tak ještě na poslední chvíli všechno nej, nej a hodně zdravíčka a pevné nervy. Teda to s tou komodou a vůbec ty problémy co jsi měla za ten den to je věc, ale bohužel život nám to takhle servíruje. Naštěstí o nic tak strašného nešlo, tak je to dobrý. S tím línáním je to opravdu dobrý, ty chlupy, teda spíš takové jemné chmýří, toho je všude dost. určitě je to jaro na blízku, někde jsem slyšel, že prý už zpívají kosáci a vracejí se tažní ptáci, tak to už musí každou chvíli přijít. No jo, my už jsme na ty chlupy nějak zvyklí, ale máš pravdu, že se to někomu, kdo to nezná nemusí líbit a hlavně ty návštěvy to asi těžko nesou. Jinak s tím Keriem, to je program nazývaný požární zeď, má nás to chránit před nezvanými návštěvníky do našich PC. Myslím si, že by to mělo jít nějak nastavit, aby to nechtělo na všechno povolení, tam musejí jít nastavit vyjímky. Tenhle program nepoužívám, jen jsem o něm slyšel, že je dobrej, ale sám ho nepoužívám, protože se spoléhám na tu požární zeď co mají v sobě WinXP, které mám nainstalovaný v počítači a dělám ty aktualizace windowsů, tak by to mělo stačit. S tímhle nemám problémy při odesílání, ale jak jsem tak koukal, tak Rozí to má taky dvakrát. Tak Romíčku, měj se moc hezky, taky Tě mám rád, tak že zatím pa, ahojky Honzík :o)))).

Romca (Út, 14. 3. 2006 - 13:03)

Ahojda Rozi....moooc dekuju za pranicko!!!Uz jse doma z prace a tak jsem honem umyla nadobi a vysala a nemusim na zitra varit a tak vam pisu!!Hele tomu morcatku jste dali krasny jmeno!Jak jsi tady psala o tom kreckovi,tak nas hafan Barnik kdykoliv,kdyz pije tak najednou heka a piska a nemuze se nadechnout a proste se davi,kdyz to udelal poprve,tak jsem se strasne bala,ze se nam udusi!Pak jsem ,ale zjistila,ze to dela kdykoliv ,kdyz pije vodu§On to proste neumi!Nachlemca se tak moc,nebo tak jaksi vdechne a pak tady zhruba 2 minutky dela davivej koncert!Nekdy mam pocit,ze to neprezije,ale my uz jsme si na to tak jaksi zvykli!Kdyz k nam nekdo prijde a vidi to,tak se vsichni ptaj co se deje!!?No vidis a ja pisu a on zrovna pije ,takze za chvilku to pride!
Jo a moje narozky si fakt uzivam!Rano jsem vstala,Tomas ma odpoledni a tak si beru auto at nemusim s Nik pesky!Sok byl otevrit okno!Asi 20 cm novyho snehu!Je to strasne nafoukany a jsou tady takovy duny!Jsme na konci mesta,takze tady je malo domecku a je to otevreny a pekne se to sfukuje!Nik jsem zavezla do skoly a zastavila jsem asi 2 metry za jednou oktavkou,prtoze v ni sedela takova zenska a me prislo,ze az bude couvat,ze bude potrebovat hodne prostoru!Proste me prisla jako naprostej nejezdec!Nooooo a mela jsem pravdu!Ta krava couva,zastavi,zase couva a uz jecim!"Kravo narazis do me"!No a najednou bum a uz to bylo!Takze jsem na ni zatroubila,on a vylezla,nasadil a blbej ksicht a jako ,co ze se to vlastne stalo?Ja ji rikam,ze do me vrazila a ona rekla

Rozárka (Út, 14. 3. 2006 - 07:03)

Honzí, ještě k tomu křečkovi. Hele, kdybych si těch zoubků nevšimla v ten večer, tak by mě to tak nevyděsilo, víš? A ze zkušenosti vím, že když králíček Baksík takhle lapal po dechu, byla to otázka vteřin, než jsme dojeli do Žatce, jak jsem ho položila na veterině na stůl, bylo po něm, takže v těchhle situacích už na nic nečekám a jednám :o). Ono je těžký vzít ho tak, aby se neleknul - stačí se ho jen jemně dotknout prstem a už leží na zádech, takže teď se snažím apelovat aspoň na ten poslední jeho smysl - čich a když mu dávám ruku do kotce, tak se snažím, aby si mě mohl nejdřív očuchat, aby věděl, že tam jsem :o). Čím je starší, tím je víc roztomilejší a jsme z něj všichni poprděný a když ho vyndám a jdu mu ošetřit očíčka, tak si ho všichni musej opusinkovat :o). Včera jsem ho dala zase do krabice se zrním a on si narval kapsičky tak, že se málem nemohl procpat k sobě do baráčku - vypadal jak kobra :o). Snažíme se, aby to stáří tady u nás měl co nejhezčí - nikdy bych nevěřila, že křeček dokáže bejt tak zábavnej a roztomilej :o). Tak a už jdu něco dělat, dneska jsem trhla rekord v příspěvkách :o). Takže - držím "seiken" = pěsti, jak říkáme my, karatisti :o)))) pa pa Rozárka :o)

Rozárka (Út, 14. 3. 2006 - 07:03)

Tomí, zapomněla jsem ti odpovědět na minulej dotaz, ano, přibylo nám doma morčátko Samík, jako kamarád pro králínku Momonku :o)

Rozárka (Út, 14. 3. 2006 - 07:03)

Ahoj Honzí :o),
Hele, s těma řidičema se obávám, že to možná bude zase tak, že si to ty borci, co to teď uplácej - budou uplácet dál. Máš pravdu v tom, že vždycky chytěj takový ty chudáky, co jim to zrovna ulítlo a překročili rychlost o kousíček a ty, co jezdí v obci 150, tak těm to projde. Pepíno je toho zářným příkladem. Když jsme jeli do Mariánek a zpátky, tak dodržoval pravidla - na rozdíl od všech těch, co jeli jako prasata. Kontrola nikde. V neděli jel tady po Mostě ráno do krámu a na jedný křižovatce přibyla nedávno stopka. On si toho nevšim a šups - už ho měli a za dvě stě :o)))))))). Přitom víš jakej je tady asi provoz v neděli ráno - prostě mrtvo. No a protože ta značka je tam chvíli, tak si hoši stoupli kousek vedle na parkoviště a jak tam někdo nezastavil - hurá za ním a výběr - tak to mě fakt baví. My jsme po cestě zažili borce, který udělali asi tak milion přestupků za minutu a ty jsou v pohodě :o). Policajti nejen že jsou úplatný naprosto hladce, ale ještě nejsou nikdy tam, kde by bejt měli a pokutujou lidi, který ani nikoho neohrozili. Ale to je fuk. Honzí, nemám nic s ledvinama - ten můj doktor je internista, endokrinolog a teď si dělá atestaci z nefrologie, protože zaskakuje už pěkně dlouho za doktorku na dialýze, takže jen si rozšířil svoji doktorskou odbornost. Tak ti držím palce na ten dnešek, jsem zvědavá, jestli teda budeš podle jejich vyšetření jaksi "způsobilej" pro spánkovou laboratoř, když s tím dělaj takový kina. Držím palce, měj se prima - pozdravuj Ejminku - pa pa Rozárka :o)

Rozárka (Út, 14. 3. 2006 - 07:03)

Jé - já to tam mám taky dvakrát - uááááá :o))))

Rozárka (Út, 14. 3. 2006 - 07:03)

Ahojky Romíííííííííííííííííííííííí :o)))) VŠECHNO NEJLEPŠEJŠÍ K NAROZENINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM :o))). Koukám, že ty si taky dokážeš pěkně užít den, co? Ježíš - to s tou komodou mi připomnělo, jak jsem šla jednou uklízet poličky do ložnice do skříně a ta skříň se totálně rozložila, všechny poličky spadaly na sebe ke dnu a my museli koupit novou skříň - to byl původní plán a nakonec jsme koupili celou novou ložnici, vymalovali, udělali stropnice, novej koberec, letiště - no - nakonec to vyšlo asi na 100 tisíc :o)))) uááááááááááááááááááááááááá :o) - takže vyřiď manžílkovi, že to vy jste dopadli ještě dobře :o). Hezky si ten dnešek užij kočičko - nic nevymejšlej a víš jak, zvířátka, i když línaj, pořád jsou to naši miláčci, ne? :o). Tak mu dej za mě líbáčka tomu vašemu "tygrovi" a moc ho pozdravuj. Jo - hele - Pepíno šel včera večer se psem a když se s ním asi v půl desátý vracel, slyším ho za dveřma, jdu otevřít a on má naprosto nečitelnej výraz, tak se ptám: "Co se jako stalo?" v domnění, že se Matýsek zase venku popral a Pepíno pořád ten šílenej výraz a říká: "Ten blbec mi shodil všechny klíče do výtahový šachty" :o))))))))))))))))))))). Mates nemůže ani ve výtahu stát na místě a tak tam pořád chodí dokola, no a to udělal i včera, ve chvíli, kdy si Pepíno připravoval ten obrovskej svazek klíčů, kde má klíče od práce, od obou aut, od bytu, od strejdovo bytu, no prostě od celýho světa a Mates se kolem něj točil jak magor a vodítkem mu ty klíče stáhnul z ruky a Pepíno už jenom koukal, jak mizí v tý škvírce mezi výtahem a zdí a pak už slyšel jenom ránu :o)))))). Tak jsem volala na výtaháře a dneska ráno přijel pán a vyndal mu je za stovku :o))))))))) já umřuuuuuuuuuuuuuuuuu :o))))))))))))))). Takže zvířátka nám zajišťujou, abysme neupadli do stereotypu a nepropadli nudnosti všedních dnů :o). Měj se prima - pa pa Rozárka :o)

Rozárka (Út, 14. 3. 2006 - 07:03)

Ahojky Romíííííííííííííííííííííííí :o)))) VŠECHNO NEJLEPŠEJŠÍ K NAROZENINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM :o))). Koukám, že ty si taky dokážeš pěkně užít den, co? Ježíš - to s tou komodou mi připomnělo, jak jsem šla jednou uklízet poličky do ložnice do skříně a ta skříň se totálně rozložila, všechny poličky spadaly na sebe ke dnu a my museli koupit novou skříň - to byl původní plán a nakonec jsme koupili celou novou ložnici, vymalovali, udělali stropnice, novej koberec, letiště - no - nakonec to vyšlo asi na 100 tisíc :o)))) uááááááááááááááááááááááááá :o) - takže vyřiď manžílkovi, že to vy jste dopadli ještě dobře :o). Hezky si ten dnešek užij kočičko - nic nevymejšlej a víš jak, zvířátka, i když línaj, pořád jsou to naši miláčci, ne? :o). Tak mu dej za mě líbáčka tomu vašemu "tygrovi" a moc ho pozdravuj. Jo - hele - Pepíno šel včera večer se psem a když se s ním asi v půl desátý vracel, slyším ho za dveřma, jdu otevřít a on má naprosto nečitelnej výraz, tak se ptám: "Co se jako stalo?" v domnění, že se Matýsek zase venku popral a Pepíno pořád ten šílenej výraz a říká: "Ten blbec mi shodil všechny klíče do výtahový šachty" :o))))))))))))))))))))). Mates nemůže ani ve výtahu stát na místě a tak tam pořád chodí dokola, no a to udělal i včera, ve chvíli, kdy si Pepíno připravoval ten obrovskej svazek klíčů, kde má klíče od práce, od obou aut, od bytu, od strejdovo bytu, no prostě od celýho světa a Mates se kolem něj točil jak magor a vodítkem mu ty klíče stáhnul z ruky a Pepíno už jenom koukal, jak mizí v tý škvírce mezi výtahem a zdí a pak už slyšel jenom ránu :o)))))). Tak jsem volala na výtaháře a dneska ráno přijel pán a vyndal mu je za stovku :o))))))))) já umřuuuuuuuuuuuuuuuuu :o))))))))))))))). Takže zvířátka nám zajišťujou, abysme neupadli do stereotypu a nepropadli nudnosti všedních dnů :o). Měj se prima - pa pa Rozárka :o)

Honza.w (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Ahojky Rozí,
to je možné, že až udělají to bodování řidičů, že by se něco mohlo zlepšit, ale mám dojem, že ty potvory řidiči, co dělají tu neplechu budou mít štěstí, že je zrovna nechytnou a odnesou to Ti, kteří zrovna neuhlídají třeba rychlost, nebo něco jiného, ale jinak jezdí opatrně. Já jsem na to dost smolař, vidím to kolikrát na těch silnicích jak některý jezděj jako prasata, ale těm se nic nestane a já až neuhlídám přesně rychlost, tak na mě určitě od někud vystartují a budou se ohánět těmi body. Ale jinak s tím souhlasím, je to potřeba, nebo by z toho byla džungle. Snad se opravdu zaměří na ty největší silniční piráty, jen doufám, že v tom zase nebude hrát roli úplatky.
Ty máš něco s ledvinama, že jezdíš na takové kontroly?
Hele Ejmina má zatím pořád dost chlupů, tak ten pulover nehrozí a do té doby, než jí to hodně vypadá bude teplo. Tak koukám, že Ty jsi teda pěknej borec s tím křečkem, to jsem se nasmál. Co Ty dovedeš udělat k vůli tomu křečkovi, to je báječné. Teda já nevím, zda bych takhle měl odvahu burcovat veterináře, tady ani nevím, jestli by byla po ruce hned nějaká taková pohotovost. Já bych asi zkoušel něco dělat doma sám s tím křečkem, asi bych takhle hned neplašil. Teda Pepíno si s Tebou ale užije pokud jde o záchranu života hi :o))). Ale byla by to hezká krátká povídka, "Jak jsme zachraňovali křečka". Víš s Tebou je ale sranda, to mi tady chybělo, Ty vždycky dovedeš trochu osvěžit ten chat. Ten křeček ale musí bejt dost starej, když už je takhle postiženej, i zoubky už nemá chudáček a Ty ho ještě takhle vyděsíš, málem měl z toho smrt :o). Tak na něj musíš být teď opatrnejší a nelekat ho, jinak to nepřežije :o).
Teda Rozí, snad ta zima do nějaké brzké doby zmizí, tohle je nahouby, ráno je mi vždycky nějak zima. V některých autobusech moc netopí a Metro má staré vozy a tam přímo táhne studenej vzduch, tak že po ránu je to pěknej studenej odchov. Ale aspoň, že je už víc vidět ráno i večer, to je taky pozitivní a stále se to bude lepšit, musíme vydržať. Zítra jdu na tu neurologii, tak uvidím co si na mě vymyslel ten doktor, jdu tam na třináctou hodinu, tak mi zítra drž palečky. Tak zatím se měj moooooc hezky, hubánka a pa Honzík :o)))).

Romca (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Ahoj Honziii...ja se z toho naseho PC asi fakt picnu!Je uplne blbej a nebo ja!Mame tady takovy Kerio a to je kvuli virum nebo co a otvira se spousty veci a ja musim bud povolit a nebo dat zakazat!A ted jsem zjistila,ze kdyz vam chci poslat prispevek tak to Kerio musim uplne vypnout,jinak se to neodesle a ja to pak zkousim a kdyz to vypnu tak to prijde mockrat!Proste zmatek,ale uz to bude dobry,kdyz jsem na to prisla!To Kerio tam mame od dneska!Takze v tom zase tapu!Jo a o tom linani pejsku mi ani nemluv!Ten nas prd lina jak o zivot!Jsme vsichni pekne chlupati a ja porad vysavam a za chvili je tady stejne vsude plno chlupu a to i v jidle!Ted urco spousta lidi co to cte ohrne nos,ale nas Barnik je cistouckej a vonavej a tak nam to v tom jidle az tak nevadi!Horsi to bude s navstevama!!Taky Te libam Honziku a mam Te rada!!papa R

Romca (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Nezlobte se na me,ze to je poslany tolikrat,ale ono to neslo a ja to porad zkousela,pak jsem zakazala jakysi Kerio a ono se to poslalo tolikrat!Tak fakt se nezlobte,ju?Dekuji!!R

Romca (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Nezlobte se na me,ze to je poslany tolikrat,ale ono to neslo a ja to porad zkousela,pak jsem zakazala jakysi Kerio a ono se to poslalo tolikrat!Tak fakt se nezlobte,ju?Dekuji!!R

Romca (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Ahoj Rozarko...tak to je teda mazec s tim kreckem!Uplne vidim,jak to obrovsky zvire jedes zachranovat!Taky bych tak plasila a to,ze byl Pepino nastvanej to taky chapu,pac ja jsem mela taky desnej den!Taktze navstevy se tu stridaly silenym tempem:?Dnes jich tady bylo dohromady asi 6 a uznejte,ze to je fakt unavny !No,ale jeste pred tim,jsem chtela prestehovat takovou jednu komodu!Protoze jsem ji stehovala nekolikrat a uplne plnou veci,tak ona byla takova jeta a nedrzela ten tvar co mela,tak jsem poprosila Tomaska,aby mi s ni pomohl a to proto,ze kdyz na to budem dva,tak urcite bude drzet porad pohromade!Ja si jinak vsechno stehuju uplne sama...postele,obrovsky skrine atd.vzdycky jsem stahana jako kote,ale vysledek je dobrej!Tomasek nadsenej nebyl,protoze v televizi byl zrovna nakej sport a ja mela pilno mezitim luxovat a jeste jsem varila a do toho jsem vymyslela prestehovat tu komodu!Takze jak jsme ji zvedli,tak to ruplo,odpadly oba boky a vsechny police se sesuly k zemi!Tomas se na me tak skarede podival a ja jen dodala"hapalo to,asi vitr"!V obyvaku byl strasnej bordel!Komoda je totalne na sracky,vylamana a opravit ji,to by byl hrich!Nejhorsi je,ze ja jsem byla rada,ze se to stalo,protoze jsem ji uz stejne nechtela!Tomasek se mnou vubec nemluvil,protoze ja prej vymejslim jen blbosti atd!Jak jsme zbirali vsechny ty kramy kolem ,tak mi to prislo strasne k smichu a rehtala jsem se v domeni,ze Tomasek zacne taky!Bohuzel sklidila jsem opet ten strasnej pohled!Asi za hodinu ho to preslo a rekl,ze je to bez te komody stejne hezci!Vite jakej tam byl bordel?Ta komoda byla dost velika a byla plna papiru a veci!Hromada kramu uprostred obyvaku,vysavac,jidlo se mi palilo do toho behal pes a stekal a nekdo zvonil u dveri!No proste jeden takovej fakt dobrej den!A nejvic me rozhodilo to,ze se s tim nemohl srovnat Tomas a zlobil se kvuli takovy pitomosti!No ted jsem v pohode!!Ale kazdopadne o tvym kreckovi to bylo podstatne horsi,protoze tam slo o zivot!U nas jen o h....!Musim se smat!Den blbec!Fakt jsem dneska vubec nestihala!Zitra si to uziju,protoze mam narozky!Dokonce se mi chce i do prace!!
Moje navaly horka prichazeji cim dal casteji a ja si pripadam jak padesatka v prechodu!Tak doufam,ze vam ostatnim je daleko lip a mate usmev na tvaricce!!Tak papa posilam vsem pusinky!!R

Romca (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Ahoj Rozarko...tak to je teda mazec s tim kreckem!Uplne vidim,jak to obrovsky zvire jedes zachranovat!Taky bych tak plasila a to,ze byl Pepino nastvanej to taky chapu,pac ja jsem mela taky desnej den!Taktze navstevy se tu stridaly silenym tempem:?Dnes jich tady bylo dohromady asi 6 a uznejte,ze to je fakt unavny !No,ale jeste pred tim,jsem chtela prestehovat takovou jednu komodu!Protoze jsem ji stehovala nekolikrat a uplne plnou veci,tak ona byla takova jeta a nedrzela ten tvar co mela,tak jsem poprosila Tomaska,aby mi s ni pomohl a to proto,ze kdyz na to budem dva,tak urcite bude drzet porad pohromade!Ja si jinak vsechno stehuju uplne sama...postele,obrovsky skrine atd.vzdycky jsem stahana jako kote,ale vysledek je dobrej!Tomasek nadsenej nebyl,protoze v televizi byl zrovna nakej sport a ja mela pilno mezitim luxovat a jeste jsem varila a do toho jsem vymyslela prestehovat tu komodu!Takze jak jsme ji zvedli,tak to ruplo,odpadly oba boky a vsechny police se sesuly k zemi!Tomas se na me tak skarede podival a ja jen dodala"hapalo to,asi vitr"!V obyvaku byl strasnej bordel!Komoda je totalne na sracky,vylamana a opravit ji,to by byl hrich!Nejhorsi je,ze ja jsem byla rada,ze se to stalo,protoze jsem ji uz stejne nechtela!Tomasek se mnou vubec nemluvil,protoze ja prej vymejslim jen blbosti atd!Jak jsme zbirali vsechny ty kramy kolem ,tak mi to prislo strasne k smichu a rehtala jsem se v domeni,ze Tomasek zacne taky!Bohuzel sklidila jsem opet ten strasnej pohled!Asi za hodinu ho to preslo a rekl,ze je to bez te komody stejne hezci!Vite jakej tam byl bordel?Ta komoda byla dost velika a byla plna papiru a veci!Hromada kramu uprostred obyvaku,vysavac,jidlo se mi palilo do toho behal pes a stekal a nekdo zvonil u dveri!No proste jeden takovej fakt dobrej den!A nejvic me rozhodilo to,ze se s tim nemohl srovnat Tomas a zlobil se kvuli takovy pitomosti!No ted jsem v pohode!!Ale kazdopadne o tvym kreckovi to bylo podstatne horsi,protoze tam slo o zivot!U nas jen o h....!Musim se smat!Den blbec!Fakt jsem dneska vubec nestihala!Zitra si to uziju,protoze mam narozky!Dokonce se mi chce i do prace!!
Moje navaly horka prichazeji cim dal casteji a ja si pripadam jak padesatka v prechodu!Tak doufam,ze vam ostatnim je daleko lip a mate usmev na tvaricce!!Tak papa posilam vsem pusinky!!R

Romca (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Ahoj Rozarko...tak to je teda mazec s tim kreckem!Uplne vidim,jak to obrovsky zvire jedes zachranovat!Taky bych tak plasila a to,ze byl Pepino nastvanej to taky chapu,pac ja jsem mela taky desnej den!Taktze navstevy se tu stridaly silenym tempem:?Dnes jich tady bylo dohromady asi 6 a uznejte,ze to je fakt unavny !No,ale jeste pred tim,jsem chtela prestehovat takovou jednu komodu!Protoze jsem ji stehovala nekolikrat a uplne plnou veci,tak ona byla takova jeta a nedrzela ten tvar co mela,tak jsem poprosila Tomaska,aby mi s ni pomohl a to proto,ze kdyz na to budem dva,tak urcite bude drzet porad pohromade!Ja si jinak vsechno stehuju uplne sama...postele,obrovsky skrine atd.vzdycky jsem stahana jako kote,ale vysledek je dobrej!Tomasek nadsenej nebyl,protoze v televizi byl zrovna nakej sport a ja mela pilno mezitim luxovat a jeste jsem varila a do toho jsem vymyslela prestehovat tu komodu!Takze jak jsme ji zvedli,tak to ruplo,odpadly oba boky a vsechny police se sesuly k zemi!Tomas se na me tak skarede podival a ja jen dodala"hapalo to,asi vitr"!V obyvaku byl strasnej bordel!Komoda je totalne na sracky,vylamana a opravit ji,to by byl hrich!Nejhorsi je,ze ja jsem byla rada,ze se to stalo,protoze jsem ji uz stejne nechtela!Tomasek se mnou vubec nemluvil,protoze ja prej vymejslim jen blbosti atd!Jak jsme zbirali vsechny ty kramy kolem ,tak mi to prislo strasne k smichu a rehtala jsem se v domeni,ze Tomasek zacne taky!Bohuzel sklidila jsem opet ten strasnej pohled!Asi za hodinu ho to preslo a rekl,ze je to bez te komody stejne hezci!Vite jakej tam byl bordel?Ta komoda byla dost velika a byla plna papiru a veci!Hromada kramu uprostred obyvaku,vysavac,jidlo se mi palilo do toho behal pes a stekal a nekdo zvonil u dveri!No proste jeden takovej fakt dobrej den!A nejvic me rozhodilo to,ze se s tim nemohl srovnat Tomas a zlobil se kvuli takovy pitomosti!No ted jsem v pohode!!Ale kazdopadne o tvym kreckovi to bylo podstatne horsi,protoze tam slo o zivot!U nas jen o h....!Musim se smat!Den blbec!Fakt jsem dneska vubec nestihala!Zitra si to uziju,protoze mam narozky!Dokonce se mi chce i do prace!!
Moje navaly horka prichazeji cim dal casteji a ja si pripadam jak padesatka v prechodu!Tak doufam,ze vam ostatnim je daleko lip a mate usmev na tvaricce!!Tak papa posilam vsem pusinky!!R

Reklama

Přidat komentář