Reklama

Organizace ADRA vypisuje sbírku na pomoc při povodních v Česku

Organizace ADRA Česká republika vypisuje veřejnou sbírku SOS ADRA: Povodně 2024. S poskytováním humanitární pomoci během přírodních katastrof máme dlouholeté zkušenosti — pravidelně pomáháme zasaženým lidem při záplavách, hurikánech či zemětřeseních nejen v zahraničí, ale také v Česku. Na postižená místa jsme připraveni vyslat dobrovolníky i specializované týmy, které pomohou při odstraňování následků povodní, také tentokrát

Současná meteorologická prognóza sice naznačuje, kde by dopady povodní mohly být nejzávažnější, jaká bude realita, se ovšem ukáže až v následujících hodinách a dnech. V humanitární organizaci ADRA se připravujeme na různé scénáře a jakmile to bude potřeba, naše týmy ihned vyrazí do zasažených oblastí. Na okamžitou pomoc jsme již uvolnili prvních sto tisíc korun díky programu pravidelného dárcovství Mince denně. V pátek dopoledne jsme také vyhlásili veřejnou sbírku, do které se lidé mohou okamžitě zapojit.


„Organizace ADRA je dobře připravena na mimořádné události. Naše týmy jsou ve stavu pohotovosti a koordinují případnou pomoc. S kolegy jsme zkontrolovali stav skladu a možnosti dopravy. Zároveň jsme ve spojení s našimi dobrovolnickými centry, abychom byli schopni rychle nasadit dobrovolníky,“ uvedl ředitel ADRA, Radomír Špinka.


Na veřejnou sbírku je možné přispívat prostřednictvím portálu Darujme.cz – darujme.cz/ sosadrapovodne2024 nebo přímo na číslo účtu 66888866/0300, variabilní symbol 391. Další informace a aktuality naleznete na webu ADRA.cz nebo na sociálních sítích organizace.


Filip Muroň, komunikace s veřejností
[email protected] | +420 731 514 581

Reklama

Reklama

Komentáře

Reklama