24.5.2004 00:00
Kosmetika
Po staletí lidé v Indii využívají části nimbového stromu (Azadirachta indica) neboli margósy pro mnohé léčivé vlastnosti. Nejvíce zmiňován je pozitivní vliv na kůži. Přípravky obsahující kůru, listy nimby či nimbový olej mají antiseptické vlastnosti. Díky protibakteriálnímu a protiplísňovému účinku efektivně pomáhají při různých kožních problémech včetně akné, ekzémů a lupénky.
Pro jemnou kůži kolem očí byl vyvinut Nimbový oční gel s obsahem nimby, růže, medu, santalu, triphaly a akácie.
linkuj | google | vybrali SME komentovat | tisknout | doporučit
31.3.2004 00:00
11.2.2004 00:00
23.1.2004 00:00
19.11.2003 00:00
7.11.2003 00:00
6.10.2003 00:00
1.10.2003 00:00
29.9.2003 00:00
15.7.2003 00:00
17.6.2003 00:00
30.5.2003 00:00
16.5.2003 00:00
12.5.2003 00:00
28.4.2003 00:00
24.4.2003 00:00
22.4.2003 00:00
18.4.2003 00:00
15.4.2003 00:00
9.4.2003 00:00
19.3.2003 00:00
13.1.2012 00:01
13.12.2011 00:01
7.12.2011 00:01
22.11.2011 00:01
8.11.2011 00:01
2.11.2011 00:01
4.10.2011 00:01
2.9.2011 00:00
24.8.2011 00:00
2.8.2011 00:00
Komentářů: 2836 | Poslední komentář: 6.2.2012 07:41
Komentářů: 286 | Poslední komentář: 6.2.2012 07:14
Komentářů: 1507 | Poslední komentář: 6.2.2012 07:05
Komentářů: 28676 | Poslední komentář: 6.2.2012 07:02
Komentářů: 635 | Poslední komentář: 6.2.2012 06:58
| Doktorka.cz | Databáze | Diskuze | Nákupy | Další |
|---|---|---|---|---|
ISSN 1213-1903 | © 1999-2011 Vitamins Cosmetics s.r.o. | Kontakt | Reklama | RSS | Právní doložka
Realizace PragueBest | Redakční systém