Reklama

Edbusy

Zdena (Út, 29. 4. 2008 - 13:04)

Věro budu ráda když mi to vysvětlíš. z.hola"centrum.cz

Věra (Út, 29. 4. 2008 - 13:04)

Pan Žouželka nemohl prezentovat svůj postoj, jelikož by to televize stejně zkreslila. Oni nepotřebují pozitivní věci, ale naopak průšvihy, jelikož to přináší sledovanot a zisky. Setkávám se denně s několika lidmi, se kterými mluvím o jejich životě. Mám zkušenost takouvou, že ti, co ve svém životě chytračí a nejsou zrovna příliš morální, tak nechápou, že by někdo nechtěl podvádět. A naopak, tin obyčejní lidé, kteří pracují čestně a dost tvrdě, tak mu fandí a přejí si, aby se svět změnil. Pokud někoho chcete kritizovat, tak se nejdříve zajímejte o myšlenku Edbusy a nechte si to seriozně a bez emocí vysvětlit. Pak si teprve udělejte názor. Přeji všem pěkný den.

Piatok Jitke (Út, 29. 4. 2008 - 09:04)

Tak sa tešim.Vidíš konečne prečo som sa takto vyjadrovala.Ináč ja s tým nemám problém.Mne osobne takíto ?udia nevadia,ale tu sa jedná o 20 000?udí,ktorí veria EDBUSY.

Jitka (Út, 29. 4. 2008 - 09:04)

Vadí mi to samozřejmě u všech, ale poslední dobou těch agresivních odpůrců tady myslím moc není.

Piatok-Jitke (Út, 29. 4. 2008 - 08:04)

Jitka,zatial si o sebe nepovedala nič. Môžeš byť p. redaktorka... alebo Judr...Takže v tomto prípade svoje slová neberiem späť.Za ďalšie kritizuješ Piatka za agresivitu,ale je zaujímavé ,že odporcovia EDBUSY sa vyjadrovali ako 5-ta cenová skupina ,a to Ti :::NEVADILO ???Čiže si s nimi súhlasila!!!Ak sa Ťa môj názor dotkol ,tak sa nečudujem .Hovorí sa , že PRAVDA BOLÍ.

Jitka (Po, 28. 4. 2008 - 17:04)

...s tím se nedá než souhlasit.

pro Jitku (Po, 28. 4. 2008 - 14:04)

Jsem příznivec EDBUSY a chápu, že každý má právo se vyjádřit, samozřejmě slušně. Taky naprosto chápu, že hodně lidí projektu EBD nevěří. Jen je mi líto, když někteří tento projekt kategoricky odsoudí. Ne líto kvůli mně, ale kvůli nim nebo kvůli dalším, kteří dají na jejich názor. Ptejte se, informujte se, nedejte jen na názory lidí, kteří o projektu toho moc neví, jen se domnívají, že ví. Informovaní se rozhodněte, jestli projekt EDB je pro vás to "pravé ořechové".

Jitka (Po, 28. 4. 2008 - 11:04)

Nene, psala jsem proto, aby příznivci Edbusy pochopili, že si tady každý může napsat svůj názor - ať už pro anebo proti. Aby příznivci Edbusy pochopili, že tak, jak oni mají právo věřit, tak ostatní mají právo nevěřit. Npař. příspěvky Piatka mi připadají velice agresivní, měla by být tolerantnější a pochopit, že sem mají přístup všichni, nejen příznivci.

pro Jitku (Ne, 27. 4. 2008 - 17:04)

Tvému příspěvku nerozumím, máš na mysli, aby lidé, kteří sem dávají příspěvky pro EDBUSY, šli jinam??? To si vážně myslíš ????Jinak souhlasím s Tebou, že je tu veřejná diskuze a názory pro a proti. Co mně osobně vadí, je hrubost a napadání v některých příspěvcích a ty si ani nezasluhují odpověď.

Návštěvník (Ne, 27. 4. 2008 - 17:04)

Jitko, Tvůj příspěvek je irelevantní

Jitka (Ne, 27. 4. 2008 - 16:04)

Toto je veřejná diskuze a tedy se musí počítat s tím, že se zde budou objevovat názory pro a proti.Pokud to někomu vadí, ať si založí diskuzi na stránkách Edbusy (možná tam už je) a povídá si s lidmi stejného názoru a založení.

Zoro pro Lištič (Ne, 27. 4. 2008 - 15:04)

Projekt EBS má kromě svých stoupenců a klientů taky své odpůrce, kteří většinou nemají dostatek informací, aby mohli společnost posuzovat správně, takže se nedivím jejich nedůvěře, když měli až dosud jen špatné zkušenosti. Je ale důležité, jakým způsobem tuto nedůvěru prezentují. Lištička sice nedůvěřuje, ale píše jako člověk, který se o pravdu skutečně zajímá, proto jí odepisuji. Takže, Lištičko, doporučím Ti přečíst můj příspěvek v této diskusi z 25.4.2008 23:45:43 a potom se ještě zamysli nad tím, co tu napsala Berunka. Když budeš mít i potom v hlavě otazníky a nepochopení, ozvi se mi na zorrann"seznam.cz . V soukromé diskusi bude dost prostoru pro zodpovězení všech Tvých otázek a možná pochopíš i ty , kteří myšlenku EBS brání způsobem, jako Piatok. jejíž reakci za adekvátní nepovažuji, ale myslí to dobře.

Lištička (Ne, 27. 4. 2008 - 10:04)

Přesně toto jsem čekala od Vás. Jen samé negativní názory a taky to že všichni jsou špatní. A co když ti špatní jsou mezi vámi??? To je jen úvaha netvrdím to!!!! Já Vám taky žádnou práci neberu a odpůrcem nejsem jen jsem chtěla diskutovat ale vidím že k diskuzi nikdo se zastánců EDBUSY svolný není.

Piatok-Liške (Ne, 27. 4. 2008 - 08:04)

Líška je prefíkané stvorenie,zase je tu ďalší námet na diskuziu. Mňa vôbec nezaujímajú ?udia,ktorí nechcú pracovať s EDBUSY.Ja som bola spokojná so spoločnosťou EDBUSY ,dokial sa určití ?udia nechceli priživiť na našej spoločnosti.Navádzajú ?udí na Judášstvo.,aby si zachránili kožu.Ďalší sa chcú priživiť na právnych procesoch atď...Neberiem Vám Vašu prácu ,ako to robíte Vy,ktorí ste odporcami EDBUSY. Ak máte klientov,ktorí s týmto majú problém zaoberajte sa s nimi. Neťahajte do vašich záujmov ostatných ?udí, ktorí si to neželajú.Vy sa tiež nespovedáte, kde a komu dáte alebo požičiate svoje zarobené peniaze.Alebo áno???Tiež Vá prajem taký deň ako si zaslúžite!!!

Lištička (Ne, 27. 4. 2008 - 08:04)

Dobrý den tak jsem poctivě přečetla celou diskuzi a nejenom tuto shlédla jsem všechny možné reportáže a dodnes mi není jasné jak a co vůbec je a není pravda. Ve všech diskuzích první napadá druhého, druhý prvního, k prvnímu se přidá třetí a k druhému čtvrtý a tak je to pořád dokola. Sama už jsem si na věc udělala názor ale nedá my nereagovat hlavně po tom co tady napsala Berunka. Já samozřejmě pana Žouželku neznám a tak ho nebudu soudit. Jen mě mrzí, že se k celé věci nepostavil čelem a veřejně neprezentoval svůj postoj. Svoje postoje tu prezentují více méně jen lidé kteří urážejí ty co s nimi nesouhlasí a to si myslím má hodně daleko od dobré morálky. Já se nedivím lidem co nesouhlasí, protože kdo měl v posledních 20 letech možnost setkat se s projektem který by pomáhal lidem aby to nebyl podvod??? Já ne jen jsem sledovala Jak lidé volají po spravedlnosti když pan Kožený skončil v ráji s penězi z privatizace a jsou tu i další, kteří se holedbali tím že lidem pomohou a budou si žít jako na západě a nikdy už nepoznají co je to chudoba viz. H-system a jiní. Proto Vás žádám zastánci EDBUSY a.s. neodsuzujte lidi kteří nevěří dokud neuvidí výsledky. Ráda bych se také přiklonila k panu děkanovi VŠE do kterého se tady navážíte. Toho člověka znám zase já osobně a to je pro mě člověk který ví o čem mluví a nebýt toho že někteří lidé na této a jiných diskuzích překroutili jeho slova k obrazu svému tak poznáte že je to člověk na úrovni morálně minimálně pana Žouželky. Zkuste se znovu podívat na první a druhou reportáž Černých ovcí co vlastně říká a vemte v úvahu celý kontext této záležitosti. Jo a ještě jednu takovou připomínku prosím vás jen mi řekněte kdo by byl schopen uplácet lidi úřady státní zástupce soudy policii??? Vždyť to by stálo desítky až stovky milionů. Kdo by do toho šel???? Přeji krásný den

berunka (Ne, 27. 4. 2008 - 00:04)

Dobrý večer všem na této diskusy.Pročítám si vše co se tu za poslední dny napsalo a nestačím se divit.Dovolte mi malou reakci.Pořád se tu píšou stejné věci a omýlají se dokola.Je poznat jak kdo je informován o spol.EDBUSY a hlavně jak kdo ji vnímá.Ano tato společnost opravdu byla založena na myšlence pomáhat lidem v bezvýchodných situacích,ať už se vnich ocitli jakýmkoliv způsobem.Myslím si,že každý máme druhou šanci změnit svůj život.Ale ne každý ho změnit chce či dokáže.Pracovala jsem ve finančnictví nějaký rok a tak trochu vím jak to funguje.Hlavně jak jsou na tom zadlužení lidé a jaké mají šance se z těchto problémů dostat.Nulové!!!Podstatné je,že stát nemá zájem těmto lidem či rodinám pomáhat.Vzhledem k současné ekonomice,potřebuje,aby si půjčovalo co nejvíce lidí.Proto se na nás všude valí spousty ,,výhodných půjček" od různých společností.Všechny mají jeden cíl.A není to rozhodně pomoc těmto lidem.Potkala jsem spoustu klientů,kteří se za pár set tisíc zaručili třeba i domem.Zkuste hádat jak to někdy dopadlo?Samozřejmě si všichni na začátku myslí,že to splatí a bude vše v pořádku.A pak přijde nečekaná situace,problém s kterým nepočítali a je na průšvih zaděláno.Berou si další výhodnou půjčku,aby zaplatili tu první atd.No a kolotoč fin.zadluženosti je plně rozjetý a výstup je téměř nemožný a nebo hodně těžký.V EDBUSY jsou lidé,kteří mají s těmito lidmi stejné zkušenosti jako já.Pan Žouželka je člověk vysokých morálních hodnot,s lidským přístupem a obrovským srdcem na dlani.Znám ho osobně několik roků a ještě nikdy mě ani nikoho jiného nezradil,nepodvedl...naopak.Vždy svému slovu čestého člověka dostál.Nikdy neřekl nic,co by nebyla pravda a čemu by nemohl dostát.Ovšem žijeme tam kde žijeme a v době v které žijeme.Proto chápu i vás co tu EDBUSY napadáte,obviňujete z podvodů atd.Náš stát stojí na lžích,podvodech,vyděračích,lhářích...a takový tu mají zelenou a všichni jsou na ně krátcí.Ovšem na člověka jako je p.Žouželka je snadné se dostat a ukázat na něj.Přece v dnešní době nemůže takový člověk vůbec žít,že???? Ještě k tomu,aby udělal něco čestného,dobrého...pro tyto lidi.Nesmysl,že???? Vidíte a přeci tady je.Nikam neutekl,neschovává se a hlavně bude tady vždy pro ty co myšlenku,kterou přinesl,přijmou a využijí druhé,nebo možná poslední šance na jiný život.Bude to mít ještě chvíli těžké,ale po jeho boku stojí velká řada lidí se stejnou vizí do budoucna a srdcem na správném místě.Nesmím zapomenout na obchodní zástupce a klienty,kteří mu svoji důvěru a max.podporu vyjádřili rovněž.A proč o tom mluvím?Jsem téměř stejná jako p. Žouželka.Touha pomáhat ostatním,srdce na dlani a na rtech upřímnost.Moje máma mě kdysi varovala,že to nebudu mít v životě lehké (mimochodem jsem v tom po ní).A taky neměla.Nelituji však ničeho,protože vše co se stalo mi dalo zkušenosti,školu života a hlavně pocit,že to má smysl.A kdo zažil opravdový pocit,radost z radosti druhého,rozzářené oči a padající balvan ze srdce,tak ten mě i p.Žouželku pochopí.Dovolte mi jednu životní zkušenost a jednu vizi.Mám dvě děti,které měli zdravotní problémy a miminkovský věk jsem s nimi trávila v nemocnicích.Tam jsem se osobně potkala s mentálně postiženými dětmi.Pro spoustu lidí je to,promiňte tato slova,odpad,něco přebytečného,hrůzostrašného...Ano jsou jiné.Mají totiž čisté srdíčko a jsou přirozené.Neznají faleš,podlost,přetvářku...Umějí se radovat,smát se očima i upoutat svoji pozornost.Chtějí být milovány,hlazeny,hýčkany stejně jako já i vy.Pomáhala jsem sestřičkám v Ivančicích,když můj syn byl zase v jejich péči.Byla to obrovská zkušenost a dostala jsem od nich ten nejkrásnější dar,který žádné peníze nebo vila na Bahamách nevyváží.Úplně obyčejná radost,rozzářené oči,obejmutí a posléze díky od p.doktorky.A ta vize,sen?Za nějaký měsíc budu mít uvolněnou větší částku peněz,kterou stále hodlám investovat do produktu Help-Pil.Důvod?Chci pomoci lidem,kteří nemají ani na prvotní vratnou zálohu,aby i oni měli šanci.Ano se ziskem pro mě.Ovšem tyto zisky nepůjdou do mé kapsy.Chci pomáhat těmto dětem,protože se na ně dost často zapomíná a ne všechny mají milující rodiče a domov,který by si zasloužili.Mám dvě,dnes už zdravé děti,dům,auto a peněz přesně tolik,kolik skutečně potřebuji.V mém životě jsou jiné priority.Láska,přátelství,zdraví,radost,touha pomáhat.To se za peníze koupit nedá,což je moc dobře.Peníze jsou pro mě jen dorozumívací prostředek s poštou,bankou,obchody....škoda,že se nedá platit úsměvem.Tím samozřejmě neznevažuji hodnotu peněz.Jen jim klade každý z nás jinou váhu.A dělat něco prospěšného co pomůže spoustě lidem se nevylučuje se ziskem.Ovšem je důležité co s těmi zisky posléze uděláte.P.Žouželka nevlastní vilu na Bahamách ani tady,nemá luxusní jachtu,bodygardy....Vlastní něco,co jen tak každý nemá.Srdce a spoustu dalších nápadů,myšlenek jak pomoci dalším lidem,dětem....Nechtějte zničit takového člověka.Nerodí se každý den.Dejte mu možnost vám ,kteří nevěříte,dokázat a dostát svému slovu.A vám,kteří jste mu a společnosti důvěru dali to jen potvrdí,stejně jako již vyplaceným klientům.Jsem od narození optimista a pořád věřím ve spravedlnost,ale tu vyšší a nepochybuji o tomto projektu a o lidech s ním spojenými.Mají před sebou obrovskou budoucnost a čeká je mnoho práce.Řídím se dalším moudrem mé mámy:přej a bude ti přáno,dej a bud ti dáno.Funguje to.Proto všem přeji lásku,zdraví,přátelství,bohatství....Děkuji vám za váš čas při čtení mého příspěvku.Snad vám moje zkušenost něco přinese.A ona přinese.Každému přesně to co má.

Piatok-Jitke (So, 26. 4. 2008 - 23:04)

Jitka nerob si násilie. Za tvojimi slovami sa skrýva taký istý význam slov, ako pri tvojich kolegoch.Ty si myslíš,že iba Tý vieš čítať myšlienkové pochody???My Vás máme dávno prečítaných!!!

Jitka (So, 26. 4. 2008 - 22:04)

Reakce na Já - mně těch lidí líto je. Ne těch ranařů, kteří získávají další dušičky, ale těch, kteří dají poslední (kolikrát vypůjčené peníze)a čekají, že se konečně zbaví dluhů...když jsi ve srabu, chytáš se všeho možného.

Jitka (So, 26. 4. 2008 - 22:04)

Piatok píšu sama za sebe, nejsem schizofrenní.A proč mě zajímá, jak dopadne Edbusy? Už jsem zde několikrát psala, že do toho šli lidé, kteří znám, slušní lidé a že bych jim moc přála, aby dostali aspoň to, co do toho vložili, zpět. Přitom ale nechápu, že do toho šli. A proto mě zajímají myšlenkové pochody lidí, kteří se takovýchto věcí účastní a věří tomu.Mám totiž pocit, že dnešní společnost velice zneužívá lidí, kteří jsou v průšvihu. Jestli je to i záležitost Edbusy, to se uvidí.Nepamatuji se, že bych někdy psala, že je to podvod. Jen, že tomu nevěřím. A nějaké udání? Nevím, co máš na mysli. Ale existuje přísloví "Podle sebe soudím Tebe".Já s udáváním opravdu zkušenosti nemám.

Piatok-všetkým (So, 26. 4. 2008 - 22:04)

Nám je to od začiatku jasné,že Vám nejde o ?udí. Mysleli ste si, že si napcháte vrecká,z cudzích peňazí.Jeden ponúka právne služby ,samozrejme za čo???Druhý sa obohatí v médiách atď...Je Vás dosť, ktorí by ste chceli profitovať z našich peňazí.Mám pravdu??? A pri tom Vám pomáha ...

Reklama

Přidat komentář